Chadwick Boseman's broer onthult dat hij zijn Black Panther-rol zou willen herschikken

Inhoudsopgave:

Chadwick Boseman's broer onthult dat hij zijn Black Panther-rol zou willen herschikken
Chadwick Boseman's broer onthult dat hij zijn Black Panther-rol zou willen herschikken
Anonim

Fans hebben een verzoek ingediend om T'Challa, het geliefde personage van Chadwick Boseman, te herschikken in de Black Panther-franchise, en nu heeft de broer van de overleden ster onthuld dat hij het daarmee eens is. Niet alleen dat, maar hij zegt ook dat zijn broer zou willen dat de Marvel superheld ook in de franchise blijft.

Fans willen dat T'Challa voortleeft

De broer van de overleden acteur, Derrick Boseman, vertelde TMZ dat 'ja, hij vindt dat T'Challa moet voortleven in de 'Black Panther'-franchise, ' en onthulde dat hij geen problemen heeft met de herschikking van de rol, vertelde de outlet, 'als dat betekent dat je een andere acteur moet aantikken om de koning van Wakanda te spelen, de rol die Chadwick beroemd en legendarisch heeft gemaakt, dan zij het zo.’

Het nieuws komt als RecastTchalla-trends op Twitter en fans blijven een campagne organiseren om de rol voort te laten leven, zij het met een nieuwe acteur die de schoenen van de koning van Wakanda vult. Een petitie waarin Marvel wordt opgeroepen om de rol te herschikken, heeft al 42.000 handtekeningen ontvangen. Fans geloven dat het opnieuw casten van T'Challa met een andere acteur een geweldige manier zou kunnen zijn om het werk van Boseman te eren.

Het gaat niet om Chadwick Boseman

Boseman zei dat zijn broer geloofde dat de rol groter was dan slechts één acteur en dat 'Chadwick de kracht van het personage kende en de positieve invloed die het met zich meebrengt.'

Boseman legde uit dat er niet veel positieve invloeden zijn voor Afro-Amerikaanse kinderen en dat het zien van T'Challa, een zwarte koning en superheld, een enorme impact zou hebben.

Hij zei dat een beslissing van Marvel om het personage zo snel te doden, deze kinderen een positief rolmodel zou ontnemen. Boseman, die als predikant in Tennessee werkt, vindt dat zo'n rol ontbreekt en dat 'hiphop bepaalde sociale kwalen verheerlijkt' die Marvel zou kunnen tegengaan door het personage nieuw leven in te blazen.

Hoewel de ster gelooft dat zijn broer de rol herschikking zou hebben gewild, zei hij wel dat zijn broer hem nooit rechtstreeks op de hoogte had gebracht van zijn wensen voor de toekomst van de personages voor zijn dood aan kanker vorig jaar.

De broer van de overleden ster is niet de enige die gelooft dat hij zou willen dat de rol voortleeft. Boseman's vriend Roland Martin beschreef een gesprek dat de twee hadden voordat de ster voorbijging, en volgens Martin zei Boseman: "Ik wil dat ze de rol zien en niet mij. Dat is de taak van de acteur. Het gaat niet om mij, het is over de rol, en mensen herinneren zich de rol en wat je ermee deed."

Aanbevolen: