Zijn 'Notting Hill'-sterren Hugh Grant en Julia Roberts nog steeds vrienden?

Inhoudsopgave:

Zijn 'Notting Hill'-sterren Hugh Grant en Julia Roberts nog steeds vrienden?
Zijn 'Notting Hill'-sterren Hugh Grant en Julia Roberts nog steeds vrienden?
Anonim

Nadat ze samen de hoofdrol speelden in de hit-rom-com Notting Hill uit 1999, stonden Julia Roberts en Hugh Grant in het middelpunt van intens media-onderzoek met betrekking tot hun echte relatie.

De twee acteurs brachten de romantiek tussen hun personages tot leven op zo'n manier dat de pers zich afvroeg of er wel echte vlammen achter de schermen waren.

Hoewel alleen Roberts en Grant weten wat er echt tussen hen is gebeurd tijdens het maken van de in Londen gevestigde film, is er naar verluidt enige spanning op de set (geen romantische spanning) waardoor de twee acteurs op gespannen voet met elkaar.

Naar verluidt kwam de kleine vete voort uit de gewoonte van Grant om te openhartig te reageren op de verschijningen van zijn vrouwelijke medesterren. Dus wat gebeurde er toen precies tussen Julia Roberts en Hugh Grant, en waar staan de twee vandaag? Zijn ze zelfs vrienden? Blijf lezen om erachter te komen!

Julia Roberts en Hugh Grant werkten samen aan 'Notting Hill'

De jaren '90 waren een groot decennium voor zowel Julia Roberts als Hugh Grant. Roberts had hits als Pretty Woman en My Best Friend's Wedding achter zich, terwijl Grant ook speelde in een reeks romcoms, van Four Weddings and a Funeral tot Nine Months. De twee sterren kwamen in 1999 samen om te creëren wat een geliefde romantische klassieker zou worden: Notting Hill.

De film speelt zich af in de prestigieuze buitenwijk van Londen en volgt het verhaal van boekwinkeleigenaar William Thacker die verliefd wordt op filmster Anna Scott nadat ze zijn winkel binnenloopt.

William en Anna proberen de vele hindernissen op hun weg te overwinnen om hun gevoelens voor elkaar te omarmen en nog lang en gelukkig te leven.

Julia Roberts en Hugh Grant botsten achter de schermen

Hoewel Notting Hill wordt gezien als de ultieme romantische komedie, was de sfeer achter de schermen niet zo romantisch. Cheat Sheet meldt dat de twee sterren het in het echte leven niet zo goed met elkaar konden vinden als hun personages op het scherm, voornamelijk als gevolg van grappen en opmerkingen die Grant over Roberts maakte.

In een interview met Oprah Winfrey beschreef Grant Roberts naar verluidt als 'met grote mond'. Hij ging verder met te zeggen: Letterlijk, fysiek, ze heeft een heel grote mond. Toen ik haar kuste, hoorde ik een vage echo.'

Tegen 2005 hadden Julia Roberts en Hugh Grant zich verzoend

Grants opmerkingen zouden voor spanning hebben gezorgd achter de schermen van Notting Hill. Maar in 2005 lijkt alles vergeven te zijn.

Roberts onthulde dat ze haar voormalige tegenspeler had vergeven voor zijn 'wrede' opmerkingen over haar uiterlijk en open stond voor de mogelijkheid om opnieuw met hem samen te werken.

Hugh Grant beschouwt ze niet als vrienden

Ondanks dat Roberts het record in 2005 rechtzette, beschouwt Grant Roberts nog steeds niet als zijn vriend.

Toen hem werd gevraagd waar de twee staan tijdens een aflevering van Watch What Happens Live 11 jaar later, zei Grant (via Mamamia): Ik heb waarschijnlijk te veel grappen gemaakt over de grootte van haar mond. Misschien haat ze me nu wel.'

Hugh Grant v alt uit bij de meeste vrouwelijke co-sterren

Interessant is dat Julia Roberts niet de enige co-ster is die Hugh Grant op het verkeerde been heeft gezet. Zoals Mamamia meldt, heeft hij in de loop der jaren ruzie gehad met verschillende van zijn vrouwelijke co-sterren. En Grant heeft er geen probleem mee om toe te geven dat hij bij veel van hen niet in de goede boeken staat.

Toen hem werd gevraagd om zijn co-sterren in drie woorden te beschrijven, zei hij: "Julianne Moore: Briljante actrice. Heeft een hekel aan mij. Rachel Weisz: Slim. Mooi. Veracht mij. Drew Barrymore: Maakte haar aan het huilen. Prachtig gezicht van een filmster. Hij haat me."

Maar hij zei wel dat Renée Zellweger de beste zoener is die hij ooit is tegengekomen.

Hij zou op één voorwaarde een vervolg op 'Notting Hill' willen maken

Hoewel er spanning was op de set van Notting Hill, heeft Hugh Grant onthuld dat hij op één voorwaarde een vervolg zou willen maken met zijn voormalige tegenspeler. Hij wil dat de film zich richt op wat hij denkt dat er echt zou gebeuren na Happily Ever After.

"Ik zou graag een vervolg willen maken op een van mijn eigen romantische komedies die laat zien wat er gebeurde nadat een van die films was afgelopen", zei hij (via Nieuws). "Echt, om de vreselijke leugen te bewijzen die ze allemaal waren, dat het een gelukkig einde was."

Bij het bedenken van een mogelijk complot voor een vervolg op Notting Hill, theoretiseerde Grant: Ik zou graag mij en Julia en de afschuwelijke scheiding die volgde met echt dure advocaten, kinderen die betrokken zijn bij (een) sleepboot liefde, tranenvloed. Psychisch voor altijd getekend. Ik zou die film graag willen maken.”

Zoals in de media is opgemerkt, beschouwt Grant zichzelf als een heel ander persoon dan de typische romantische personages die hij traditioneel in romantische komedies heeft geportretteerd.

Aanbevolen: