Homecoming Seizoen 2 kan nog steeds overleven zonder Julia Roberts

Inhoudsopgave:

Homecoming Seizoen 2 kan nog steeds overleven zonder Julia Roberts
Homecoming Seizoen 2 kan nog steeds overleven zonder Julia Roberts
Anonim

Julia Roberts is misschien wel de liefste lieverd van Amerika. Ze staat bekend om haar hoofdrollen in Hollywood-romcoms in de jaren 90 en begin 2000. Er was een punt in haar carrière waar ze de best betaalde actrice ter wereld was. Ze maakte eindelijk haar debuut op het kleine scherm in Amazon Prime's Homecoming in 2018.

Ze tekende slechts een eenjarige deal, hoewel Amazon het project oppakte als een tweejarige deal. Roberts blijft echter wel uitvoerend producent van de show. In het verleden kon het verliezen van een beroemdheid op de A-lijst in een tv-show doelgroepen of loyale publieksleden van een bepaalde show wegtrekken. Het huidige televisietijdperk is echter anders. In een wereld waar tv-kijkers voornamelijk binge-watchers zijn, is het verliezen van een getalenteerde A-lister niet meer het einde van de wereld.

De show zelf is een meeslepende psychologische thriller gebaseerd op een populaire podcast. Het is een langzame verbranding en je moet door de eerste 3 afleveringen van seizoen 1 komen om echt in het gewicht en het belang van het onderwerp te zinken. Het was geniaal om Roberts als hoofdrolspeler te gebruiken, aangezien haar acteerwerk de show in de eerste helft van het seizoen droeg. Toen de show in de tweede helft van het seizoen op gang kwam, dreven de rest van de cast en de geweldige filmische compositie, het tempo en de opbouw van spanning het verhaal door. Het maakt het goed voor een nieuw nagelbijtend seizoen dat op 22 mei in première gaat.

Julia Roberts Thuiskomst
Julia Roberts Thuiskomst

Janelle Monae en de grote schoenen die ze moet vullen

De trailer voor het tweede seizoen van Homecoming is uit en bevat veel Janelle Monae. Ze wordt duidelijk het middelpunt van seizoen 2. Monae begint haar acteerspieren nog maar net te strekken. Ze is vooral bekend als een Grammy-genomineerde zangeres. Ze speelde echter in veelgeprezen films zoals Moonlight, Hidden Figures en Harriet. Ze lijkt veel op Roberts vorig seizoen en maakt haar debuut als hoofdrolspeler op televisie.

Seizoen 1 gericht op het Geist Groups Homecoming Transitional Support Center in Tampa Bay en seizoen 2 zal de focus verleggen naar de gebeurtenissen van Geist Group zelf. Sam Esmail, die seizoen 1 regisseerde en bekend staat om zijn geweldige werk aan Mr. Robot, heeft Monae goed neergezet. Zijn regie heeft genoeg spanning opgebouwd om fans te laten weten hoe het afloopt. Esmail heeft hetzelfde gedaan op Mr. Robot. Hij is echt een meester in het scherp houden van toeschouwers.

Janelle Monae Thuiskomst
Janelle Monae Thuiskomst

Monae wordt ook omringd door een geweldige cast. De trailer ziet Monae wakker worden in een roeiboot en op zoek gaan naar haar identiteit, wat haar op haar beurt leidt tot het ontdekken van de gebeurtenissen bij de Geist Group. Ze zal worden opgewacht door terugkerende castleden W alter Cruz en Hong Chau. Cruz speelt een herstellend geheugenverlies, en Chau speelt Audrey Temple, die nu een van de hoofdhoncho's is bij Geist Group. Ze worden allemaal vergezeld door Joan Cusack en Oscarwinnaar Chris Cooper.

Spoiler Alert

De manier waarop seizoen 1 eindigde, zorgt ervoor dat seizoen 2 echt verder gaat waar het was gebleven. De volgende paar regels kunnen een spoiler zijn, dus dit is een waarschuwing. Esmail sloot het seizoen subtiel af met een klein moment van triomf voor Roberts personage Heidi Bergman, maar zinspeelt nog steeds op de gevaren die er zijn. De manier waarop seizoen 1 eindigde, stelt Robert's personage in staat om te vertrekken zonder dat kijkers haar de gevolgen hoeven te zien lijden, hierdoor kan het personage van Monae binnenkomen en de leegte vullen door het enorme probleem aan te pakken dat The Geist Group is.

Stilte zegt zoveel

Naast de geweldige cast, regie en cinematografie, zijn er nog andere ingrediënten waarom Homecoming zo'n geweldige show is. Ook al is het een langzame sleur, maar het geeft de kijkers zoveel emotionele diepgang door al zijn verrassingen en wendingen. Het andere onderschatte aspect van deze show is de geweldige muzikale score. Het helpt bij het creëren van spanning, maar het toont ook de alledaagse rustige momenten nogal aangenaam.

De afleveringen van Homecoming eindigen in een langzame sleur van onzekerheid terwijl de aftiteling uiteindelijk uitkomt. De score complimenteert deze momenten zo goed dat het onuitgesproken laat met zoveel te zeggen. Het is een van de redenen waarom het een geweldige psycho-thriller is, omdat het momenten van stilte toelaat om het verhaal te vertellen. Veel van het verhaal gebeurt in de personages. Het is wat ze hebben meegemaakt dat ons als kijkers echt aanspreekt, en net als mensen in ons dagelijks leven. We willen altijd weten wat de ander denkt.

Dat is waarschijnlijk de ware aantrekkingskracht van deze show, en zelfs zonder Amerika's geliefde zullen Julia Roberts-kijkers nog steeds de waarheden willen weten van de personages die in de show zijn achtergebleven. Dit gezegd hebbende, Roberts heeft haar steentje bijgedragen aan het dragen van het eerste seizoen en is een fenomenale actrice. Het zou geweldig zijn om haar in de nabije toekomst een andere rol op televisie te zien vereren.

Aanbevolen: