Onpraktische Jokers'-partners en huidige nettowaarde, onthuld

Inhoudsopgave:

Onpraktische Jokers'-partners en huidige nettowaarde, onthuld
Onpraktische Jokers'-partners en huidige nettowaarde, onthuld
Anonim

Impractical Jokers is een reality-tv-serie op TruTV die vier beste vrienden volgt: Sal Vulcano, Joe Gatto, Brian Quinn en James Murray, respectievelijk Sal, Joe, Q en Murr. Deze rumoerige groep heeft één missie, en dat is om de anderen zoveel mogelijk in verlegenheid te brengen. Met verschillende taken en missies die hen in ongemak brengen, krijgt degene die het meest fa alt tijdens de aflevering een persoonlijke straf.

De show debuteerde in december 2011 en is nu in zijn tiende seizoen. Het is de langstlopende en best beoordeelde tv-serie van TruTV. Na zoveel jaren op televisie te zijn geweest, heeft de show duizenden fans gekregen, van wie velen nieuwsgierig zijn naar het persoonlijke leven van de jongens. Dit zijn de huidige relatiestatussen en vermogens van de onpraktische jokers.

8 Sal Vulcano heeft een nettowaarde van $7 miljoen

Sal Vulcano is een stand-upcomedian die beroemd werd met zijn vrienden, de Impractical Jokers. Hij en zijn vrienden vormden een comedygroep genaamd The Tenderloins die door het hele land toerde met stand-upshows voor een bewonderend publiek. Daarnaast is hij betrokken geweest bij elke productie van Impractical Jokers TV, waarmee hij zijn vermogen heeft verhoogd tot $ 7 miljoen.

7 Sal Vulcano heeft misschien een geheime vrouw

Vanwege zijn vriendelijke houding werd Sal al snel een favoriet bij de fans van de jongens van Impractical Jokers. Hoewel hij ongelooflijk geheimzinnig is over zijn persoonlijke leven, gaan er geruchten dat Vulcano onlangs een geheime bruiloft had en trouwde met Francesca Muffaletto. Er zijn weinig details over deze relatie, zoals wanneer ze begonnen te daten of wat haar sociale media-account is, maar als de geruchten waar zijn, feliciteren we je.

6 Brian Quinn heeft een nettowaarde van $7 miljoen

Brian Quinn heeft naam gemaakt door zijn doorgaans onverschrokken benadering van de taken die zijn costars hem op de show geven. Hij is niet alleen betrokken bij de producties van The Tenderloins en de Impractical Jokers, maar hij heeft ook aan een aantal andere projecten meegewerkt. Q speelde in twee Jay en Silent Bob-films, evenals de film Vulgar en een paar andere animaties. Deze brengen zijn nettowaarde op $ 7 miljoen.

5 Brian Quinn is vrijgezel en klaar om zich te mengen

Een van de doorlopende grappen sinds Impractical Jokers begon te filmen, was dat Quinn 'voor altijd vrijgezel' is. Op een gegeven moment hield zijn straf zelfs in dat hij een tatoeage kreeg met 'single' op een lijst met zijn attributen. Hoewel hij door de jaren heen misschien vluchtige romantische connecties heeft gehad, is hij nooit relationeel betrokken geweest bij een vrouw en blijft hij tot nu toe vrijgezel.

4 James Murray heeft ook een nettowaarde van $7 miljoen

James Murray is de enige grappenmaker van de groep die zijn teen heeft ondergedompeld in de kunst van het boeken schrijven. Hij is natuurlijk betrokken bij alle producties van Impractical Jokers en de stand-up The Tenderloins, maar hij is ook auteur van vier romans. Murray werkte samen met zijn schrijver, vriend Darren Wearmouth, en ze hebben sinds 2018 werken uitgebracht, waardoor zijn nettowaarde is gestegen tot $ 7 miljoen.

3 James Murray trouwde in 2020 met Melyssa Davies

In 2019 ging Murr op één knie en stelde hij gezondheidswerker Melyssa Davies voor, die hij ongeveer een jaar eerder ontmoette tijdens een lanceringsfeest dat hij organiseerde. Ze werden snel en diep verliefd en maakten hun trouwplannen voor 2020. Ondanks de lockdown konden ze trouwen en genieten nu samen van het huwelijksleven.

2 Joe Gatto's netto waarde is $7 miljoen

Joe Gatto maakte vanaf het begin deel uit van de groep Impractical Jokers. Hij reisde mee met The Tenderloins en trad op in alle IJ-producties voordat hij eind 2021 zijn vertrek aankondigde. Gatto is van plan deze tijd te nemen om zich te concentreren op zijn persoonlijke leven en een solo-komediecarrière, hoewel hij geen kwade wil of slecht bloed heeft met zijn vorige costars. Zijn vermogen ligt op $ 7 miljoen.

1 Joe Gatto is nog steeds getrouwd met zijn vrouw van 9 jaar

In 2013 trouwde Joe met zijn vrouw Bessy Gatto. Samen hebben ze twee kinderen, Milana Francis en Remington Joseph. Hoewel het paar afgelopen december een scheiding aankondigde, hebben ze nog geen echtscheiding aangevraagd en zijn ze onlangs zelfs samen gespot met speculaties over verzoening. Joe heeft geen details vrijgegeven over zijn huidige positie bij Bessy, maar fans hopen dat het paar hun problemen zal oplossen.

Aanbevolen: