Jennifer Aniston onthult welke kleren ze stal uit de 'Friends'-set (niet die van Rachel!)

Inhoudsopgave:

Jennifer Aniston onthult welke kleren ze stal uit de 'Friends'-set (niet die van Rachel!)
Jennifer Aniston onthult welke kleren ze stal uit de 'Friends'-set (niet die van Rachel!)
Anonim

Ze zal er zijn voor je… r kleding. Jennifer Aniston is officieel een modedief, en komt duidelijk over haar gewoonte om kleren te kopen in een nieuw 'Friends'-thema-interview met James Corden.

Als je van ' Friends' houdt, is dit echt jouw week, jouw maand en zelfs jouw jaar geweest! Het weerzien gaf ons allemaal meer hartverwarmende inhoud dan we ons hadden kunnen voorstellen. Nu is er op de een of andere manier nog meer informatie achter de schermen om te delen.

Lees verder om de nieuwe geheimen en bijzonderheden van Jens winkeldiefstal te leren vanaf de set (en van wiens kast ze de meeste stal).

James Corden heeft de cast weer aan het praten

Op 'The Late Late Show' deze week kwamen de zes belangrijkste 'Friends'-acteurs langs voor een korte 'Carpool Karaoke' op een golfkar (ze zongen het themalied 'Friends', obvs) en hadden toen een praatje op de set 'Central Perk'.

James stelde de cast een aantal 'wie is het meest waarschijnlijk' soort vragen met hilarische resultaten. Blijkbaar hebben Lisa Kudrow en Jennifer Aniston het meeste karakter gebroken, is David Schwimmer de beste danser en is Matt LeBlanc degene die de meeste herhalingen van 'Friends' kijkt als ze op tv komen. Aw.

'Rachel' stal kleren van 'Monica'

Rachel en Monica, 'Vrienden&39
Rachel en Monica, 'Vrienden&39

De beste onthulling kwam toen James de castleden vroeg om de vriend te roepen die de meeste kleren van de set had gestolen. Elke acteur wees naar Jennifer, die haar eigen hand hoog in de lucht hief en lachte.

Het beste deel? Ze hield zich niet eens aan de kleren van haar eigen personage.

"Ik zou in Monica's rek gaan en ik zou, ik zou het hare stelen," gaf Jennifer toe terwijl de andere castmates gekscherend uitgejouwd. "Ik zou naar Monica's gebied gaan omdat ze altijd de beste jurken had."

Monica Zelf bevestigt het

Monica en Rachel over 'Vrienden&39
Monica en Rachel over 'Vrienden&39

Als je je rot voelt over de iconische looks van Miss Chanandler Bong die stof verzamelt in Rachels kast, maak je geen zorgen - Jennifer en Courteney waren er snel bij om fans te vertellen dat die kleren NOG STEEDS in Jens garderobe verschijnen, al die jaren later.

"Ik draag het nog steeds, ik draag het nog steeds", vertelde Jennifer Aniston aan de groep.

"Ze heeft nog steeds zoveel schoenen van 'Friends' en outfits [die] ja, ze draagt," voegde Courteney Cox eraan toe, terwijl Jennifer weer inbelde om te zeggen "en jurken!"

Aangezien het paar in het echte leven 'vrienden' zijn, kun je er zeker van zijn dat Courteney Jennifer Monica's oude kleren persoonlijk heeft zien dragen. Laten we hopen dat ze op zijn minst wat opzij zet voor haar peetdochter (ook bekend als Monica Junior)…

Aanbevolen: