Young Sheldon's Missy Cooper: klein meisje, grote persoonlijkheid

Young Sheldon's Missy Cooper: klein meisje, grote persoonlijkheid
Young Sheldon's Missy Cooper: klein meisje, grote persoonlijkheid
Anonim

Hoewel broers en zussen zeker van elkaar houden, is het duidelijk dat rivaliteit hun relatie kan beïnvloeden. Een dergelijke relatie bestaat tussen Young Sheldon's, Sheldon Cooper en zijn tweelingzus, Missy. Hoewel de komedie zich concentreert op Sheldon en de hachelijke situatie waarin hij terechtkomt, is veel van de kameraadschap die ontstaat te wijten aan Missy's stiekeme manieren en subtiele kreten om aandacht. Hoewel Sheldon de regels volgt en graag leert, lijkt Missy haar broers en zussen altijd in de problemen te brengen voor daden die ze heeft gepleegd. Het contrast tussen de academische manieren van Sheldon en de rebellie van Missy is behoorlijk intrigerend en is iets om op een dieper niveau in te duiken.

In de pilot kijken Sheldon en Missy naar Sheldons favoriete programma, Professor Proton, op tv. Missy klaagt bij haar broer dat ze niet begrijpt waarom ze DuckTales niet kunnen kijken, waarop Sheldon antwoordt: "Omdat we niets leren door DuckTales te kijken." Missy, duidelijk geïrriteerd met haar broer, rolt met haar ogen en antwoordt: "Het is tv … we mogen het niet leren." Ze zit vol met brutale comebacks en heeft altijd iets gemeens te zeggen als reactie op het gedrag van haar broer. Missy is ondeugend, onafhankelijk en wilskrachtig en is niet bang om haar mening te uiten. Wanneer de familie op een avond aan het eten is, beginnen ze hun dynamiek te bespreken en Sheldon zegt: "Hoe kan ik worden geadopteerd als ik een tweelingzus heb", waarop Missy meldt: "Ik wou dat ik [geadopteerd] was." Missy past in meer dan haar broer, maar voelt zich vaak buitengesloten omdat ze zijn superieure intellect niet deelt.

Afbeelding
Afbeelding

In een poging om te compenseren voor het niet hebben van de hersens die Sheldon heeft, heeft Missy de neiging om op kleine, grappige, maar soms gevaarlijke manieren problemen te veroorzaken. In één aflevering staat Missy in de gang haar ouders af te luisteren terwijl ze praten over hun financiële situatie. Ze lacht om iets wat ze zeggen, en dan, zich realiserend dat ze haar hoorden, haast ze zich terug naar haar slaapkamer, maar stopt eerst om op haar broer, Georgie's deur, te kloppen. Missy haast zich terug naar haar kamer, en we horen Mary (hun moeder) Georgie uitschelden voor het afluisteren, terwijl hij zijn deur had geopend om te zien wie er had geklopt. Missy is sluw en lief, wat haar moeilijk maakt om boos op te worden of een hekel aan te hebben. In sommige opzichten is ze wijs boven haar leeftijd, maar in andere opzichten is ze ook heel erg een 9-jarig meisje. Ze vindt het leuk om met poppen te spelen, haar vrienden te zien en naar de honkb altraining te gaan.

Afbeelding
Afbeelding

Het is duidelijk dat Missy van Sheldon houdt, aangezien de twee in veel afleveringen elkaar troosten als er iets misgaat. Ze heeft altijd zijn rug en is er om een schouder te bieden om op uit te huilen als dingen niet gaan zoals hij wil. Hoewel ze een tweeling is, neemt Missy in sommige opzichten de rol van een oudere zus op zich en dient ze als een beschermer voor Sheldon. Ze beweert nooit jaloers te zijn op Sheldon, maar vermeldt in de hele serie dat ze wenst dat ze ergens goed in was, net zoals Sheldon goed is in alles wat academisch is. Ze is misschien niet het hoofdpersonage van de show, maar ze heeft een geweldige plek in de Cooper-familie en is geliefd en gekoesterd door iedereen, ongeacht het feit dat ze de gave heeft om in de problemen te komen. Missy is wie ze is en is echt authentiek in alles wat ze doet.

Aanbevolen: