De cast van I Know What You Did afgelopen zomer had een heel vreemde relatie met de schurk van de film

Inhoudsopgave:

De cast van I Know What You Did afgelopen zomer had een heel vreemde relatie met de schurk van de film
De cast van I Know What You Did afgelopen zomer had een heel vreemde relatie met de schurk van de film
Anonim

Hoewel I Know What You Did Last Summer bijna compleet anders was, is het toch een van de meest succesvolle slasher-films van de jaren negentig geworden. En dat zegt veel, gezien het feit dat Scream uit 1996 als een "perfecte" horrorfilm wordt beschouwd.

Een groot deel van het succes van I Know What You Did Last Summer komt door de cast. Hoewel Jennifer Love Hewitt niet blij was met het succes dat de slasher-film haar carrière bracht, hielp het echt haar carrière te lanceren. De rest van de cast had al wisselend succes op het moment dat de film werd gemaakt, met name Sarah Michelle Gellar.

Aangezien de meeste sterren van I Know What You Did Last Summer jong waren en enorm veel succes hadden, zou het niet onredelijk zijn om je af te vragen of ze diva's waren. Maar dat was niet de ervaring van Muse Watson, de man die de kller speelde in de film en het vervolg.

Muse Watson werd heel close met Sarah Michelle Gellar

In een interview met Vulture legde Muse Watson uit dat hij was aangenomen omdat hij de reputatie had een angstaanjagende schurk te spelen en een oprecht aardige man te zijn. Dit was belangrijk voor regisseur Jim Gillespie, die wilde dat zowel Jennifer Love Hewitt als Sarah Michelle Gellar zich veilig zouden voelen op de set.

Het bleek dat vooral Sarah zich buitengewoon op haar gemak voelde bij de man die haar uiteindelijk op het scherm zou proberen te vermoorden.

"Het eerste wat ik me herinner van de ontmoeting met Michelle Gellar, is dat we samen lange strandwandelingen hebben gemaakt", gaf Muse toe.

"Ik leek een beetje op haar nieuwe oom. We liepen en praatten, en het was geweldig", legde Muse uit aan Vulture voordat ze beweerde dat ze vooral over zaken en hun carrière zouden praten. Maar ze zouden ook in hun gezinsleven duiken.

"We vertelden elkaar verhalen over onze families. Ik weet niet waarom we een band hebben. Ik zal je wat vertellen, iedereen op de set had eerst iemand bij zich. En Michelle Gellar niet en ik niet, en ik denk dat dat misschien de reden was waarom we uiteindelijk naar de winkel gingen of gingen wandelen. Ik denk dat het dat gewoon was. En ik ben dol op haar. Ze is een van de intelligentste vrouwen die ik ooit in mijn leven heb ontmoet."

Jennifer Love Hewitt's relatie met Muse Watson

Muse vertelde Vulture dat hij en Jennifer Love Hewitt in hetzelfde appartementencomplex in Burbank woonden voordat ze werden gecast in I Know What You Did Last Summer.

"We waren geen beste vrienden, maar we wisten wie elkaar waren en spraken met elkaar bij het zwembad. Ze was daar met haar moeder. Ze hadden daar een appartement gekregen om haar carrière voort te zetten. Ik werd doodgekieteld, we werden samen gecast en leerden elkaar kennen. En nadat we [de twee films] samen hadden gedaan, deden we Saturday Night Live, wat gewoon geweldig was, " legde Muse uit.

"Liefde, toen ik haar ontmoette, was ze naar een van die pottenbakkerijen gegaan waar je cadeaus voor mensen maakt, en ze had iets voor me gemaakt om aan de muur te hangen voor de shoot."

Heeft Muse Watson contact gehouden met zijn co-sterren?

In zijn interview met Vulture was Muse poëtisch over de cast van I Know What You Did Last Summer.

"Ik dacht gewoon dat ze de beste groep waren waarmee ik ooit had gewerkt. Het zijn allemaal zulke geweldige mensen en ik hoop dat ze alle gelukkige vreugde in hun leven hebben."

Maar toen hem werd gevraagd of hij contact had gehouden met een van hen, gaf hij toe dat hij dat niet had gedaan. Zijn leven werd opgeslokt door zijn autistische dochter en hij deed zijn werk voor verschillende liefdadigheidsinstellingen voor autisme.

Muse stuurde Ryan Phillippe een "griezelige" tweet

Twintig jaar nadat I Know What You Did Last Summer uitkwam, vertelde Ryan Phillipe aan HuffPost dat hij een "griezelig" bericht van Muse had ontvangen.

Op 4 juli, de datum waarop de film plaatsvindt, stuurde Muse naar verluidt Ryan een Twitter-DM met iets in de trant van "Hallo, oude vriend".

Ryan twijfelt er niet aan dat Muse qua karakter aan het twitteren was. Maar hij leek het niet te waarderen.

Muse vertelde Vulture dat het niet echt zijn bedoeling was om Ryan naar buiten te lokken.

"Toen ik die jongen ontmoette, dacht ik dat die jongen meer potentie had om de beste acteur te worden die ooit Hollywood in de wereld heeft geraakt. Hij was gewoon de aardigste man ter wereld", zei Muse.

Hij legde vervolgens uit: "Ik heb al jaren niet meer met hem gesproken. En ik weet niet waarom ik dat deed. Het leek gewoon een groet. Ik had geen karakter of zo. Gewoon Muse Watson. Toen zag ik op Twitter of Facebook of ergens, hij zei tegen iedereen: 'Ooh, kijk hier eens!' En ik dacht ik laat hem er gewoon mee spelen, maar ik zal hem iets griezeligs sturen voor zijn verjaardag of zoiets."

Aanbevolen: