Chadwick Boseman was altijd mager, maar nu is hij eng mager

Inhoudsopgave:

Chadwick Boseman was altijd mager, maar nu is hij eng mager
Chadwick Boseman was altijd mager, maar nu is hij eng mager
Anonim

Chadwick Bosemen's recente Instagram-video heeft fans bezorgd gemaakt over zijn welzijn.

De acteur, die speelde in films als Avengers en Black Panther, demonstreerde vandaag zijn drastische gewichtsverlies, toen hij een liefdadigheidsboodschap afleverde over een nieuw initiatief gericht op de coronaviruspandemie.

Terwijl fans zich hadden moeten concentreren op zijn oprechte boodschap, waren ze te zeer in beslag genomen door zijn nieuwe imago en deelden ze hun ongeloof in het commentaargedeelte van de video.

Hij was altijd mager, maar …

Nu laat hij een veel slanker lichaam zien dan ooit tevoren.

Boseman werd vorig jaar november uitgeroepen omdat hij een paar extra kilo's kwijt was, maar dit jaar ziet hij er dodelijk mager uit - ongezond mager.

Fans zijn zeker niet verlegen geweest om het hem te laten weten.

Fans maken zich zorgen

Zoals gemeld door Metro, stroomden fans naar het commentaargedeelte van de video om hun mening te delen.

“Ben je afgevallen voor een filmrol ?????” Een fan vroeg, terwijl een ander schreef: “Iemand in shock door hoe hij eruit ziet? Geen schaduw.”

En dus ging de inhoud op dezelfde toon verder onder fans.

Een bezorgde fan zei: "Ik hoop dat je in orde bent, je uiterlijk is veranderd."

“Gaat het goed met je?? Blijf gezond en veilig, merkte een ander op.

Een tv-rol?

Chadwick Boseman was zich duidelijk niet bewust van de komende reactie, daarom ging hij gewoon door in zijn video en ondertitelde de video:

“Het vieren van JackieRobinsonDay met de lancering van Thomas Tull's Operation42, een donatie van 4,2 miljoen dollar aan persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM) aan ziekenhuizen die de Afro-Amerikaanse gemeenschappen bedienen die het hardst zijn getroffen door de Covid-19 pandemie.”

Er is een kans dat het gewichtsverlies te wijten is aan zijn laatste tv-rol, waarin hij een slaaf zal spelen in The Black Child. Hoe dan ook, het lijkt alsof het niet gezond is, wat de reden ook is.

We houden je op de hoogte!

Aanbevolen: