Zal Little People, Matt Roloff van Big World zijn ex iets schuldig zijn na de verkoop van hun boerderij?

Inhoudsopgave:

Zal Little People, Matt Roloff van Big World zijn ex iets schuldig zijn na de verkoop van hun boerderij?
Zal Little People, Matt Roloff van Big World zijn ex iets schuldig zijn na de verkoop van hun boerderij?
Anonim

Er is al veel familiedrama geweest over de verkoop van een deel van Roloff Farms, maar er kan nog meer volgen.

Eerst moest Matt zijn ex uitkopen na hun scheiding, zodat ze een schone lei kon hebben en hij de familieboerderij volledig kon bezitten.

Toen was Matt Roloff blijkbaar niet in staat om met een van zijn kinderen tot een redelijke overeenkomst te komen over de aankoop van een deel van de familieboerderij. Er is ook het feit dat Jeremy en Zach misschien al niet op goede voet staan; kibbelen over het familiebezit heeft waarschijnlijk niet geholpen.

Toch heeft Matt het onroerend goed te koop aangeboden en is hij blijkbaar bezig een koper te vinden die het onroerend goed van een miljoen dollar kan betalen.

Maar als de verkoop eenmaal is afgerond, zullen er dan meer problemen ontstaan in de vorm van Matt's schuld aan zijn ex-vrouw Amy?

Matt Roloff verkoopt (een deel van) de familieboerderij

Matt Roloff verklaarde dat hij te oud en te druk was om alle hectaren van de familieboerderij te beheren en maakte een lijst van het voormalige huis van zijn familie en een stuk grond dat een klein deel van het landgoed uitmaakt.

Het is niet de eerste keer dat het land van eigenaar verandert; hij en Amy onderhandelden over een overname waarbij Matt de enige eigenaar van de landbouwgrond werd, terwijl Amy met haar nieuwe echtgenoot vertrok.

En terwijl Matt werkt aan het opbouwen van een nieuw leven met zijn huidige partner, lijkt het erop dat hij niet graag in het huis blijft waar hij zijn kinderen heeft grootgebracht.

Matts kinderen zijn niet blij met zijn keuzes

Kijkers van Little People, Big World vermoedden al dat de tweeling van Matt en Amy, Jeremy en Zach, niet op de beste manier met elkaar omgingen. Maar de verkoop van Roloff Farms benadrukte wat kijkers zien als een ongezonde concurrentie tussen de twee.

Dat gezegd hebbende, lijkt geen van beide broers blij te zijn met Matts keuze om stukken van de familieboerderij te verkopen, waardoor het voor zijn kinderen onmogelijk wordt om het eigendom voor toekomstige generaties te behouden.

Hoewel Jacob Roloff, van wie niemand tegenwoordig veel hoort, schijnbaar zijn mond heeft gehouden over de kwestie, en hun zus even afstandelijk is, schrokken zijn broers niet terug voor openbare onthullingen over de kwestie. Zach Roloff gaf zelfs toe dat hij de prijs die zijn vader voor Roloff Farms vroeg niet kon betalen; het prijskaartje was op dat moment $ 4 miljoen.

Zach kocht een huis van $ 1 miljoen voor zijn gezin, terwijl Jeremy en zijn vrouw een huis kochten dat $ 1,5 miljoen kostte.

Een van de redenen waarom Zach verbijsterd leek over de prijs, zou het feit kunnen zijn dat Amy haar aandelen aan haar ex-man verkocht voor een totaal van $ 1,6 miljoen; dat pakket was veel groter dan het pakket dat Zach hoopte te kopen.

Is Matt Roloff Amy geld schuldig van de verkoop van de boerderij?

Over de voormalige deal van Amy en Matt gesproken, de twee kwamen een uitkoopprijs overeen waarbij Matt meer dan 32 hectare van zijn ex-echtgenoot kocht tegen een schijnbaar betaalbare prijs. Maar het bleek dat het niet zo'n naadloze transactie was als kijkers misschien hadden gedacht.

Bij het bespreken van de verkoop van het huidige pand van 16 hectare, gaf Matt toe dat hij een groot bedrag aan contanten verschuldigd is aan zijn ex. Matt noemde het saldo een 'geldbundel' en leek te suggereren dat hij de grondaankoop van een paar jaar eerder nog niet helemaal had afbetaald.

Dat betekent dat als het huidige pakket eenmaal is verkocht, Matt misschien niet zoveel uitbetaald als zijn kinderen dachten. En misschien is het het geld dat hij verschuldigd is aan zijn ex (of een andere schuld?) waardoor Roloff zijn zonen de kans ontzegt om het voormalige huis van de familie te bezitten.

Zijn Matt en Amy Roloff vandaag op goede voet?

Hoewel fans graag naar de familie van Matt en Amy keken in Little People, Big World, was het altijd duidelijk dat de twee het niet eens waren over elk probleem. Toen ze hun splitsing in 2016 aankondigden, waren fans bedroefd maar niet verrast.

Dingen namen een negatieve wending toen Amy onthulde dat een deel van de reden voor hun splitsing was dat Matt blijkbaar vreemdging met zijn nu-vriendin terwijl hij nog steeds met Amy getrouwd was.

Toch positief: de voormalige echtgenoten zijn de afgelopen jaren vriendschappelijk gebleven, zodat ze kunnen genieten van familietijd met hun vier kinderen en een groeiende groep kleinkinderen. Alleen de tijd zal uitwijzen of die tijd met het gezin zal blijven plaatsvinden op wat er nog over is van Roloff Farms, of dat Matt het eigendom in de loop van de tijd stuk voor stuk zal blijven verkopen.

Aanbevolen: