Waarom ging Jennifer Aniston braless als Rachel op 'Friends'?

Inhoudsopgave:

Waarom ging Jennifer Aniston braless als Rachel op 'Friends'?
Waarom ging Jennifer Aniston braless als Rachel op 'Friends'?
Anonim

Het is een van de gesprekken over ' Friends' die letterlijk nooit sterft: waarom is Rachel altijd zo… parmantig?

Talloze online forums bespreken (en zijn behoorlijk griezelig geobsedeerd door) Rachels kledingkeuzes. Fans vragen zich af of Jennifer Aniston zich realiseerde dat ze zo transparant was over wat er onder haar topjes zat.

Ze theoretiseerden of de algehele look expres was. Rachel 'kwam er toch rond', zeggen ze, dus misschien was het een deel van het personage?

Dus fans zullen misschien verrast zijn te weten dat er een specifieke reden is voor Rachels ahem-uiterlijk, en het is helemaal niet wat ze denken.

Fans denken dat Jennifer Aniston expres zonder bh is gegaan

Op één forum bespraken fans de vraag 'waarom ging Jennifer Aniston in veel afleveringen van 'Friends' zonder bh', en sommigen speculeerden dat het de persoonlijke keuze van de actrice was.

Tegelijkertijd suggereerden ze ook dat het iets te maken had met het taboe-karakter van Rachels karakter. Het punt is, Jennifer leek niet zo veel met Rachel te hebben -- ze stal niet eens Rachels garderobe toen de show eindigde!

Er was tenslotte een "mild taboe om je op deze manier te kleden", beweerde een commentator, wat suggereert dat Jennifer wist dat ze door het ontbreken van een beha "veel meer pers- en paparazzi-blootstelling" zou krijgen.

Hoewel het een interessante theorie is, is het verkeerd. Trouwens, waarom zou Jennifer meer aandacht willen van stalkers zoals degene die het land doorkruiste om haar te vinden?

De waarheid is dat Jennifer Aniston zelf het 'fenomeen' van Rachels topjes heeft uitgelegd, en de waarheid is helemaal niet wat fans dachten.

Waarom Rachel 'geen bh's draagt' op 'Friends'

Fans gooiden tal van feministische theorieën rond over vrouwelijke empowerment en het gebrek aan beha's. En natuurlijk zijn mensen vrij om te dragen wat goed voelt voor hun lichaam.

Maar voor alle duidelijkheid: Jennifer Aniston draagt wel beha's, zegt ze, zelfs als Rachel Green.

Hoewel de theorieën van fans over waarom producers Jennifer zonder bh hebben gemaakt allemaal interessant zijn, zijn ze gewoon onjuist volgens een interview dat Jen in 2017 met Vogue gaf.

Jennifer spelde het uit voor kijkers

De interviewer vroeg naar de heropleving van de populariteit van 'Friends', dankzij Netflix, en Aniston was genadig over haar 'tweede wind' van roem. Toen ze werd gevraagd naar de manier waarop fans haar de "OG van de FreeTheNipple-beweging" noemden, legde Jennifer eindelijk uit waar iedereen zich altijd over afvroeg.

Aniston verklaarde: "Ik weet niet wat ik daarover moet zeggen! Het is maar een van die dingen, denk ik. Ik draag een beha. Ik weet het niet wat moet ik je zeggen!"

Het is duidelijk dat Jennifer uitlegt dat ze altijd een beha heeft gedragen, maar dat "het is zoals [haar] borsten zijn!" dat bepaalde delen beter zichtbaar zijn dan andere door haar shirt. De actrice merkte ook op dat ze ook niet weet waarom ze zich "voor hen zou moeten schamen".

En tot slot accepteerde Aniston het compliment gracieus en zei: "Maar hey, OG, ik ga niet klagen!"

Zaak gesloten!

Aanbevolen: