Bridgerton' keert terug voor seizoen 2 op Netflix

Inhoudsopgave:

Bridgerton' keert terug voor seizoen 2 op Netflix
Bridgerton' keert terug voor seizoen 2 op Netflix
Anonim

Het is zeer waarschijnlijk dat Lord Anthony Bridgerton de volgende hervormde rake zal zijn die de krantenkoppen ha alt in Lady Whistledown's Society Paper.

Shondaland's dramaserie uit het regentschapstijdperk keert terug voor een tweede seizoen op de streamingdienst, en de opnames zullen naar verwachting dit voorjaar in het VK beginnen!

Dit is het beste deel: elk lid van de ongelooflijke cast van Bridgerton zal terugkeren.

De serie die op eerste kerstdag in première ging, is het middelpunt van gesprekken geworden voor liefhebbers van popcultuur en bewonderaars van historische romances. De Britse acteur Regé Jean-Page, die Simon Basset speelt, de hertog van Hastings, is de doorbraakster van de show en de favoriete nieuwe obsessie van internet. Het is veilig om te zeggen dat er een nieuw seizoen werd verwacht.

Seizoen 2 vertelt het huwelijk van Lord Anthony Bridgerton

Terwijl het eerste seizoen gericht was op Daphne Bridgerton (Phoebe Dynevor) en haar relatie met Simon, zal het tweede seizoen de focus verleggen naar een ander Bridgerton-familielid.

De aankondiging heeft speculaties van fans bevestigd en zal in feite worden gedomineerd door de burggraaf van het huishouden!

De oudste Bridgerton, Daphne's broer Anthony (gespeeld door Jonathan Bailey) zal zich inspannen om een geschikt huwelijk voor zichzelf na te streven… nadat hij zijn hart had gebroken door de verrukkelijke operazangeres Siena.

Terwijl het personage zelf deelde in de laatste momenten van de finale van seizoen één, zal Anthony zeker bezig zijn met het komende sociale seizoen, in de zoektocht naar zijn betere helft.

"mijn bedoelingen vinden en onmiddellijk bekendmaken aan mijn nieuwe burggravin", vertelde Anthony aan het einde van seizoen 1.

Het komende seizoen zal een bewerking zijn van de tweede roman van auteur Julia Quinn in de Bridgerton-serie, The Viscount Who Loved Me.

Zoals beschreven door Jean-Page, is Bridgerton "Jane Austen ontmoet Gossip Girl met 35 tinten grijs" en het zou ongepast zijn om iets minder te verwachten in seizoen 2.

Op nog veel meer verlangende blikken, herkenbare momenten van Eloise Bridgerton, verbluffende kostuums uit het regentschapstijdperk zoals we nog nooit eerder hebben gezien, en een nog schandaliger sociaal seizoen van maker Chris Van Dusen en producer Shonda Rhimes.

Voor nu is het tijd om Bridgerton seizoen 1 opnieuw te bekijken op Netflix.

Aanbevolen: