Rick And Morty' hints naar resoluties van langlopende verhaallijnen

Inhoudsopgave:

Rick And Morty' hints naar resoluties van langlopende verhaallijnen
Rick And Morty' hints naar resoluties van langlopende verhaallijnen
Anonim

Het halverwege het seizoen debuut van Rick and Morty, "Never Ricking Morty", bracht de veelgeprezen en geliefde show terug na een lange onderbreking. In de eerste aflevering halverwege het seizoen werd geëxperimenteerd met een nieuwe, radicale vorm van verhalen vertellen voor de show. Het gebruikte een anthologievorm, op een manier die enigszins lijkt op 'Interdimensional Cable' en 'Morty's Mind Blowers'. In de tweede helft van de aflevering bindt een personage dat bekend staat als "The Story Lord" Rick en Morty in een "narrative storytelling machine" die hun beide bewustzijnen naar alternatieve tijdlijnen of realiteiten stuurt. Deze snelle tussenfilmpjes geven de kijker een hint naar de oplossing van een aantal langlopende verhaallijnen van de show.

Ricks vete met de Galactische Federatie

Afbeelding
Afbeelding

Rick heeft een langdurige vete met de Galactische Federatie. Deze rivaliteit en het verleden van Rick worden in een paar afleveringen bezocht, maar er blijven nog veel vragen over de geschiedenis hier. De aflevering "Never Ricking Morty" biedt het publiek echter een beetje inzicht en een voorafschaduwing van wat komen gaat. Een snelle opname van een slagveld belicht een enorme oorlog die wordt uitgevochten tussen Snowball en zijn ras van superintelligente honden en een ras van even intelligente katten. Een snelle pan laat zien hoe Rick Phoenix Person, voorheen bekend als Bird Person, tegen de grond aanpakt, terwijl Summer en Tammy duelleren met lichte sabels.

In de finale van seizoen twee "The Wedding Squanchers", onthult Tammy zichzelf als een undercover agent van de Galactische Federatie op de bruiloft van haar en Bird Person. Ze gaat verder met het vermoorden van Bird Person en probeert Rick Sanchez, Squanchy en de rest van hun voormalige revolutionaire medewerkers te arresteren. Rick ontsnapte uit de gevangenis van de Galactische Federatie in de opener van seizoen drie, maar het verhaal moet nog worden opgelost.

Evil Morty

Evil Morty
Evil Morty

De aflevering bevat ook de terugkeer van fanfavoriet Evil Morty. In een andere snelle scène draait de camera over het leger van Evil Morty terwijl hij zich voorbereidt om de belangrijkste Rick en Morty van de serie aan te vallen. Zijn leger bestaat uit die van Mr. Meseeks, Gazorpazorps en zelfs Ricks.

Fans hebben lang gewacht op de terugkeer van Evil Morty sinds zijn debuut in seizoen één. Evil Morty is een personage doordrenkt van mysterie en speculatie, zoals veel fantheorieën hebben ontwikkeld rond zijn oorsprong, evenals zijn toekomst. Het leek altijd onvermijdelijk dat de primaire Rick en Morty van de show het mysterieuze ooglapje met Morty opnieuw zou afmaken.

Rick en Morty
Rick en Morty

Met nog maar één aflevering te gaan in seizoen vier, zullen fans waarschijnlijk op zijn vroegst tot seizoen vijf moeten wachten voor de resoluties van deze verhaallijnen. Gezien de staat van dienst van Rick en Morty zou deze ontwikkeling een paar jaar kunnen duren, maar fans hebben nu tenminste een hint naar deze resoluties.

Aanbevolen: