Macaulay Culkin sluit zich aan bij American Horror Story seizoen 10

Inhoudsopgave:

Macaulay Culkin sluit zich aan bij American Horror Story seizoen 10
Macaulay Culkin sluit zich aan bij American Horror Story seizoen 10
Anonim

Het 10e seizoen van American Horror Story komt eraan - en het heeft al een volledige line-up.

People meldt dat het leidende duo Sarah Paulson en Evan Peters terugkeren naar de franchise nadat ze het afgelopen seizoen niet waren verschenen, net als eerdere sterren Kathy Bates, Leslie Grossman, Billie Lourd en Finn Wittrock onder anderen.

Maar er is ook een nieuwkomer die zich aansluit bij de anthologie-horrorserie waar fans enthousiast over zullen zijn… Macaulay Culkin.

Een comeback van Culkin?

De afgelopen tien jaar hebben we niet veel gezien van Macaulay Culkin. Hij maakte een korte verschijning in een aflevering van Dollface. Anders dan dat, was de laatste grote rol die hij had het inspreken van verschillende afleveringen op Robot Chicken van 2005-2010.

Dat hij zich bij de cast van American Horror Story voegt, is een duidelijk teken dat de acteur terug is en hoogstwaarschijnlijk van plan is in de nabije toekomst meer werk te doen.

Hoewel hij in een interview met Esquire toegaf dat hij auditie deed voor een rol in Once Upon a Time in Hollywood, wat blijkbaar niet goed ging.

“Het was een ramp. Ik zou me niet hebben aangenomen. Ik ben sowieso slecht in auditie doen, en dit was mijn eerste auditie in ongeveer acht jaar, 'zei hij.

Culkins hilarische reactie

Natuurlijk brak het internet toen ze hoorden dat Culkin werd gecast in een van de populairste shows van het land.

Slechts enkele uren na de aankondiging tweette Culkin: Ik werd net wakker en zag dat ik trending was. Kan iemand uitleggen wat er aan de hand is? Ben ik weer doodgegaan??”

American Horror Story seizoen 10 gaat later dit jaar in première op FX.

Aanbevolen: