Hier is waarom de nieuwe Quibi-show van Chrissy Teigen problematisch is

Inhoudsopgave:

Hier is waarom de nieuwe Quibi-show van Chrissy Teigen problematisch is
Hier is waarom de nieuwe Quibi-show van Chrissy Teigen problematisch is
Anonim

Chrissy Teigen, tv-persoonlijkheid, staat bekend om haar humor en applaudisseert op sociale media. Nu probeert de vrouw van John Legend iets serieuzers in haar nieuwe Quibi-serie, Chrissy's Court. In haar nieuwe show is Chrissy een rechter die zich uitspreekt over kleine criminaliteit, als het zelfs maar belangrijk genoeg is om als 'klein' te worden bestempeld.

The Next Judge Judy

Wordt rechter Chrissy de volgende rechter Judy? Nu de show van Judge Judy uit de lucht gaat, is Chrissy tussenbeide gekomen om het gat in de tv-rechtbankmarkt te vullen. Maar het eerste probleem in deze rechtszaal is het gebrek aan juridische kennis van rechter Chrissy Teigen. Zoals bij elke tv-rechtszaak gaat, is Chrissy eigenlijk geen rechter, maar de beslissingen die ze in haar rechtszaal neemt, zijn definitief.

"Echte mensen. Echte zaken. En echte, juridisch bindende beslissingen. Als je dacht dat Chrissy Teigen geen echte rechter in de rechtszaal kon worden, ben je overruled." Als deze beschrijving die Quibi van de show geeft niet schetsmatig genoeg is, noemt de show Chrissy aan het begin van elke aflevering ook een "ongekwalificeerde rechter". En Chrissy zelf neemt dit niet al te serieus. In een bijschrift schreef ze: "Bedankt Quibi dat je je niet druk maakt om kleine dingen zoals rechtenstudies en ervaring en zo."

Al deze details stellen de geldigheid van de show in twijfel; en hoewel de korte show gemaakt is voor entertainment, zullen sommigen de rechtbank voor geringe vorderingen misschien een aanfluiting van het gerechtelijk apparaat vinden.

Juxtapositie in de rechtszaal

Chrissy's Court is grappig en serieus en eindigt bijna altijd aan de dwaze kant.

Tussen Chrissy's moeder als gerechtsdeurwaarder, de aanwezigen als publiek, Chrissy die haar gewaden verblindt en de belachelijke zaken waarover beslist wordt, brengt Quibi de rechtszaal in theater. Dit is niet per se een slechte zaak, ook al is het voor entertainment; maar het is interessant hoe kijkers de show consumeren, soms met verwarring. Hoewel de show aan het begin van de afleveringen duidelijk maakt dat deze show 'echt' is, vragen kijkers zich de hele tijd af: 'is dit echt?'

Geld maken

Chrissy Teigen heeft een nettowaarde van ongeveer $ 75 miljoen, en het is geen geheim dat de eisers en gedaagden waarover zij regeert niet zoveel geld hebben. Deze ongelijkheid in rijkdom zal de kijkers misschien geen lekkere smaak bezorgen. Chrissy zit hoog en machtig in haar designergewaden en accessoires terwijl ze heerst over mensen die het gevaar lopen geld te moeten betalen dat voor hen een aanzienlijk hoog bedrag kan zijn.

De producenten en makers hebben hier duidelijk rekening mee gehouden omdat Chrissy tijdens sommige afleveringen aankondigt dat ze de kosten zal dekken die hebben geleid tot haar uitspraken. Gedurende het twaalfdelige seizoen heeft Chrissy betaald voor kapotte luidsprekers voor het diner van een stel in een chique restaurant. Nogmaals, voor Chrissy is het geld waarover gediscussieerd wordt niet veel voor haar, maar het kan veel zijn voor de personen die ze voorzit.

Deze show kan voor sommige kijkers een beetje toondoof overkomen. In plaats van Chrissy als rechter te werpen, was het misschien passender geweest om haar haar eigen kook- of comedyshow te geven. Het laat zien dat geld macht kan kopen, al is het maar om voor de lol over individuen te regeren in een rechtbank voor geringe vorderingen.

Aanbevolen: