Tom Holland maakt zich klaar om Spider-Man 3 te filmen

Inhoudsopgave:

Tom Holland maakt zich klaar om Spider-Man 3 te filmen
Tom Holland maakt zich klaar om Spider-Man 3 te filmen
Anonim

Of de geruchten over Tobey Maguire en Andrew Garfield die Tom Holland vergezellen in Marvel's Spider-Man 3 waar zijn, we weten tenminste dat Benedict Cumberbatch zal verschijnen.

De film begint binnenkort met filmen en zou volgend jaar moeten uitkomen. Tom Holland is officieel aangekomen in Atlanta, Georgia, om aan de slag te gaan voor een serieuze web-slinging business. Hij deelde het nieuws met fans via Instagram, waar hij een video deelde van de landing in Atlanta, en uitte zijn opwinding om zijn rol als Peter Parker opnieuw te spelen.

Tom Holland is verheugd om Spider-Man te gaan filmen

Holland deelde het nieuws in een videoreeks waarin hij zijn aankomst in de stad aankondigde. De acteur droeg een pet en een fel oranje gezichtsmasker en deelde een korte video terwijl hij uit zijn vlucht stapte.

"We zijn net geland in Atlanta en, " Holland nam een korte pauze en lachte. Toen kondigde hij opgewonden aan: "Het is tijd voor Spider-Man 3. Let's go!"

Afbeelding
Afbeelding

De nieuwe Marvel-film zou een paar maanden geleden beginnen te draaien, maar de door de pandemie opgelegde beperkingen vertraagden de productie ervan. Nu de hoofdrolspeler in Atlanta is, zullen de opnames naar verwachting binnenkort beginnen.

Hoewel er nog geen officiële synopsis of titel voor de film is, wordt verwacht dat Zendaya terugkeert als MJ, Jamie Foxx Electro speelt en Benedict Cumberbatch magie brengt met zijn niet zo vreemde Marvel-personage.

De acteur maakte een grapje over het per ongeluk onthullen van het script

Tom Holland en zijn collega Mark Ruffalo hebben een behoorlijke reputatie voor het onthullen van enorme Avengers-spoilers, maar de acteur heeft beloofd dat de geschiedenis zich dit jaar niet zal herhalen.

Holland deelde een paar video's waarin hij uitlegde dat hij een speciaal pakket ontving, dat het script voor de langverwachte film bevatte.

"Ik ben net thuis en ik ben in Atlanta. Ik heb net een pakket gekregen, het pakket is een iPad en op die iPad staat het script", zei hij terwijl hij een zwarte iPad en voegde eraan toe: "dat script is Spider-Man 3, dus ik sta op het punt om uit te zoeken wat ik de komende 5 maanden ga doen!"

Tom Holland Via Instagram
Tom Holland Via Instagram

De opwinding op het gezicht van de acteur was onmiskenbaar toen hij grapte over het onthullen van details van het script en het leren van een les uit fouten uit het verleden. "Ik ga je er niets over vertellen omdat ik mijn lesje heb geleerd, maar ik ben zo opgewonden", voegde hij eraan toe, verwijzend naar zijn vele uitglijders tijdens persinterviews toen hij per ongeluk spoilers voor MCU-films deelde.

"Ik ga dit nu lezen en ik kan niet wachten. Ik spreek je snel," zei hij terwijl hij de video beëindigde.

Tom Holland is verheugd om te beginnen met het filmen van Spider-Man 3, en we kunnen niet wachten om het volgend jaar te zien! De acteur rondde onlangs de opnames van Uncharted af, een verfilming van de populaire videogames. Hij zal te zien zijn als het personage van Nathan Drake.

Aanbevolen: