Friends': Joey en Rachel bijna uit de show geknipt, onthult Jennifer Aniston

Friends': Joey en Rachel bijna uit de show geknipt, onthult Jennifer Aniston
Friends': Joey en Rachel bijna uit de show geknipt, onthult Jennifer Aniston
Anonim

In een recent interview met Jake Hamilton, Jennifer Aniston onthulde nieuws over Friends dat fans zeker in shock zou achterlaten.

Op 11 september ging Hamilton zitten om Reese Witherspoon en Aniston te interviewen voor hun dramaserie The Morning Show.

De twee actrices schitteren in de show als respectievelijk Bradley Jackson en Alex Levy. Ze dienen ook als uitvoerende producenten van de show.

Hamilton haalde een moment aan uit de show waarin Levy de leiding nam over haar carrière en stelde de vraag aan Aniston: Herinner je je het eerste moment in je carrière waarop je stopte en zei: 'Nee, ik maak dit beslissing en dit is hoe we het doen'?”

Aniston herinnerde zich toen een moment tijdens de onderhandelingen over Friends, waar de leidinggevenden probeerden de zes hoofdpersonen te scheiden en zeiden dat ze Joey of Rachel niet nodig hadden, of dat ze alleen een combinatie van de twee nodig hadden. Ze verklaarde dat ze zei: "Er is geen show zonder ons zessen." Ze vertelde Hamilton ook: "Ik herinner me nog dat ik zei: 'We moeten onze macht bezitten en onze waarde en onze waarde kennen.'"

Het was echter niet de eerste keer dat het personage van Aniston, Rachel, bijna van de show werd afgesneden. Eerder tijdens het filmen werd Rachel bijna uit de show geschreven vanwege een filmconflict. Aniston had verschillende afleveringen gefilmd voor een aankomende komedie, Muddling Through, die zou worden uitgezonden op NBC's rivaliserende netwerk, CBS. Om de situatie te voorkomen, trok NBC een planningsbeweging die een stroom films tegelijk met de andere show van Aniston uitzond, waardoor het publiek kon overschakelen naar NBC. De verhuizing heeft Rachel gered.

Marta Kauffman, mede-bedenker van Friends, onthulde eerder ook dat Chandler en Phoebe bedoeld waren als secundaire personages in de show. Het is echter moeilijk om de show voor te stellen zonder de zes hoofdpersonen.

Aniston bracht Friends ook een tweede keer ter sprake tijdens het interview met Hamilton. Op de vraag over welk moment uit haar professionele carrière ze haar personage in The Morning Show zou willen zien rapporteren, antwoordde ze: "Hoe zou Alex omgaan met het einde van Friends?"

Het tweede seizoen van The Morning Show staat gepland voor première op 17 september 2021.

Aanbevolen: