Waarom Jennifer Aniston afviel voordat ze Rachel op 'Friends' speelde

Inhoudsopgave:

Waarom Jennifer Aniston afviel voordat ze Rachel op 'Friends' speelde
Waarom Jennifer Aniston afviel voordat ze Rachel op 'Friends' speelde
Anonim

Iedereen kent en houdt van Jennifer Aniston als de charmante actrice achter Rachel Green, een van de sympathieke hoofdpersonen in Friends. Het is veilig om te zeggen dat de sitcom haar leven totaal heeft veranderd. Ze kreeg $ 1 miljoen betaald voor elke aflevering, kreeg het beroemde kapsel dat iedereen met haar associeerde en begon in grote films te spelen.

Tegenwoordig wachten fans van de show op de HBO Max-reünie en halen ze oude afleveringen in wanneer de stemming toeslaat. Maar er is nog veel te weten over de tijd die de castleden aan de show hebben besteed. Het blijkt dat Jennifer Aniston een interessant verhaal heeft over wat er nodig was om als Rachel Green gecast te worden: ze viel 30 pond af. Waarom? Laten we eens kijken.

30 kilo afvallen

Jennifer Aniston's iconische sitcom-personage is zeker nog steeds het onderwerp van veel gebabbel. Er zijn massa's Rachel Green-fantheorieën en mensen kunnen het niet helpen, maar houden ervan hoe ditzy maar lief ze is.

Jennifer Aniston's agent vertelde haar dat 30 pond verliezen de manier was om gecast te worden als Rachel Green, volgens Generation Friends: An Inside Look at the Show that Defined a Television Era door Saul Austerlitz. Volgens Cinema Blend legt dit boek uit: "Ze moest dertig pond afvallen als ze in Hollywood wilde blijven. Los Angeles was een moeilijke plek om actrice te zijn - het was een moeilijke plek om een vrouw te zijn - en de agent van Jennifer Aniston was met tegenzin nivellerend met haar."

Jennifer Aniston als Rachel Green op vrienden die in de keuken van het appartement aan de telefoon staan te praten
Jennifer Aniston als Rachel Green op vrienden die in de keuken van het appartement aan de telefoon staan te praten

Het moet moeilijk zijn om die woorden te horen, maar volgens Harper's Bazaar sprak Aniston hierover in 1996 in een interview met Rolling Stone en ze vond het oké. Ze legde uit: "Mijn agent gaf het me eerlijk. Het aardigste wat hij ooit deed… Het walgelijke van Hollywood - ik kreeg niet veel banen omdat ik te zwaar was."

Jennifer Aniston's gezondheidsreis

Natuurlijk klinkt het behoorlijk hard om te horen dat het verliezen van 30 pond (of welk gewicht dan ook) de enige manier is om voor een tv-show te worden uitgebracht. Maar de actrice heeft verteld dat ze op dat moment in haar leven niet goed at en daarom dacht ze echt dat het positief voor haar was om te veranderen wat ze aan het eten was.

Aniston zei: "Maar mijn dieet was verschrikkelijk. Milkshakes en frites met jus. Het was een goede zaak om op te letten", aldus Harper's Bazaar.

In het Rolling Stone-interview uit 1996 staat dat Aniston stopte met het eten van witbrood, boter en mayonaise en Nutri/System gebruikte.

Jennifer Aniston wordt nu zeker geassocieerd met gezond leven, en Insider.com merkt op dat ze altijd veel producten bij de hand heeft. Terwijl ze ooit Nutri/System gebruikte, eet ze nu eieren en avocado voor haar ochtendma altijd, of heeft ze een smoothie, en richt ze zich op echt eten. Ze zei in een 2016 interview met Yahoo! Voedsel: "Het is vrij duidelijk: eet zoveel mogelijk biologisch fruit en groenten, houd de suikerinname laag, drink tonnen en tonnen water en slaap goed."

In een interview door de Los Angeles Times zei Courteney Cox ooit dat zij en haar vriend en medecastlid samen heerlijke salades zouden eten. Ze zei: "We hadden altijd hetzelfde - een Cobb-salade. Maar het was niet echt een Cobb-salade. Het was een Cobb-salade die Jennifer heeft bewerkt met kalkoenbacon en kekerbonen en ik weet niet wat. Ze heeft een manier met eten, die echt helpt."

Rachel Green spelen

Jennifer Aniston werd heel snel gecast als Rachel Green in Friends. Ze vertelde Rolling Stone: "Het gebeurde zo snel. Ik ging naar binnen, las het script, lachte hardop, kwam thuis en had een uur later de rol."

Graziadaily.co.uk merkt op dat Jennifer Aniston werd geïnterviewd door Empire Magazine en deelde dat het zowel goed als slecht is dat ze deze reputatie heeft voor het spelen van haar iconische personage. Ze legde uit: "'Het is een zegen en een vloek. Het gaf ons alles, maar geeft je ook meer een uitdaging, om de perceptie van mensen van jou vorm te geven." Ze zei dat mensen de acteurs associëren met hun personages "dus het is moeilijk voor mensen om zelfs maar te geloven dat we andere mensen spelen. Het is gewoon zachte babystapjes nemen en je fans laten groeien met je mee."

Hoewel het vrij wild is om je voor te stellen dat Jennifer Aniston 30 pond zou verliezen om als Rachel op Friends gecast te worden, is het waar dat het goed is gekomen voor de ster. Ze begon een gezonde levensstijl te leiden en echt, heel voedsel te eten, en ze heeft genoten van een zeer lange tv- en filmcarrière. Het is absoluut onmogelijk om je voor te stellen naar de show te kijken zonder dat zij en Ross verliefd worden en weer bij elkaar komen en discussiëren over dat hele 'pauze'-gedoe.

Aanbevolen: