Love Is Blind'-deelnemers onthullen geheime details over het Netflix Reality-experiment

Inhoudsopgave:

Love Is Blind'-deelnemers onthullen geheime details over het Netflix Reality-experiment
Love Is Blind'-deelnemers onthullen geheime details over het Netflix Reality-experiment
Anonim

Netflix's datingserie Love Is Blind is de 1 tv-show op de populaire streamingdienst geworden, en tijdens de seizoensfinale van deze donderdag krijgen kijkers de kans om te zien of vreemden echt verliefd kunnen worden voordat ze elkaar ooit hebben gezien.

Het unieke reality-dating-experiment plaatste 15 mannen en 15 vrouwen in pods, waar ze spraken met een stroom van potentiële liefdesbelangen. Koppels moesten zich verloven om elkaar persoonlijk te ontmoeten, en vervolgens moesten ze hun bruiloften in slechts een paar weken plannen. Verschillende deelnemers laten een aantal geheimen glippen voor de finale van deze week en onthullen belangrijke details achter de schermen die fans nooit zouden hebben geraden.

Het experiment vond eigenlijk meer dan een jaar geleden plaats

Afbeelding
Afbeelding

Terwijl de meeste realityshows een kwestie van maanden voordat ze worden uitgezonden filmen, is Love is Blind eigenlijk klaar met filmen op 15 november 2018, en de deelnemers hebben sindsdien moeten zwijgen over hun ervaring met de show.

Damian Powers, de deelnemer die Giannina Gibelli ten huwelijk vroeg tijdens de show, onthulde dit verrassende feit vorige week aan Refinery29. Dit betekent dat de koppels in de serie hun relatiestatus meer dan 14 maanden privé hebben moeten houden, en dat kijkers tijdens de seizoensfinale van donderdag kunnen zien welke paren hun eenjarige huwelijksverjaardag hebben gehaald.

De deelnemers zaten urenlang vast in die pods

Afbeelding
Afbeelding

In de eerste paar afleveringen van Love Is Blind leek het alsof de data in de pods erg kort waren, maar volgens deelnemer Rory Newbrough waren de gesprekken lang genoeg dat iedereen zich openstelde en kwetsbaar werd op een manier die ze hadden' niet verwacht.

"We brachten uiteindelijk 19 of 20 uur per dag door met praten", vertelde Rory aan Women's He alth. "Ik begon te beseffen dat er delen van mij waren - muren die ik opzette - en ik wist niet eens dat ze er waren. Ik kende ze niet eens, en ze werden gewoon opengeblazen. Ik was de hele tijd aan het huilen. Het was deze gekke, emotionele ervaring.”

Nadat de deelnemers elke deelnemer van het andere geslacht hadden ontmoet, rangschikten ze wie ze het leukst vonden. Producenten hebben vervolgens naar deze ranglijsten verwezen om te beslissen met wie ze zouden blijven daten. Naarmate de datingpool van elke deelnemer kleiner werd, nam de tijd die ze doorbrachten met de mensen waarin ze geïnteresseerd waren toe.

“Naarmate het aantal kleiner werd, werden de datums langer, van 30 minuten tot enkele uren”, vervolgde Rory. Ik denk dat dat met veel mensen is gebeurd. Het is heel rauw en heel echt."

Netflix was niet voorbereid op alle engagementen

Afbeelding
Afbeelding

Netflix hoopte dat hun reality-dating-experiment zou leiden tot een aantal engagementen, maar de streamingdienst was niet echt voorbereid op het succes van de Love Is Blind-pods. Hoewel de serie slechts vijf verloofde koppels bevatte, waren er aan het einde van het experiment eigenlijk acht koppels die zich verloofden.

Netflix heeft uiteindelijk drie koppels uit de show geschrapt omdat ze niet de middelen of tijd hadden om ze te laten zien - waaronder Rory Newbrough.

“Ze zeiden: ‘We verwachtten een of twee [verlovingen], geen acht! We zijn klaar om er vijf te filmen!'" vertelde Rory aan Women's He alth. "Het was een raar whiplash-moment, zoals 'Wat!?' Ze gaven ons gewoon onze telefoons terug en zeiden: 'Veel succes, bedankt dat je bij ons bent gekomen, maar we kunnen je verhaal gewoon niet verbergen.'"

Het is misschien maar goed dat Rory's verloving met Danielle Drouin niet te zien was op Love is Blind, omdat Rory toegeeft dat het "niet zo lang heeft geduurd".

“De connectie, althans van mijn kant, was heel puur en heel echt. Ik denk dat het gewoon niet zo echt voor haar was toen ze er langer over nadacht."

Aanbevolen: