De bizarre reden waarom fans denken dat Debby Ryan en Star Chase Stokes van Outer Banks dezelfde persoon zijn

Inhoudsopgave:

De bizarre reden waarom fans denken dat Debby Ryan en Star Chase Stokes van Outer Banks dezelfde persoon zijn
De bizarre reden waarom fans denken dat Debby Ryan en Star Chase Stokes van Outer Banks dezelfde persoon zijn
Anonim

Debby Ryan en Chase Stokes zijn op zichzelf al geweldige acteurs. Ryan kreeg haar start als kindacteur op Disney Channel, terwijl Stokes aan tafels wachtte tot hij zijn grote doorbraak kreeg op Netflix's Outer Banks in 2020. Ryan was ook een Netflix-ster en leidde de Insatiable van het streamingnetwerk. Ryan trouwde in 2019 met Josh Dun van Twenty-One Pilot, en Stokes heeft ook een relatie met beroemdheden gehad.

Hun werk als acteurs en spraakmakende datinglevens zijn niet de enige dingen over Ryan en Stokes waar fans over praten. De afgelopen jaren deden fans het gerucht de ronde dat de twee acteurs stiekem dezelfde persoon zijn. De wortel hiervan is hun fysieke kenmerken, met name hun gezichtsvorm en wenkbrauwen. Ze lijken erg op elkaar, dus laten we ingaan op het bizarre gerucht dat Debby Ryan en Chase Stokes dezelfde persoon zijn.

8 Wie is Debby Ryan?

Debby Ryan is een actrice die haar start kreeg op Disney Channel. Fans zullen zich haar schattige personage Bailey Pickett in The Suite Life Of Zach And Cody On Deck herinneren. Daarna speelde ze de hoofdrol in Disney's show Jessie.

Sinds haar vertrek uit Disney Channel is Ryan bezig met acteren. Ze maakte naam met Netflix door te schitteren in hun show Insatiable. Ze speelde onlangs ook samen met Jorge Lendeborg Jr. en Lucy Fry in de film Night Teeth.

7 Wie is de echtgenoot van Debby Ryan, Josh Dun?

Debby Ryan is beroemd getrouwd met muzikant Josh Dun. Dun maakt deel uit van de hitband Twenty-One Pilots met Tyler Joseph. Dun is zeer succesvol in de muziekindustrie en fans van het paar vinden het geweldig om Ryan haar man te zien steunen. Ze reist zelfs de wereld rond met Dun terwijl hij op tournee is.

De twee gingen jarenlang met elkaar om voordat ze in 2019 eindelijk in het huwelijksbootje stapten. Ze kozen ervoor om op nieuwjaarsdag te trouwen na hun jarenlange verloving. Het paar ziet er zo gelukkig uit op hun trouwfoto's.

6 Wie is Chase Stokes?

Chase Stokes is relatief nieuw voor het publiek. Voordat fans hem als zijn geliefde personage op Netflix nieuwden, wachtte Stokes eigenlijk aan tafels en woonde hij in zijn auto. Hij stapte op het toneel nadat hij was gecast als de hoofdrol in Outer Banks van Netflix. Hij speelt John B., een rebels personage dat op zoek is naar goud en de verlossing van zijn familie.

Toen de show voor het eerst op de streamingdienst verscheen, werden fans verliefd op Stokes en zijn personage. Stokes heeft zich geconcentreerd op zijn werk aan Outer Banks, maar fans kunnen hem zien in een gastrol in Tell Me Your Secrets van Amazon Prime.

5 Heeft Chase Stokes een date gehad met de Madelyn Cline van Outer Banks?

Fans waren dolgelukkig toen ze hoorden dat Chase Stokes en Madelyn Cline hun relatie op het scherm in Outer Banks naar de echte wereld brachten. In juni 2020, kort nadat de show voor het eerst werd uitgezonden, maakten de twee hun relatie bekend op Instagram.

Helaas was hun relatie niet in staat om de ontberingen van het acteursleven te doorstaan. De afstand van het schieten uit elkaar, met name terwijl Cline Knives Out 2 aan het filmen was, zorgde ervoor dat de twee na iets meer dan een jaar samen uit elkaar gingen.

4 Fans denken dat Debbie Ryan en Chase Stokes op elkaar lijken

Het gerucht dat Debby Ryan en Chase Stokes dezelfde persoon zijn, begon allemaal op TikTok. Een gebruiker wees er op het sociale-mediaplatform op dat Ryan en Stokes erg op elkaar lijken - zo veel op elkaar dat ze dezelfde persoon kunnen zijn!

Fans wezen erop dat de twee beroemdheden niet alleen dezelfde gezichtsvorm hebben, maar ook dezelfde wenkbrauwen. Op sommige foto's glimlachen de twee zelfs hetzelfde. Dit leidde ertoe dat fans met de theorie kwamen dat Ryan en Stokes in het geheim dezelfde persoon zouden kunnen zijn.

3 Zijn Debby Ryan en Chase Stokes verwant?

Fans vonden dat Debby Ryan en Chase Stokes zo op elkaar leken dat de twee beroemdheden op zijn minst familie van elkaar moesten zijn. Mensen op sociale media dachten dat de twee misschien verre neven waren. Fans zochten naar een familieband tussen Ryan en Stokes.

Fans hebben echter niets online gevonden dat de twee beroemdheden met elkaar verbindt. Ondanks wat veel fans dachten, zijn Debby Ryan en Chase Stokes geen familie van elkaar. Ze lijken gewoon erg op elkaar.

2 Chase Stokes bediende Debby Ryan

Hoewel Debby Ryan en Chase Stokes geen familie van elkaar zijn, hebben ze wel een kleine band. Terwijl fans dolgraag willen dat ze broer en zus spelen in een productie, hebben de twee acteurs nog nooit samengewerkt. Ze hebben elkaar echter minstens één keer ontmoet.

Ryan onthuld aan E! Nieuws dat ze Stokes jaren geleden ontmoette, ook al realiseerde ze het pas veel later. Ze nam haar familie mee naar een Braziliaans steakhouse in Universal City. "Jaren later vertelde Chase Stokes me dat hij onze server was en dat we contact hadden."

1 Debby Ryan en Chase Stokes pakken het gerucht aan

De theorie dat Debby Ryan en Chase Stokes in het geheim dezelfde persoon zijn, werd zo groot online dat Ryan het gerucht daadwerkelijk aanpakte. Ryan verpletterde het hysterische gerucht dat zij en Stokes niet dezelfde persoon zijn. Ze vond de theorie best grappig en dacht dat het sprak over hoe creatief mensen online kunnen zijn.

Stokes reageerde ook op het gerucht. Zijn antwoord was: "het internet is een rare plek." Hij voegde er ook aan toe: "bedankt gekke mensen voor het in contact brengen met mij en Debby. Debby is een homie.”

Aanbevolen: