Dave Bautista dacht dat zijn acteercarrière voorbij was na 'Smallville

Inhoudsopgave:

Dave Bautista dacht dat zijn acteercarrière voorbij was na 'Smallville
Dave Bautista dacht dat zijn acteercarrière voorbij was na 'Smallville
Anonim

Laten we zeggen dat Dave Bautista een laatbloeier was. In tegenstelling tot andere sportentertainers, kwam hij pas heel laat in het vak, rond zijn dertigste. Zijn doorbraak kwam tot stand in 2005, hij was 36 jaar oud toen hij zijn eerste kampioenschap won terwijl hij de grootste show van het jaar van World Wrestling Entertainment meedeed.

Blijkbaar was het hetzelfde traject voor zijn carrière als acteur. Zijn carrièreveranderende rol vond plaats in 2014, op dat moment had hij alleen aan kleine tv- en filmprojecten gewerkt.

Hij won goud in de rol, maar wat de meeste fans vaak vergeten, is het feit dat hij al ver in de veertig was.

Zoals ze zeggen, leeftijd is slechts een getal en de acteur zou vanaf dat moment enorm veel succes hebben door te verschijnen in films als ' Spectre', 'Avengers: Endgame', 'Army of the Dead' en een toekomstig project iedereen wil zien, 'Duin'.

Ondanks de bekendheid en het succes zal Dave de eerste zijn om toe te geven dat het niet zo had mogen lopen. Nadat hij in de vroege jaren 2000 in een grote tv-show was verschenen, dacht hij zelfs dat zijn acteercarrière voorbij was.

We bekijken de rol en wat zijn carrière voorgoed heeft veranderd.

Hij had geen acteerambities

Zijn werk op het kleine scherm was vrij beperkt. Het is echter niet alledaags dat iemand zijn acteerdebuut maakt in een prestigieuze show die tien seizoenen en meer dan 200 afleveringen genoot.

Natuurlijk hebben we het over de WB en CW klassieker, 'Smallville'.

Je zou denken dat als ze zo'n kans had gehad, het Bautista's plannen om de acteerrol voorgoed te betreden, zou hebben veranderd.

Hij zou echter het tegenovergestelde toegeven, want na de enorme cameo had hij echt geen zin om verder te gaan.

"Smallville' optreden was een van die dingen die ik via WWE kreeg. Op dat moment had ik absoluut geen ambities om acteren na te streven."

Zoals hij zei, deed de rol niet veel en zou hij terugkeren naar het worstelen. Zijn relatie met het bedrijf zou echter ook verslechteren en Dave was op zoek naar iets nieuws, buiten het bedrijf.

Hij zou een paar jaar later weer acteren, maar deze keer waren de dingen anders omdat hij niet de steun had van WWE.

'Guardians of the Galaxy' veranderde zijn leven

In 2014 veranderde Dave Bautista zijn leven voor altijd door een rol te spelen in ' Guardians of the Galaxy ' en de rol van Drax te scoren. De timing had niet beter kunnen zijn, want de ster worstelde achter de schermen, met een gebrek aan werk in zijn drie jaar daarvoor.

"Toen ik de rol van Drax in Guardians kreeg, heb ik in drie jaar amper gewerkt. Dus ik had het worstelen echt achter me gelaten en ik had terug kunnen gaan met mijn staart tussen mijn benen, maar ik [zou] ben gewoon vastgelopen op een plek waar ik nooit verder zou zijn gegaan, maar ik heb gewoon een kans gegrepen."

"En toen ik [gecast] werd, niet alleen omdat ik blut was, [alles veranderde]. Als ik zeg brak, werd mijn huis afgeschermd, ik had niets, man. Ik heb al mijn spullen verkocht. verkocht alles wat ik maakte van [toen] ik worstelde. Ik had problemen met de IRS. Ik was gewoon overal in verdwaald."

Plots stond hij op de top van de Hollywood-berg, en nog belangrijker, de rollen begonnen binnen te stromen. Het was duidelijk dat hij niet klaar was of niet in de juiste mentaliteit na zijn 'Smallville'-cameo. Op dat moment had hij nog veel te bereiken met WWE. Doelen veranderen en de timing was precies goed.

Tegenwoordig bereidt hij zich voor op toekomstige projecten en volgens Drax is werken achter de camera een van zijn doelen.

Werk buiten de camera in de toekomst

Hij is al bezig met de volgende stap en daar hoort volgens Bautista ook werk achter de camera bij.

De ster wil in de toekomst een klein drama regisseren.

"Ik werk me langzaam een weg achter de camera."

En dus hoop ik hier een toekomst in te hebben. Ik wil dingen op het scherm kunnen zetten en niet per se blockbusterfilms. Het staat zeker op mijn bucketlist om ten minste één film te regisseren en het zal de meeste waarschijnlijk een klein drama. Maar dat is waar ik van hou.”

Zack Snyder is een groot deel van dat pad, zijn 'Army of the Dead'-regisseur is een enorm rolmodel.

"Hij is gewoon een artiest, man, deze man is gewoon een artiest. Ik wilde ook heel graag met hem werken omdat ik van hem wilde leren. Ik wilde zien wat hij visueel ziet als regisseur."

Niets dan motiverend om te zien hoe Dave doelen stelt en zich ontwikkelt in de wereld van Hollywood.

Aanbevolen: