Hier is het gezin van 'Little People, Big World' vandaag de dag

Inhoudsopgave:

Hier is het gezin van 'Little People, Big World' vandaag de dag
Hier is het gezin van 'Little People, Big World' vandaag de dag
Anonim

Uitgezonden in 2006 op TLC, is Little People Big World een immens populaire reality-tv-serie die de levens van de zeskoppige Roloff-familie beschrijft. Het is aangetoond dat ze op een boerderij in de buurt van Portland, Oregon wonen. De afleveringen zijn vooral gericht op de ouders, Matt en Amy, en een van hun kinderen, Zach, die dwerggroei heeft. Als fans van deze geweldige show, moet je nieuwsgierig zijn om te weten waar de castleden zich nu bevinden. Nou, laten we het uitzoeken!

Zach Roloff

Na de afgelopen 15 jaar hun leven te hebben gedeeld met talloze mensen over de hele wereld, heeft Zach zijn fans zeer betrokken bij de belangrijkste mijlpalen van zijn leven. Of het nu gaat om het ontmoeten van zijn nu-vrouw Tori Roloff, trouwen of het verwelkomen van hun twee kinderen op de wereld, het is Zach die het grootste deel van zijn inkomen uit de show ha alt. Hij is de enige Roloff-jongen die nog steeds met de show wordt geassocieerd, omdat geen van zijn broers en zussen ervoor koos om deel te nemen. Het is dus vrij waarschijnlijk dat Zach en zijn echtgenote Tori nu een grotere uitbetaling zullen krijgen.

Zach brengt veel tijd door op de Little People, Big World-boerderij, aangezien zijn vader, Matt, nog steeds op de boerderij woont. Hij gaat er echter niet alleen heen om zijn familie te bezoeken, maar helpt hen ook met klusjes op het land. Tijdens het pompoenseizoen geeft hij privérondleidingen door de boerderij, zodat fans een glimp kunnen opvangen van een kijkje achter de schermen van de Roloff-boerderij. Hij deelt ook boeiende verhalen over bekende bezienswaardigheden in het land.

Zach heeft ook een plekje veroverd in de voetbalgemeenschap van Oregon, nadat hij jarenlang jeugdvoetb alteams in zijn gebied heeft gecoacht. Het is misschien interessant om te weten dat hij in de eerste Copa America Dwarf World Cup speelde en ook in de World Dwarf Games in 2013. Geen prijs voor het raden dat hij iets met het spel heeft!

Matt Roloff

Geboren met diastrofische dysplasie, moest Matt als kind maar liefst 15 operaties ondergaan om deze degeneratieve dwerggroei te bestrijden. Na een succesvolle carrière in Silicon Valley verhuisde Matt met zijn toen zwangere vrouw Amy naar Portland, Oregon. Hoewel het paar uiteindelijk uit elkaar ging, blijven ze hun vier kinderen co-ouderen en runnen ze Roloff Farms. Matt heeft ook zijn sporen verdiend als motiverende spreker, auteur en activist.

Bovendien is deze ster van de populaire realityserie nog steeds bij Caryn Chandler en gaat het goed, hoewel ze zich nog moeten verloven. Matt heeft echter duidelijk aangegeven dat hij binnenkort plannen heeft om zijn oude vriendin ten huwelijk te vragen.

Met het verlovingsplan aan de horizon zichtbaar, zijn ze ook tevreden met hoe hun leven er op dit moment uitziet. Ze zijn tevreden met het doorbrengen van quality time met hun kinderen en kleinkinderen. Als je hun Instagram-profielen bekijkt, vind je het vol met foto's van hun kleinkinderen, promoties voor de nieuwe afleveringen van Little People, Big World en hun dagelijkse updates. Ze plaatsen elkaars foto's vrij vaak op Instagram, vergezeld van zoete en papperige bijschriften die laten zien hoeveel ze verliefd zijn!

Amy Roloff

Ze lijdt aan een vorm van dwerggroei die bekend staat als achondroplasie, hoewel ze niet al te veel complicaties heeft gehad. Naast acteren, coachen, opvoeden van haar vier kinderen en lesgeven, runt ze ook een filantropische organisatie - de Amy Roloff Charity Foundation die zich inzet voor de behoeften van kinderen, risicojongeren en gehandicapte personen. Na haar scheiding met Matt en haar kinderen een eigen leven gaan leiden, heeft Amy haar nieuw gevonden entiteit van harte omarmd als een lege nester, met veel enthousiasme om nieuwe dingen in het leven te ontdekken.

En raad eens? Amy Roloff en Chris Marek, die deel uitmaken van de serie Little People, Big World, zijn tot nu toe niet alleen samen, maar ook gelukkig verloofd. Hoewel de realitysterren hun bruiloft moesten uitstellen, lijken ze in de wolken te zijn, wat blijkt uit de manier waarop Roloff regelmatig over haar verloofde post op sociale media. Het hoogtepunt van de aflevering die op 21 april werd uitgezonden, was het voorstel van Marek aan Roloff, waardoor fans de kans kregen om uit de eerste hand te zien hoe hun liefdesverhaal zich afspeelt. Voordat de aflevering werd uitgezonden, had Amy er op Instagram over gepost en fans aangemoedigd om af te stemmen.

De laatste aflevering van het 20e seizoen ging in première op dinsdag 19 mei om 21.00 uur. Als je geen kabel hebt, kun je deze nog steeds bekijken op streamingplatforms zoals Hulu Live TV, Fubo TV en Sling TV.

Aanbevolen: