Sociale media blijven extatisch na Saweetie's nieuwste deal met MAC Cosmetics

Sociale media blijven extatisch na Saweetie's nieuwste deal met MAC Cosmetics
Sociale media blijven extatisch na Saweetie's nieuwste deal met MAC Cosmetics
Anonim

Rapper en songwriter Saweetie is terug in de goedkeuringsoog! Na het succes van The Saweetie Meal bij McDonald's, wordt de artiest de wereldwijde ambassadeur van MAC Cosmetics. Het bedrijf kondigde op 10 september aan dat ze hun nieuwe wereldwijde ambassadeur zou worden en dat er binnenkort meer informatie over haar deelname zou worden vrijgegeven.

Nadat MAC Cosmetics dit via hun Instagram had bevestigd, hebben fans van over de hele wereld positieve reacties gegeven tijdens hun post. Een gebruiker merkte zelfs op: "Letterlijk een van de beste samenwerkingen die jullie ooit hebben gedaan - ik heb de hele collectie nodig als het wegv alt idc wat het is, ik heb het nodig"

Twitter heeft hun opwinding niet kunnen bedwingen en heeft gezegd dat dit een welverdiende beslissing was voor Saweetie. Sommigen hebben gezegd dat ze haar collectie zullen kopen zodra deze uitkomt, terwijl anderen commentaar hebben gegeven op de zangeres in het algemeen. Een gebruiker twitterde zelfs: "Saweetie die samenwerkt met mac is zo iconisch."

US Weekly meldde een verklaring van de senior vice-president van MAC Cosmetics, die over de beslissing zei: Saweetie's boodschap van zelfvertrouwen en vrouwelijke empowerment is de perfecte match voor een merk als MAC dat altijd een onbeschaamd zelf heeft omarmd -expressie met open armen. Ze heeft altijd van onze producten gehouden, ze vertelde me dat ze in haar leven kilo's M·A·C lipgloss heeft ingeslikt.”

Hoewel de artiest bekendheid heeft gekregen van McDonald's, zijn de fastfoodketen en MAC Cosmetics niet de enige zakelijke ondernemingen waar ze deel van uitmaakte. Ze werkte samen met retailer PrettyLittleThing om een kledingcollectie te lanceren, lanceerde haar eigen sieradenlijn en maakte deel uit van een merkpartnerschap met de Essenchills-collectie met Sinful Colors. Elk van deze ondernemingen en partnerschappen werd in 2021 aangegaan.

Twitter was ook nieuwsgierig naar Saweetie's steun en partnerschappen, aangezien ze nog geen studioalbum heeft uitgebracht. De muzikant is pas vijf jaar actief in de industrie en moet nog met een nummer één hit naar buiten komen.

Na het uitbrengen van drie EP's in de afgelopen drie jaar, was de zangeres van plan haar eerste album in juni 2021 uit te brengen. Het album is sindsdien echter uitgesteld tot een onbekende datum in 2021.

Saweetie heeft nog geen informatie vrijgegeven over haar album. Ze maakt echter kans op twee MTV VMA's voor Beste Nieuwe Artiest en Beste Art Direction voor de muziekvideo 'Best Friend'. Op het moment van deze publicatie is er geen woord over of haar aankomende album al dan niet officieel is voltooid.

Fans van Saweetie kunnen haar muziek streamen op Spotify en Apple Music. Je kunt ook de gastoptredens van Sawettie zien in de show Grown-ish op Hulu.

Aanbevolen: