Dit is wat we weten over seizoen 2 van Netflix' 'The Witcher

Inhoudsopgave:

Dit is wat we weten over seizoen 2 van Netflix' 'The Witcher
Dit is wat we weten over seizoen 2 van Netflix' 'The Witcher
Anonim

The Witcher is een Netflix Originele serie die voor het eerst werd uitgezonden in december 2019. De show volgt Ger alt of Rivia, een monsterjager wiens fysieke krachten zijn verbeterd door magie, als hij vecht tegen wezens uit de Slavische mythologie en buitenlandse indringers.

Oorspronkelijk geschreven door de Poolse auteur Andrzej Sapkowski, volgt seizoen één verschillende korte verhalen, geschreven vóór de Witcher-boekenreeks. Het onderzoekt de gebeurtenissen die het leven van Ger alt bepalen, wiens lot het is om prinses Ciri te vinden en te beschermen, wiens lot het is om Ger alt te verdragen, en Yennefer, een half elf tovenares. Ze komen allemaal samen aan het einde van het seizoen.

Voor fans van de show is het lang wachten geweest. Hier is alles wat we weten over The Witcher seizoen twee. Ex-Superman, Henry Cavil, is bijna onherkenbaar als Ger alt, Freya Allan is prinses Cirilla of Ciri, en tovenares Yennefer van Vengerberg wordt overtuigend gespeeld door Anya Chalotra. Dit alles staat onder het creatieve oog van showrunner Lauren Schmidt Hissrich.

10 Wanneer wordt het tweede seizoen uitgezonden?

Zoals beloofd in 2019, krijgt een nieuw seizoen vorm. Op 2 april 2021 kondigde het officiële Netflix Twitter-account aan dat de show klaar was met het filmen van de acht nieuwe afleveringen voor seizoen twee. De CEO en Chief Content Officer van Netflix, Ted Sarandos, bevestigde later dat het tweede seizoen van de show ergens tussen oktober en december 2021 op Netflix zal verschijnen.

9 Verliezen we iemand uit seizoen één?

Nee. Iedereen die aan het einde van seizoen één nog in leven is, is nog steeds in het spel. Het enige castlid dat vertrekt is Thue Rasmussen, die in seizoen twee als Eskel werd gecast. De reden is echter vanwege planningsproblemen veroorzaakt door de vertragingen van het coronavirus. Acteur Basil Eidenbenz zal Rasmussen vervangen. Adjoa Andoh, een bekend gezicht uit de Netflix Original Bridgerton, verschijnt als de priesteres Nenneke, een moederfiguur voor Ger alt en zijn sidekick Jaskier. Tijdens de show zullen er ook veel andere nieuwe castmates verschijnen.

8 Hoe zit het met de tijdlijn?

In tegenstelling tot het eerste seizoen, zal seizoen twee hoogstwaarschijnlijk geen warrige tijdlijn hebben. Sinds seizoen één is gebaseerd op korte verhalen die zijn geschreven vóór de creatie van de boekenreeks. The Last Wish en Sword of Destiny waren vooral de achtergronden van de personages en hoe ze zijn geworden wie ze zijn. Seizoen twee zal waarschijnlijk een meer gestroomlijnde tijdsvolgorde hebben. Seizoen 2 gaat verder na de Battle of Sodden.

7 Wat is het plot voor dit seizoen?

Netflix heeft een synopsis uitgebracht over het komende seizoen waarin staat: Ervan overtuigd dat Yennefers leven verloren is gegaan in de Battle of Sodden, brengt Ger alt of Rivia prinses Cirilla naar de veiligste plek die hij kent, zijn ouderlijk huis van Kaer Morhen. Terwijl de koningen, elven, mensen en demonen van het continent streven naar suprematie buiten de muren, moet hij het meisje beschermen tegen iets veel gevaarlijkers: de mysterieuze kracht die ze van binnen bezit. Het seizoen lijkt te beginnen met de eerste volledige roman, Blood of Elves.

6 Wie regisseert seizoen twee?

Ed Bazalgette is een BAFTA-genomineerde regisseur en is bekend met boeken over film, hij heeft programma's geregisseerd zoals Doctor Who en het populaire Poldark. Sarah O'Gorman keert terug als regisseur voor seizoen twee. Stephen Surjik, bekend om zijn werk aan verschillende andere Netflix-shows, zoals The Umbrella Academy en Jessica Jones, zal ook toetreden tot het regisseursteam van de show. Ook de definitieve directeur is bekend. De show verwelkomt Geeta Patel, een ervaren regisseur die bekend staat om shows zoals Meet the Patels.

5 Waar is seizoen twee opgenomen?

Het hele seizoen is opgenomen in het Verenigd Koninkrijk, met maar liefst 1200 bemanningsleden die op een of ander moment aan het project werkten. Er werden 15 locaties door het hele land gebruikt, met maar liefst drie bemanningen die allemaal op dezelfde dag op verschillende plekken aan het werk waren. Met 89 castleden was het veel voor showmaker Lauren Schmidt Hissrich om bij te houden. Na 158 dagen fotograferen en twee keer stilgelegd vanwege het Coronavirus, eindigde de productie op 1 april 2021.

4 Een vloek voor seizoen 2

Seizoen twee laat ons kennismaken met een nieuw gezicht, Nivellen, gespeeld door Game of Thrones-acteur Kristofer Hivju. Nivellen speelt een man die de leider was van een groep moordenaars en dieven. Tijdens een tempeloverval verkracht Nivellen de jonge priesteres. Voordat ze sterft, vervloekt ze Nivellen omdat ze 'een monster in de huid van een monster' wordt in plaats van gewoon een 'monster in de huid van een man'.

3 Onze held krijgt nieuwe kleren

Witchers-nieuw-lederen-pantser
Witchers-nieuw-lederen-pantser

Met het nieuwe seizoen komen er nieuwe kleren voor onze held Ger alt. Voor zover we weten, is er geen verklaring voor het nieuwe pantser, maar misschien inspireert het feit dat hij thuis is bij Kaer Morhen hem om een beetje op te ruimen en er onopvallender uit te zien. Als je je het eerste pantser herinnert, heeft het veel hardware en glimmende onderdelen. De nieuwe outfit heeft ook een aantal mooie buikspieren, om iedereen beter te herinneren aan Cavil's aanzienlijke spierstelsel.

2 Er komen nog meer Witchers

Seizoen twee brengt ons meer Witchers om naar te kijken. Lambert, die wordt gespeeld door Paul Bullion van Peaky Blinders, is een jonge, ongeduldige en ongemanierde Witcher. Hij zal echter een grote rol spelen in het leven van Ciri, aangezien hij is uitgekozen om haar te trainen voor de strijd. Een andere Witcher is Eskel, een oude vriend van Ger alt. Zijn persoonlijkheid is het tegenovergestelde van die van Lambert, want hij is kalm, geduldig en redelijk. Hij wordt gespeeld door Basil Eldenbenz, en hij heeft ook een hand in het trainen van Ciri.

1 Ger alts vaderfiguur verschijnt

Kim Bodnia voegt zich bij de cast als Vesemir. Hij is een mentor en vaderfiguur voor Ger alt, aangezien hij de oudste Witcher is en een overlevende van het bloedbad van Kaer Morhen. Het bloedbad slaagde er bijna in om elke Witcher te doden. De karakterbeschrijving definieert hem als het zien van zijn gemeenschap van Witchers als bedreigd, maar die pracht kan vinden in "the Path" en het doden van monsters. Hij is streng beschermend voor zijn volk en hun tradities.

Aanbevolen: