Hier is waarom Macaulay Culkin zich bij de cast van American Horror Story voegde

Hier is waarom Macaulay Culkin zich bij de cast van American Horror Story voegde
Hier is waarom Macaulay Culkin zich bij de cast van American Horror Story voegde
Anonim

In februari 2020 kondigde Ryan Murphy aan dat Macaulay Culkin zich bij de cast van American Horror Story zal voegen. De maker van de serie onthulde de gekke pitch die hij Culkin gaf om deel te nemen aan het tiende seizoen.

Culkin werd een begrip dankzij zijn rol als Kevin McCallister uit de kerstklassieker uit de jaren 90 die bekend staat als Home Alone. Hij verscheen later in My Girl, Home Alone 2: Lost in New York en The Good Son voordat hij een lange pauze nam uit Hollywood.

Volgens een interview met Ellen DeGeneres in 2018 onthulde Culkin dat zijn pauze met acteren noodzakelijk was. "Ik was het eerlijk gezegd zat", zei hij tegen talkshowhost Ellen DeGeneres."Ik hield van 14 films in zes jaar of zoiets. … Ik was veel weg van huis. Ik was niet op school. Ik had iets anders nodig."

Hij voegde eraan toe: "Het was het slimste wat ik ooit had kunnen doen."

Sindsdien heeft de acteur gedurende zijn hele carrière kleine rollen gespeeld. In 2019 speelde Culkin in Seth Green's Changeland. In 2018 hernam hij zijn rol als Home Alone in een advertentie voor Google Assistant. Hij maakte ook een gastoptreden in afleveringen van Red Letter Media's Best of the Worst webseries en Angry Video Game Nerd.

In een interview met E! Nieuws dat zijn Netflix-serie Hollywood promootte, onthulde Murphy hoe hij hield van alles wat Culkin heeft gedaan. Hij zei: 'Ik hield van alles wat hij deed, ik hou van de dingen die hij deed in Home Alone, ik hield ook van het soort oudere, recentere dingen die hij deed. En hij heeft al een tijdje niet gewerkt."

Murphy zei vervolgens wat hij tegen Culkin gooide om hem geïnteresseerd te maken. Murphy legde uit: "Dus ik heb dit heel, heel erg gekke deel. En ik vroeg hem aan de telefoon te spreken en hij zei OK. [Wanneer] ik cast, laat ik mensen meestal nooit dingen lezen. Ik zei: ' Oké, hier is het veld.' En ik vertelde hen het personage en ik vertelde hem dat hij gekke, erotische seks heeft met Kathy Bates en andere dingen doet. En hij pauzeerde en zei: 'Dit klinkt als de rol waarvoor ik geboren ben.' Dus hij meldde zich meteen aan."

Tijdens hetzelfde interview onthulde Murphy dat hij met Culkin aan toekomstige projecten wil werken en de acteur boeiend vindt.

"Ik vind het geweldig dat hij in mijn wereld is, omdat ik denk… dat ik veel dingen met hem wil doen als hij wil werken, omdat ik denk dat hij fascinerend en interessant is, en ik denk dat hij een ziel heeft, 'vervolgde Murphy. "Er is zowel een lichtheid als een duisternis bij Macaulay Culkin waartoe ik me aangetrokken voel."

Volgens een artikel gepubliceerd door Screen Rant, zal Culkin naast Sarah Paulson, Evan Peters, Billie Lourd, Leslie Grossman, Adina Porter, Lily Rabe, Angelica Ross en Finn Wittrock verschijnen.

American Horror Story zou in de herfst in première gaan op FX. Vanwege de pandemie van het coronavirus moest de show de productie stopzetten en kan dit vertraging oplopen.

Aanbevolen: