Amy Schumer start nieuwe kookshow

Inhoudsopgave:

Amy Schumer start nieuwe kookshow
Amy Schumer start nieuwe kookshow
Anonim

Schumer realiseerde zich op jonge leeftijd voor het eerst dat ze grappig was. Ze vertelde de Associated Press: "Ik realiseerde me dat ik grappig was toen ik vijf was. Ik deed Sound of Music; ik speelde Gretel in dit toneelstuk … vijf jaar oud en iedereen bleef me uitlachen elke keer dat ik het podium opliep omdat ik als een schattig klein meisje. En ik zou heel boos worden en ik zou naar ze kijken en de regisseur zei op een avond: 'Waarom ben je van streek?' En ik dacht: 'Nou, ze lachen me allemaal uit.' En ze zei: "Dat is goed. Dat betekent dat ze van je houden en dat ze plezier hebben' en dus werd mij uitgelegd [dat] het goed is voor mensen om te lachen. En dan, vanaf dat moment … wetende dat ik de …vermogen om mensen aan het lachen te maken."

Schumer begon met stand-up optreden in 2004. Later in 2007 was ze finalist in het vijfde seizoen van Last Comic Standing op NBC. Ze werd vierde.

In 2013 creëerde en speelde Schumer haar eigen sketchcomedy-serie voor Comedy Central, getiteld Inside Amy Schumer. De show vermengt schetsen met Schumer's live stand-up. De show liep voor vier seizoenen. En hoewel het nooit officieel werd geannuleerd, heeft de show sinds 2016 geen nieuwe aflevering uitgezonden.

Schumer nam ook comedyspecials op voor HBO, Comedy Central en Netflix.

Schumer's Move to Film

In 2015 speelde Schumer in Trainwreck, waar ze ook mee schreef. De film gaat over een promiscue schrijver, gespeeld door Schumer, die haar eerste serieuze relatie aangaat met een chirurg gespeeld door Bill Hader. Geregisseerd door Judd Apatow, Trainwreck had een brutowinst van $ 140,8 miljoen aan de kassa tegen een budget van $ 35 miljoen.

Schumer speelde ook in Snatched en I Feel Pretty in respectievelijk 2017 en 2018, hoewel ze geen hand had in het schrijven van beide films.

In 2015 raakte Schumer bevriend met Jennifer Lawrence nadat ze Trainwreck zag. De twee begonnen samen aan een film te werken. Lawrence vertelde de New York Times: "We zijn bijna klaar met schrijven. Het stroomde gewoon uit ons. We hebben nu ongeveer 100 pagina's … Amy en ik zijn creatief voor elkaar gemaakt."

Amy Schumer leert koken

Schumer trouwde in 2018 met de Amerikaanse chef-kok Fischer. De twee kregen in 2019 een kind.

Variety meldde dat het paar zal schitteren in een kookprogramma voor het Food Network, voorlopig getiteld Amy Schumer leert koken. De show wordt bij hen thuis gefilmd, waarbij Fischer het grootste deel van het koken doet.

Courtney White, president van het Food Network, zei in een verklaring: "Amy en Chris zullen een ongekende kijk op hun leven geven … Amy's grenzeloze humor en Chris' culinaire vaardigheden laten kijkers zien hoe ze door het leven thuis navigeren en de beste van deze turbulente tijden met een paar goede lach en lekker eten."

Schumer zei in een verklaring: "Chris en ik zijn verheugd om dit project met Food Network te maken en onze twee passies te combineren - voor Chris is het koken en voor mij eten. Met alles wat er op dit moment in de wereld gaande is, zijn we zo dankbaar dat we een vermakelijke en informatieve ervaring met kijkers kunnen delen. En het is belangrijker dan ooit om voor elkaar te zorgen, dus zullen Chris en ik donaties doen aan goede doelen - The Coalition of Immokalee Workers' Fair Food Program en geselecteerde organisaties voor huiselijk geweld."

De serie zal acht afleveringen van 30 minuten bevatten. Het zal naar verwachting later dit voorjaar debuteren.

Aanbevolen: