Is de meest sympathieke persoon op Vanderpump-regels een hagedis?

Is de meest sympathieke persoon op Vanderpump-regels een hagedis?
Is de meest sympathieke persoon op Vanderpump-regels een hagedis?
Anonim

We komen dichterbij op een vochtig balkon op het dak ergens in de rokerige hoogten van WeHo, bar aan het zwembad, met lenige jonge obers die Hors d'oeuvres en wodka Red Bulls uitdelen. Maar de floaties met flamingo's en watermeloenen liegen er niet om: een begrafenis voor een hagedis genaamd 'Daug'.

'Daug' de hagedis (van het koninklijk huis van Schwartz), was amper 3 weken oud toen hij plotseling overleed. Maar in een seizoen van niets, heeft dit kleine reptiel ons meer drama, hart en verhaal gebracht dan enig ander seizoen van Vanderpump Rules? Het is een lage lat.

Praten over dit laatste seizoen betekent praten over "Het Jax and Bretagne Wedding Marathon-evenement van 2020 en daarna". Toen Jax (geboren Jason Michael Cauchi) en Brittany Cartwright (geboren prinses Beer-Cheese) uiteindelijk toegaven in aflevering 9, "toestaan" Tom Sandoval terug in de bruiloft nadat hij zich verontschuldigde voor het aandringen van Bretagne op haar minder-dan-stellaire staat van dienst bij het sluiten homofobie te verminderen, leek het erop dat de vijf miljoen afleveringen voor niets waren.

Het hoogtepunt van de verhaallijn speelt zich zoals gewoonlijk af in een hippe nachtclub/kelder in LA, gekleed om eruit te zien als een nachtclub met de hele cast op sleeptouw (Daug lijkt te zijn achtergelaten op de vloer van de uitsnijderij). Hier, in een zeldzaam moment van heldhaftigheid, dringt Sandoval bij Bretagne aan op haar keuze voor een homofobe pastoor voor de bruiloft, vermoedelijk uit solidariteit met zijn openlijk biseksuele partner Ariana. Voor Jason en Beercheese was het een simpele vraag: waarom niet eerder handelen? Waarom ontsla je de pastoor niet onmiddellijk? De reactie: catastrofaal, en zoals iedereen weet, verbergt een grote reactie meestal schuldgevoelens. Zowel Jax als Brittany vernietigen Sandoval, nodigen hem niet uit voor de bruiloft en beweren dat ze geloofden dat ze alles hadden gedaan om hun schaamteloos homofobe ambtenaar te confronteren. Er is geen reactie van Daug, hoewel je kunt aannemen dat hij bezig was met het hijsen van alle LGBTQIA+-vlaggen in chez Schwartz.

Maar dit is natuurlijk reality-tv en alle contractuele spelers zullen uiteindelijk naar dezelfde locatie moeten gaan. Dus Sandoval geeft toe en verontschuldigt zich voor "het stellen van de vraag". Dit soort overgave zou nooit stand houden bij iemand als Daug, die misschien een gele rug heeft, maar nooit een gele buik. Nogmaals, de boog was voor niets, en meer van het soort triviale spektakel waar onze lieve Daug het hele seizoen tegen heeft gestaan.

Dus laten we het hebben over de nieuwe co-sterren van Lord Daug. Aspirant-komiek en eigenlijk semi-normaal ogende mens, Dayna Kathan, algemeen directeur van Tom Tom en inwonende schurk Max Boyens, wannabe-serie regelmatige Danica Dow, voorraadmok Brett Caprioni en kleine bug Charli Burnett die beweert nog nooit pasta te hebben gegeten. Hoewel we pas drie weken op deze planeet zijn, kunnen we er zeker van zijn dat zelfs Daug een beetje fusilli heeft gegeten.

Van de nieuwe oogst zijn het Dayna en Max die het meeste spelen, maar de twee (die beweren te daten) hebben de seksuele chemie van een reptiel op een koude rots. De meer geaarde Dayna is inderdaad een geweldige weerspiegeling voor de tufthunter en zelfgezalfde lothario, Max, die zeker lijkt alsof hij 'de leiding heeft begraven' als het gaat om zijn datingverleden, net zoals een zandhagedis zijn eieren begraaft. Ze zijn echter het minste van twee kwaden, omdat het op zijn best gedoemd is om Caprioni en Burnett geloofwaardigheid te geven als volledig functionerende deelnemers aan de samenleving. "Ik haat avocado", "Ik heb nog nooit pasta gegeten", "wil je… kinderen?", Ze zien gaan op een realityshow "afspraakje" is even pijnlijk als pijnlijk. We weten niet wat er gebeurde op Daugs date met zijn tanktak, maar noem het Jordan omdat het meer vonken had.

De rest van de oude bende vergaat het echter niet veel beter, Katie, Stassi en Kristen's frenemy/zakenpartners/heksencoven triade van beproevingen is nauwelijks verrassend. Wildcard Kristen is sinds dag één een betrouwbare dronken Bambi van chaos, dus het is verwarrend om de andere twee plotseling het vertrouwen in haar te zien verliezen. Wetende dat alle deelnemers contractueel verplicht zijn om fysiek dicht bij elkaar te blijven, heeft de inzet nog nooit zo verlaagd, vooral niet na alles wat er in de afgelopen seizoenen is gebeurd.

En hoe zit het met James Kennedy en de lege menselijke cocon Raquel? er is niet veel veranderd, behalve het zien van de trieste achteruitgang van een vrouw die ervoor heeft gekozen om op reality-tv te komen in plaats van geluk. Het aantal tweede kansen dat Vanderpump DJ James Kennedy geeft is verbijsterend en de enige conclusie die men lijkt te kunnen trekken is… dat ze allebei Brits zijn? Misschien is het dat Vanderpump zelf technisch een pleegmoeder is? Misschien is het iets wat ze weerspiegeld ziet in de duisternis van James - of misschien net als Schwartz, ze kan er gewoon niet tegen om de onvermijdelijke ondergang te zien van een koelbloedige gevangene die alleen wordt achtergelaten om te verwelken in zijn strakke, koude, solo glazen menagerie.

Aanbevolen: