Dit is wat we weten over The Crown seizoen 4

Dit is wat we weten over The Crown seizoen 4
Dit is wat we weten over The Crown seizoen 4
Anonim

De eerste drie seizoenen van The Crown hebben al 30 jaar van het leven van de koningin verkend, beginnend bij haar verloving met prins Phillip in 1947 in seizoen één, tot en met de schandalige levensstijl van prinses Margaret in 1977. Maar seizoen drie verliet ons met nog meer vragen, waarvan de grootste; wanneer zal Diana verschijnen?

Met het succes van de eerste twee seizoenen van The Crown, die Emmy's en Golden Globes wonnen, werd seizoen drie zeer lang verwacht. Nu is de koningin vervangen door een oudere actrice dan Claire Foy en Olivia Coleman is opgevoerd en heeft een nog betere koningin gespeeld dan we ons hadden voorgesteld, nadat ze eerder een koningin had gespeeld.

Afbeelding
Afbeelding

Maar de koningin is in het komende seizoen misschien net zo op de voorgrond in de serie als de koningin zelf in het echte leven was. Voer Diana Spencer in, de toekomstige prinses Di, die hoogstwaarschijnlijk in het komende seizoen met prins Charles zal trouwen. Het lijdt geen twijfel dat er net zoveel drama zal zijn tussen de monarch van Coleman en de toekomstige prinses "van lage geboorte".

Ondanks de huidige situatie was The Crown tot eind maart nog bezig met het filmen van seizoen vier. Town and Country meldt dat "Left Bank Pictures heeft besloten door te gaan met een laatste week filmen van seizoen 4 van het koninklijke Netflix-drama, waarbij het productiebedrijf alleen maar de losse eindjes aan de serie hoeft te knopen." Dus misschien krijgen we het volgende seizoen relatief op tijd. Prins Charles zelf, Josh O'Connor liet doorschemeren dat we het zelfs al dit jaar zouden kunnen zien.

Afbeelding
Afbeelding

"We zijn er nu goed mee bezig", vertelde O'Connor aan Harper's Bazaar. "We hebben nog vele maanden te gaan, ze hebben een paar afleveringen, dus het is echt spannend. En ik denk dat het de beste ooit zal zijn, eigenlijk. Ik kijk er echt naar uit om dat af te maken en het dan te delen ergens in 2020, denk ik."

Wat het seizoen zal onthullen, is een ander probleem, aangezien de royals de jaren 80 ingaan. Diana zal ongetwijfeld een grote rol spelen in het seizoen en geheimen prijsgeven over de beginjaren van de relatie tussen Charles en de prinses. Emma Corrin is gecast om haar te spelen en is gespot met O'Connor die in Spanje aan het filmen is, en de kostuums die ze draagt zijn hints van scènes die zoals gewoonlijk zullen komen.

Afbeelding
Afbeelding

Op een foto van de acteurs is te zien dat ze gekleed zijn in dezelfde outfits die hun echte tegenhangers droegen tijdens hun Royal Tour of Australia in 1983, wat een opmerkelijke gebeurtenis was in het vroege huwelijk van het stel, omdat ze pas twee jaar getrouwd waren en meegingen hun zoontje destijds, prins William.

"Ik ben aan de show gekluisterd en het is onwerkelijk om te denken dat ik me nu bij deze ongelooflijk getalenteerde acteerfamilie behoor", zei Corrin in haar verklaring over haar rol als Diana. "Prinses Diana was een icoon en haar effect op de wereld blijft diepgaand en inspirerend. Haar te ontdekken door middel van Peter Morgan's schrijven is de meest uitzonderlijke kans, en ik zal ernaar streven om haar recht te doen."

Andere foto's laten zien dat het seizoen Diana's liefdadigheidswerk zal raken, aangezien Corrin te zien was tijdens het filmen in het Savoy Hotel in Londen, en haar verschijning bij de Barnado's Champion Children Awards nabootste. Diana's beroemde vlucht op de Concorde in 1986 zal ook een scène maken, evenals Diana's solo-reis naar New York in 1986.

Afbeelding
Afbeelding

Hopelijk krijgen we ook een kijkje achter de schermen van de bruiloft van Charles en Diana, die door miljoenen over de hele wereld werd bekeken. Ongetwijfeld zullen we ook de geboorte van Prins William en Prins Harry zien, en later het drama rond de scheiding van hun ouders. O'Connor heeft al gezegd dat we een andere kant van Charles zullen zien, vergeleken met medelijden met hem in een groot deel van het derde seizoen.

"Ik wil niets weggeven, maar ik zal zeggen dat hopelijk mensen medelijden zullen hebben met Charles in seizoen drie, en dan zullen we dat misschien veranderen in seizoen vier, "hij zei in een interview met Stad en Land. "Zeker, het voelt alsof er een duidelijke verschuiving wordt verteld in seizoen drie. En alle vier, er is absoluut een andere kant van Charles die we gaan zien."

Afbeelding
Afbeelding

Naast de verhaallijnen van Diana en Charles die op de voorgrond treden, zal prinses Anne, gespeeld door Erin Doherty, de hoofdrol spelen in scènes waarin de paardensportvaardigheden van de prinses worden getoond tijdens de Badmiton Horse Trials die ook in de jaren 80 plaatsvonden, met haar koninklijke ouders kijken naar haar aan de zijlijn.

Andere opmerkelijke gebeurtenissen in het leven van de koninklijke familie in de jaren 80, die ook gefilmd zijn, zijn de verkiezing van Margaret Thatcher als premier, gespeeld door nieuwkomer Gillian Anderson, en de moord op Louis Mountbatten, prins Charles ' oom en senior lid van de koninklijke familie, die werd gedood door een IRA-bom. Helena Bonham Carter is al bezig met het filmen van de begrafenis van Mountbatten, net als Anderson die uit het vliegtuig kwam filmen in volledige Thatcher-gewaad.

Afbeelding
Afbeelding

Bonham Carter's scènes zullen ongetwijfeld weer een showstopper zijn, net als in seizoen drie. Ze was net zo gek en schandalig als haar koninklijke tegenhanger, en rookte als de stoere prinses die ze was, die vaardigheid onder de knie had gekregen nadat ze zelf psychisch met prinses Margaret had gesproken. Maar met al deze dingen, hoe zal de koningin ooit concurreren?

Tot nu toe ging het verhaal alleen over de koningin en gebeurtenissen in haar leven, nu lijkt het alsof ze op een laag pitje staat. Haar kijk op Diana zal waarschijnlijk een rol gaan spelen, maar verder gaat haar rol als koningin gewoon door. Het gerucht gaat dat zelfs Claire Foy ook een cameo zal maken in een flashback.

We hoeven niet zo lang te wachten op dit nieuwe seizoen als in de andere, en dat is maar goed ook, want het lijkt erop dat seizoen vier nog explosiever zal zijn dan de rest. Hoewel we de Diana Charles-saga willen zien beginnen, hopen we dat de koningin net zo aanwezig zal zijn als altijd, met die afschuwelijk grote bril op.

Aanbevolen: