Animaniacs Cast maakt zich klaar om de reboot op te nemen

Inhoudsopgave:

Animaniacs Cast maakt zich klaar om de reboot op te nemen
Animaniacs Cast maakt zich klaar om de reboot op te nemen
Anonim

Hulu is misschien niet zo groot als Netflix of Disney+ op dit moment, maar de streamer maakt niettemin furore. Een van de meest langverwachte projecten in ontwikkeling is een revival van The Animaniacs.

Eind 2019 bevestigde de centrale cast dat ze zouden terugkeren om voice-overs op te nemen voor Hulu's Animaniacs-serie. De drie belangrijkste acteurs die het meest hebben bijgedragen aan de originele show van Warner Bros, Rob Paulsen, Jess Harnell en Tress MacNeille, kwamen ook samen om een foto te delen van hen die zich voorbereiden op de repetitie op Twitter, waarmee ze de komst van de Hulu-reboot plagen.

Fans die nieuwsgierig zijn naar de heropleving van Hulu zullen blij zijn te horen dat MacNeille, Harnell en Paulsen niet de enigen zijn die terugkeren. Maurice LaMarche herneemt ook zijn rol als Brain, wat aangeeft dat de nieuwe Animaniacs-show ondersteunende spelers als Pinky en The Brain terugbrengt.

Hoewel Pinky en The Brain nogal eens overschaduwd worden, zijn ze even populair, zo niet meer. Zij, samen met andere ondersteunende personages uit WB's Animaniacs, verschenen in hun eigen spin-off-series, die bewijzen hoe geliefd ze waren bij het algemene publiek.

Hulu's Animaniacs Première Datum

De Animaniacs
De Animaniacs

Hoe dan ook, de vraag die fans stellen is wanneer de opwekking op Hulu wordt uitgezonden? De streamingdienst heeft geen aankondiging gedaan, hoewel vroege projecties schatten dat het project medio 2020 zal aankomen. Nu producties zijn stilgelegd en tv-programma's zijn onderbroken totdat de uitbraak van het coronavirus voorbij is, kan er een kleine vertraging optreden.

De zilveren voering van een vertraging is dat dit de leidinggevenden van Hulu de tijd zou kunnen geven die ze nodig hebben om de overgebleven cast van Animaniacs te overtuigen om hun rol in hun revival opnieuw op te nemen. Alleen de centrale drie sterren en Maurice LaMarche zijn tot nu toe getekend, natuurlijk, dat kan altijd uitbreiden als Hulu besluit de hele cast te rekruteren.

Wat betreft wie er een cameo kan maken, is Frank Welker de meest waarschijnlijke die terugkeert. Hij staat erom bekend de stem te geven aan Scooby Doo's Fred Jones en Transformers' Megatron, en hij neemt nog steeds actief op voor nieuwe Scooby-projecten.

Animaniacs hebben Pinky and the Brain nodig

The Animaniacs en Pinky And The Brain
The Animaniacs en Pinky And The Brain

Wat dat betekent is dat Welker waarschijnlijk zijn rol als Frank the Guard zal hernemen in de revival van de Animaniacs. Welker's personage speelde geen cruciale rol in de show, maar als de lotbewaker van de Warner Bros had hij de taak om Yakko, Wakko en Dot te ruziën wanneer ze uit de toren zouden ontsnappen. Dat gebeurde over het algemeen in elke aflevering.

Naast Welker zal er een oproep zijn voor Sherri Stoner om terug te keren als de altijd knorrige Slappy Squirrel. Zij en haar neef Skippy Squirrel hadden geweldige momenten in Animaniacs en Tiny Toon Adventures, en geen revival zou compleet zijn zonder ten minste één segment van Slappy Squirrel.

Afgezien van de terugkeer van de hoofdcast, kan de heropleving van Hulu het publiek ook opnieuw kennis laten maken met eenmalige personages van Animaniacs. De show had destijds een groot aantal cameo's van aspirant-acteurs, die nu floreren in de entertainmentindustrie. Acteurs als Elisabeth Moss, Dan Castellaneta, Harry Shearer, zijn er maar een paar om te noemen, maar er zijn er nog veel meer die kunnen terugkeren.

Wat er ook gebeurt, hopelijk heeft Hulu's creatieve team lang en hard nagedacht over de acteurs die ze casten voor de geanimeerde revival. Ze hebben het goed gedaan door de centrale cast opnieuw Wakko, Yakko en Dot te laten inspreken, het is gewoon een kwestie van de rest van de crew af te ronden.

Aanbevolen: