Jennifer Aniston bevestigt dat Ross & Rachel absoluut NIET op pauze was in nieuwe 'Friends'-merch

Inhoudsopgave:

Jennifer Aniston bevestigt dat Ross & Rachel absoluut NIET op pauze was in nieuwe 'Friends'-merch
Jennifer Aniston bevestigt dat Ross & Rachel absoluut NIET op pauze was in nieuwe 'Friends'-merch
Anonim

Friends fans over de hele wereld hebben zojuist de bevestiging gekregen waar ze decennia op hebben gewacht… Rachel en Ross hadden absoluut GEEN pauze!

Jennifer Aniston voorzag haar trouwe fans van een kleine dosis nostalgie en een enorm moment van openbaring toen ze haar standpunt over een hot topic op een gedurfde manier verduidelijkte. Haar karakter, Rachel, en vriend Ross hadden een explosief, seriebepalend moment waarin hij beweert dat hij haar nooit bedrogen heeft omdat ze "een pauze" van hun relatie hadden.

Ze heeft het record voor fans rechtgezet door haar oorspronkelijke positie in de show opnieuw te vermelden en de berichten formeel en officieel te maken door deze op nieuwe merchandise te drukken; Rachel en Ross hadden absoluut GEEN pauze!

Jennifer Aniston maakt dingen duidelijk

Vergis je niet, de iconische scène en het voortdurende geschil tussen Rachel en Ross, waardoor ze het gedurende vele afleveringen oneens zijn over dit onderwerp, zijn zojuist tot rust gebracht … Ze waren 'dus niet op een pauze!'

Rachel geloofde altijd dat dit waar was. Ze denkt dat Ross haar heeft bedrogen nadat ze ruzie hadden. Ross, aan de andere kant, gelooft dat ze "met pauze" waren, wat "onderbreking van elkaar" betekende, wat hem het recht gaf om andere opties te onderzoeken.

Dit was een van de, zo niet de meest bepalende personages van deze legendarische show, en Jennifer Aniston heeft zojuist voor eens en altijd een standpunt ingenomen over het onderwerp.

Ze heeft een reeks officiële Friends Merchandise uitgebracht en haar kant van het verhaal staat erop gedrukt!

Friends Merch

Jennifer Aniston is aan een nieuw avontuur begonnen en biedt fans nu hete, nieuwe Friends-merchandise aan. Fans zijn enthousiast over de mogelijkheid om de allereerste officiële Friends-merchandise te bemachtigen, en dit is natuurlijk een beperkte oplage, dus fans zullen snel moeten handelen.

Aniston ondertitelde haar afbeelding en merchandise-promo op Instagram met een bericht dat geen enkele fan ooit meer zal kunnen argumenteren; "Voor de goede orde… we waren ZO niet aan het pauzeren ?⁣" schreef ze, en de volgende afbeelding toont wat Rachel en Ross-merchandise waar fans over stromen.

T-shirts die onthullen dat Rachel en Ross 'kreeften' waren en kleding met gedrukte, legendarische lijnen van elk personage; zoals Monica die schreeuwt: "Ik weet het!" zijn al een enorme hit bij het winkelend publiek.

De opbrengst van de verkoop gaat naar Americares, dat een verscheidenheid aan middelen ondersteunt aan degenen die bijzonder getroffen zijn door de pandemie.

Fans kunnen nu officieel een serieus leuke Friends-uitrusting dragen, en het "we waren op een pauze"-debacle is door Rachel zelf tot rust gebracht!

Aanbevolen: