The Big Show Show is de moeite waard om te binge gewoon niet op herhaling

The Big Show Show is de moeite waard om te binge gewoon niet op herhaling
The Big Show Show is de moeite waard om te binge gewoon niet op herhaling
Anonim

The Big Show Show, zoals de trailer doet vermoeden, brengt veel leuke verrassingen voor jongeren en gezinsopvoeders in een behoorlijk groot pakket. Belangrijk om op te merken is dat het pakket vrij groot is vanwege de Big Show erin. Grote show in een show? Ja, omdat het de eerste van de vele samenwerkingsprojecten is waar WWE Studios en Netflix de laatste tijd aan hebben gewerkt, moest het zo groot worden als de Big Show. Hij is ook een coole fit. De komedie is een familie sitcom met meerdere camera's op smaak gebracht met typisch Amerikaanse kleurrijke komedie.

Niets uit de doos, de show is slechts een simpele poging om het publiek aan het lachen te maken. Dat maakt het zeker niet verschrikkelijk of het beste.

Paul Wight, ook bekend als de Big Show, speelt de fictieve versie van zichzelf en worstelt met zowel zijn levensstijl na zijn pensionering als de manier waarop hij zijn gezin moet onderhouden. Om zijn zorgen nog groter te maken, trekt Lola, de oudste dochter van Big Show, in bij hem, zijn vrouw en nog twee dochters die gewoonlijk problemen veroorzaken.

Terwijl Big Show verschillende nieuwe carrières uitprobeert, om zijn nieuw gedefinieerde leven te verwerken, is Lola in beweging om kennis te maken met haar zussen en een geheel nieuwe setting, heel anders dan die van Californië.

De man kan het niet helpen, maar zorgt overal waar hij gaat voor grote opschudding dankzij zijn grote formaat. Hij deed wat krullen op het vliegveld met de bewaker met zijn gezicht naar boven. Niet lang daarna, om Lola's weg naar het all-boys Ice Hockey-team te duwen, hangt hij haar P. E. leraar aan de haak, hoewel dat pas gebeurde nadat hij veel te vaak werd geprovoceerd. Lola daarentegen wil niet bewaakt worden, maar de man lijkt niet te weten hoe, en met niemand om de schuld te geven, kan hij zichzelf ook niet vermommen en aangezien hij een gepensioneerde, grote schattige-achtige-een-panda soort is van WWE-ster, fans missen hem gewoon niet.

De show zal zeker verschillende terugkerende personages en gasten hebben, waarschijnlijk veel van de WWE-vrienden van Big Show. De show is net begonnen en we hebben gastoptredens gezien van Mark Henry, Mick Foley, Rikishi en Tan France.

Gastoptreden uit Frankrijk
Gastoptreden uit Frankrijk

De show behoort niet tot het huis van waanzinnig grappige sitcoms, want het is niet heerlijk pittig, maar een beetje licht en knuffelig. Het is een gloed om naar te kijken met familie en jongeren. De fysieke komedie is geweldig, met dank aan Lola's vader, de Big Show. De cast is geen leuke tas, maar ook niet verschrikkelijk, maar de chemie in het spel lijkt de sfeer te maken. Al met al, zoals het bedoeld was, doet de 7 footer, 400 pounder zijn werk redelijk goed.

Het professionele worstelpubliek zal zeker enorm bijdragen aan de algehele kijkervaring, gezien de 25-jarige geschiedenis van Big Show in het spel. Er komt nog een voordeel naar voren, het professionele worstelpubliek en het sitcom-publiek lijken vrijwel op elkaar. Het zijn kinderen, jongeren en familie, iets waar "The Big Show Show" heel goed op mikt.

Officiële poster
Officiële poster

Het scenario is vrij mild, niets om de ogen van je kind voor te bedekken en interessant genoeg is het veel leuker dan -g.webp

Deze familie-sitcom is hoogstwaarschijnlijk niet iets waar je gek van wordt, het is prima en voelt goed om naar te kijken.

Aanbevolen: