Big Brother'-preview: seizoen 23 brengt nieuwe deelnemers naar het strand

Inhoudsopgave:

Big Brother'-preview: seizoen 23 brengt nieuwe deelnemers naar het strand
Big Brother'-preview: seizoen 23 brengt nieuwe deelnemers naar het strand
Anonim

Big Brother fans moeten zonnebrandcrème, handdoeken en door drama geïnspireerde popcorn inslaan, want seizoen 23 komt eraan. Lange tijd hebben fanatici geduldig gewacht, afstandsbedieningen in de hand, om drie keer per week af te stemmen op hun favoriete realityshow.

Vanaf nu weten we dat het nieuwste seizoen op 7 juli in première gaat en dat elke aflevering beschikbaar zal zijn op Paramount+. Er is een aangekondigd thema en veel reacties om mee te doen voor de live verhuizing.

We gaan naar het strand

Zoals aangekondigd door oud-presentator Julie Chen, is het thema van dit seizoen de 'BB Beach Club'. We hebben in de afgelopen beroemde zomers gezien dat de thema's vaak correleren met de huisdecoraties en wekelijkse uitdagingen.

Dus, wat kunnen deelnemers verwachten als ze strijden om de schitterende prijs van $ 500.000? Krabkostuums in een hindernisbaan? Misschien een verrassende dubbele eliminatie, maar met een vakantiewoordspeling erbij? We zullen moeten afwachten wat producenten in hun achterzakken hebben opgeborgen.

Big Brother-commentator en YouTuber Joleen Lunzer gaf haar eigen mening en kennis van de franchise om een perfect comforthorloge te maken.

Ze onthulde in de recente analyse van haar verwachtingen voor dit seizoen dat de eerste glimp die we krijgen van de huisgenoten niet echt de eerste keer is dat ze elkaar ontmoeten.

"Fans weten hoe het werkt, CBS en 'Big Brother.' We weten dat je ze de week ervoor verplaatst, " vertelde Lunzer, "Dan gaan ze door een oefenrun waarbij je denkt 'niet over productie praten'. Dan gaan ze door een schijnwedstrijd en leren ze elkaar kennen."

Nou, daar kwamen we net achter. Als dat het geval is, hoe lijken de introducties van BB-deelnemers dan echt echt? Als we iets hebben geleerd over reality-televisie sinds het nieuwe tijdperk van het doorbreken van de vierde muur, weten we dat een productie-element achter de schermen geheimen toevoegt om het publiek te vermaken.

Een andere draai aan dit seizoen, die zo verfrissend is als een ijskoud stranddrankje, is dat er geen eerdere deelnemers zullen strijden in seizoen 23. Frisse gezichten en onvoorspelbare dynamiek. We hopen nu al dat nieuwe fans de show op dezelfde manier zullen ervaren als 20-jarige OG's.

Welkom in het 'Big Brother'-huis

Fans hadden veel te zeggen over deze epische onthulling voor de première in juli. Eén schreef via YouTube: "Goed om te horen dat het terugkomt --- kan niet wachten om de cast te zien. Ik geef er de voorkeur aan als de castleden elkaar niet kennen -- maakt het veel interessanter,"

Een andere Big Brother-obsessor was het ermee eens dat het All-Star-recept muf begon te smaken: "Het begon een beetje oud te worden om het voormalige seizoen en seizoen van de huisgast terug te brengen."

Big Brother-vloggerduo Matt en Jess Carter gaven hun abonnees een gewaardeerde eigen update. De banden tussen deze fanbase zijn uniek en een beetje als een familie. Ze pakken hun koffers voor een reünie, één doorgebracht op banken over de hele wereld.

Ze zeiden dat ze hopen dat CBS zal terugkeren naar live feeds die na de première beschikbaar zijn. Voor degenen die het niet weten, live feeds zijn video's die rechtstreeks vanuit de huiscamera's in re altime worden vastgelegd. Buiten de afleveringen kunnen fans afstemmen en de allianties analyseren, al dat goede spul.

"Ik wil kijken naar mensen die gewoon zichzelf bezitten", gaf Matt toe met betrekking tot de nepheid die All-Stars bezitten wanneer ze zich bewust zijn van de constante livebeelden, "met hun eigen belachelijkheid omdat ze niet weten hoe ze gedragen of handelen."

Diverse casting

Kijkers hebben hun problemen geuit met het gebrek aan diversiteit in recente Big Brother-castings, en hun stem werd eindelijk gehoord. Volgens CBS belooft een nieuw castingproces voor diversiteit dat reality-seizoenen ten minste 50% BIPOC-castleden bevatten.

Een Twitter-gebruiker plaatste zijn woede rond het onderwerp, "Feiten over feiten op feiten. POC. Mensen met verschillende capaciteiten. neurodivergente mensen. Niet-binaire GNC-mensen. ALLEDAAGSE AMERIKANEN DIE GEEN MAAT -0 ZIJN!!!!"

Reddit woog op vergelijkbare hoop in diversiteit, een anonieme poster die aanbeveelt: Een grotere variatie in leeftijd in plaats van dat een groot percentage van de cast begin twintig is (ik zeg dit als iemand die in hun begin-midden twintig)

Ze maakten een geweldig punt, diversiteit betekent ook inclusie over de hele linie. Hopelijk vertegenwoordigt seizoen 23 de acties die het netwerk heeft ondernomen om echt te laten zien hoe de VS eruit ziet, niet een 1990-achtige witgekalkte versie ervan.

Een fan suggereerde dat de Amerikaanse versie van de franchise aantekeningen zou maken van hun Canadese buren: "Ik hoop dat @CBSBigBrother aandacht heeft besteed aan bbcan9 over hoe een echte grote broer diverse cast er echt uitziet, want ze hebben het!!! bb23"

Wat Big Brother: After Dark betreft, suggereert een spoiler-Twitter-account dat het niet terugkeert voor seizoen 23. We kunnen dit niet bevestigen, maar het account @Spoilergirl1 tweette dat het niet terug zal komen en ingesteld de parasol op.

Aanbevolen: