Redditors hebben een paar theorieën over waarom Denise Richards zich bij OnlyFans voegde (met haar dochter)

Inhoudsopgave:

Redditors hebben een paar theorieën over waarom Denise Richards zich bij OnlyFans voegde (met haar dochter)
Redditors hebben een paar theorieën over waarom Denise Richards zich bij OnlyFans voegde (met haar dochter)
Anonim

Niemand kan beweren dat de carrière van Denise Richards saai was. Van haar vroege filmprojecten, die behoorlijk gewaagd waren, tot haar tijd op Real Housewives, Denise is niet iemand die gaat zitten en haar mond houdt. Dus toen het nieuws bekend werd dat ze zich bij OnlyFans had aangesloten, waren de volgers niet al te verrast. Wat ze verrassend leken te vinden, was dat Denise ervoor koos om zich bij het platform aan te sluiten rond dezelfde tijd als haar dochter, Sami, die zich schijnbaar meteen aanmeldde toen ze 18 werd.

Fans zijn het niet eens over de vraag of Denise's keuze positief of negatief was, in termen van haar opvoedingsbeslissingen, maar Redditors speculeren ook over de echte reden waarom Denise zich bij OnlyFans voegde - of dat ze überhaupt lid werd.

Heeft Denise Richards zich aangesloten bij OnlyFans om Sami (en ergernis van Charlie Sheen) te steunen?

Fans van Denise Richards (en willekeurige online commentatoren) lijken te denken dat Denise zich bij OnlyFans heeft aangesloten om haar dochter te steunen, wiens vader niet enthousiast leek over haar keuze.

Charlie Sheen en Denise Richards zijn grotendeels vriendelijk gebleven ondanks hun scheiding en scheidingsregeling. Toch leek Charlie niet enthousiast over het carrièrepad van zijn dochter.

Bovendien was Sami naar verluidt bij Charlie ingetrokken nadat ze had gezegd dat het huis van haar moeder geen goede plek voor haar was. Er waren ook geruchten dat Denise gewoon niet kon opschieten met een van haar drie dochters.

Sommige Redditors waren het erover eens dat het logisch zou zijn als Denise zich aanmeldde bij OnlyFans om haar dochter te steunen en te proberen haar goede kant terug te krijgen.

Een commentator suggereerde: "Charlie is de afgelopen jaren zeker de meer verantwoordelijke ouder geweest", en noemde Denise waanzinnig. Anderen hadden echter een heel ander idee over Denise's bedoeling.

Probeer Denise Richards omgekeerde psychologie uit op haar dochter?

Een logische opmerking was dat Denise misschien een soort omgekeerde psychologie bij haar dochter probeerde. De Redditor gaf toe: "Het hele ding maakt me een beetje vies, tbh." Maar ze berusten in: "Hoewel, als het haar wens is om het op de een of andere manier oncool te maken door zelf lid te worden van de site, een soort omgekeerde psychologie… daar ben ik helemaal voor."

Commentaar uit discussie DoomGoober's opmerking uit discussie "Lisa Rinna Loves That Denise Richards Is Now on OnlyFans: 'Make Money, Baby'".

Misschien probeert Denise haar dochter in verlegenheid te brengen door te stoppen met deze nieuwe onderneming, vanwege het potentieel voor hen om een gedeelde fanbase te hebben.

Er is echter een andere theorie die in de tegenovergestelde richting gaat.

Fans speculeren dat Denise Richards niet echt lid is geworden van OnlyFans

Een hoog gewaardeerde opmerking poneert een theorie waarvan veel Redditors het erover eens waren dat het een solide was: misschien heeft Denise zich niet echt bij OnlyFans aangesloten en doet ze alleen maar alsof ze dat heeft gedaan.

De opmerking suggereerde: "Denise wordt vrijwel zeker betaald door OnlyFans om te doen alsof ze van plan is het platform te gebruiken. Maar het daadwerkelijk gebruiken ervan is … werk."

Velen waren onbeslist over de bedoelingen van Denise om inhoud te gaan verkopen, of om zich te koesteren in de publiciteit die de aankondiging haar heeft gebracht - en Sami.

Een andere commentator dacht: "Ik neem aan dat Denise zich bij haar heeft aangesloten vanwege haar dochter, ofwel om haar te helpen (ik ken hun relatie niet) of om de aandacht af te leiden van haar dochter die daar is."

Het kan een van beide zijn, of Denise zich nu heeft aangemeld of niet, want de krantenkoppen die de situatie creëert, brengen Denise veel publiciteit, zo niet ook haar dochter.

Hoewel een andere nuchtere fan suggereerde dat Richards een goede beslissing had genomen, als haar uitspraken waar zijn, omdat het veel tijd, mensen en geld kost om alleen aan een project te werken.

Omgekeerd, OF "waarschijnlijk de rode loper uitgerold en haar binnen enkele uren klaar voor gebruik."

De commentator concludeerde verder: "Ik denk dat het ook veel waarschijnlijker is dat mensen bereid zijn om uit nieuwsgierigheid op inschrijven te klikken als ze al een account hebben. Iets wat ze binnen enkele seconden kunnen doen."

Wat voor soort inhoud maken Denise (en Sami)?

Veel commentatoren wezen erop dat OnlyFans, ondanks zijn ietwat ongemakkelijke reputatie, niet zo "rated-R" is als men zou aannemen. Ze merken op dat het bedrijf zelf heeft gewerkt aan het werven en maken van het platform over meer dan alleen naaktheid.

Maar betekent dat dan dat Denise en Sami dezelfde inhoud op OF plaatsen als op Instagram? Denise sprak over wat ze deelt in een recent interview, en hoewel ze niet over Sami's inhoud sprak, onthulde ze dat ze niet verlegen is om sommige delen van haar lichaam te delen.

Richards onthulde in een interview dat haar man, Aaron, veel van haar inhoud neemt omdat hij "weet wat jongens leuk vinden". Ze gaf toe dat ze poseert in bikini's en lingerie, maar ook topless foto's maakt en haar achterste laat zien.

Haar redenering is natuurlijk dat foto's van die delen van haar anatomie al online bestaan, dus het promoten van betaalde inhoud op OnlyFans is niet veel anders in termen van hoe onthullend het is.

Dat gezegd hebbende, alleen mensen die zich abonneren op haar nieuwe kanaal zullen echt weten wat daar (of niet) gebeurt.

Aanbevolen: