Hoe dichtbij is TLC's Little People, Big World Family vandaag

Inhoudsopgave:

Hoe dichtbij is TLC's Little People, Big World Family vandaag
Hoe dichtbij is TLC's Little People, Big World Family vandaag
Anonim

De cast van Little People, Big World heeft grote levensveranderingen ondergaan sinds de show voor het eerst werd uitgezonden in 2006. De show draait om de familie Roloff en hun boerderij. Het gezin is op veel manieren gegroeid en uiteengevallen, waaronder de toevoeging van echtgenoten, kleinkinderen en echtscheidingen. Fans van de TLC-televisieshow hebben genoten van het zien groeien van het gezin en het meevoelen met de cast in moeilijke tijden.

De grootste verschuiving in de dynamiek van het gezin vond plaats in 2016 toen de matriarch en patriarch van het gezin, Amy en Matthew Roloff, stopten na 27 jaar huwelijk. Sindsdien zijn de spanningen gestegen met de introductie van nieuwe significante anderen en ruzies over de toekomst van de familieboerderij. De familie is niet zo hecht als ze ooit waren, dus laten we eens kijken hoe de familierelaties van Roloff er vandaag de dag uitzien.

8 Zijn ex-koppel Amy en Matt Roloff nog steeds close?

Amy Roloff en Matt Roloff vormen het hart van Little People, Big World. Zij zijn de ouders van Jeremy, Zachary, Jacob en Molly Roloff. Het echtpaar deelde de Roloff Family Farm, het middelpunt van de tv-show. Na 27 jaar huwelijk besloten de twee in 2016 te scheiden. Dit veranderde de show en hun relatie drastisch, hoewel ze samen bleven filmen. Matt nam het volledige eigendom van hun boerderij over nadat de scheiding was afgerond.

Matt Roloff kondigde onlangs zijn beslissing aan om de familieboerderij te verkopen en vertelde People: "Ik heb het land meer dan 32 prachtige jaren in bezit gehad, gecreëerd en bewerkt, maar het is tijd om mijn last te verminderen." Ondanks deze verandering onderhoudt het ex-echtpaar een burgerlijke relatie.

7 Amy Roloff en nieuwe echtgenoot Chris Marek

Na haar scheiding van Matt Roloff begon Amy met Chris Marek te daten. Ze trouwden in 2021. Fans van de familie Roloff waren verrast toen ze hoorden dat hun bruiloft daadwerkelijk werd gehouden op de boerderij van de familie Roloff. Amy's ex-man bood de locatie aan het stel aan, wat volgens alle kijkers heel raar was gezien de herinneringen die Amy maakte met Matt op de boerderij.

Dit vreemde aspect van hun relatie is niet het enige dat fans in twijfel hebben getrokken. Fans twijfelden aan de bedoelingen van Marek met Amy. De tijd zal leren of de pasgetrouwden de tand des tijds hebben doorstaan of dat fans gelijk hadden in het wantrouwen van Marek.

6 Matt Roloff bedroog Amy met Caryn Chandler

Amy Roloff was niet de enige die een tweede liefde vond. De inkt van hun scheiding was nauwelijks opgedroogd of Matt ging naar Caryn Chandler. Vrijwel onmiddellijk beschuldigden fans Chandler ervan dat hij op het geld van Matt uit was en sindsdien een hekel aan haar hebben gehad.

Erger nog, fans vermoeden dat Matt zijn relatie met Chandler begon voordat hij uit elkaar ging met Amy. Chandler werkte op de boerderij voordat hij een relatie met Matt begon, waardoor deze geruchten over bedrog werden aangewakkerd. Amy bewees deze beschuldigingen schijnbaar in haar boek A Little Me, waarin ze schreef: "Ik zag berichten, foto's en andere dingen die niet gedeeld hadden mogen worden tussen mensen die net samenwerkten en nog steeds met andere mensen getrouwd waren."

Caryn en Matt zijn nog steeds samen en ze is betrokken bij het verkoopproces van de familieboerderij.

5 Jacob Roloff heeft spijt van kleine mensen, grote wereld

Jacob Roloff heeft een moeizame relatie met de rest van de Roloff-familie. Hij heeft zich uitgesproken over hoe hij zich gedwongen voelde om deel te nemen aan Little People, Big World, aangezien de show begon toen hij nog maar negen jaar oud was. Hij ging eind 2020 naar Instagram om een gesprek te openen over het trauma dat hij op de show had meegemaakt. Hij schreef: Als kind werd ik, na wat ik nu besef dat het een lang verzorgingsproces was, lastig gevallen door een uitvoerend veldproducent voor Little People, Big World, Chris Cardamone.”

Gezien zijn verleden met reality-televisie, is het geen verrassing dat Jacob zijn leven nu heel privé houdt. Onlangs was Jacob te zien op de Instagram-accounts van zijn ouders, wat suggereert dat ze hun problemen aan het oplossen zijn.

4 Molly Roloff's leven vandaag met echtgenoot

Molly Roloff verliet ook Little People, Big World om zich te concentreren op haar leven met haar man, Joel Silvius. Ze houdt haar leven erg privé en wil niet dat de aandacht die realityshows met zich meebrengen, een gezin met zich meebrengt. Molly en Silvius trouwden in 2017 op de familieboerderij Roloff en leven gelukkig in Spokane, Washington.

Wat haar relatie met de rest van de familie ook is, Molly houdt het voor zichzelf. Ze post niet vaak op sociale media en is niet betrokken bij het filmen van de TLC-show.

3 Praten de tweeling Zachary en Jeremy Roloff nog steeds?

Fans van Little People, Big World waren gewend om de tweeling Zachary en Jeremy Roloff te zien opgroeien als beste vrienden. Dat veranderde allemaal toen Jeremy de show verliet met zijn vrouw Audrey om zich op hun gezin te concentreren. De twee lijken in competitie te zijn, trouwen en kondigen zwangerschappen aan rond dezelfde tijd.

De echte wortel van hun concurrentie lijkt te zijn gecentreerd rond de familieboerderij. Jeremy had altijd al interesse getoond om de boerderij van hun vader te kopen, maar werd neergeschoten. Jeremy was waarschijnlijk erg verrast toen Zach hetzelfde probeerde te doen. Een ruzie over het eigendom veranderde hun relatie drastisch en de twee lijken niet veel meer met elkaar om te gaan.

2 Vinden de vrouwen van Zach en Jeremy elkaar leuk?

Net als hun belangrijke anderen zijn Audrey Roloff en Tori Roloff constant in concurrentie. Hun ruziënde relatie kan ook een andere reden zijn waarom de tweeling niet veel meer praat. Audrey en Tori zijn allebei erg actief op sociale media en lijken grote aankondigingen te timen in een poging de ander te overtreffen.

Fans speculeerden dat Tori en Zach's dochter Lilah de familie van Jeremy en Audrey lange tijd niet hebben ontmoet op basis van Tori's Instagram-pagina.

1 Wat gebeurde er tussen Zach Roloff en zijn vader, Matt Roloff?

De meest verrassende relatie is het vader-zoon-duo, Matt en Zach. Zachary is de enige van de Roloff-kinderen die deel blijft uitmaken van de show, aangezien de anderen een meer privéleven zijn gaan leiden. Zachary heeft veel tijd met zijn vader op de boerderij doorgebracht, maar fans waren verrast toen ze hoorden dat er de laatste tijd afstand was tussen hem en zijn vader.

Deze afstand is te wijten aan een ruzie over de familieboerderij. In een interview met ET onthulde Zach dat hij geïnteresseerd was in het kopen van een deel van de boerderij van zijn vader, maar Matt had andere plannen. "Het was allemaal raar", zei Zach. "Plots verzint hij excuses en redenen waarom we niet goed genoeg zijn om de boerderij te runnen."

Aanbevolen: