Hier is alles wat u moet weten over de verwijderde 'Married At First Sight'-ster, Nikita Jasmine

Inhoudsopgave:

Hier is alles wat u moet weten over de verwijderde 'Married At First Sight'-ster, Nikita Jasmine
Hier is alles wat u moet weten over de verwijderde 'Married At First Sight'-ster, Nikita Jasmine
Anonim

Nikita Jasmine verscheen in de eerste twee weken van de onlangs vernieuwde E4-serie, Married At First Sight. Ze werd toen gevraagd om verlaat de realityshow na een of andere situatie buiten de camera. Hoewel de producenten zeggen dat Nikita zich al lang heeft verontschuldigd en alle betrokkenen steun hebben geboden, zijn er geen details over de situatie bekendgemaakt.

Terwijl de fans van de show de nieuwe koppels leerden kennen, bleek er al een dramatisch koppel te zijn: Nikita en Ant. Nikita spaarde geen woorden om haar mede-castleden te laten weten dat haar man Ant niet precies was wat ze verwachtte. Dagen nadat ze in het huwelijksbootje stapte, werd Nikita uit de show verwijderd, waardoor haar huwelijk met Ant nog een van de kortstondige verbintenissen was die op Married At First Sight waren opgenomen. Bijgevolg heeft dit ook de interesse gewekt in Nikita's leven en alles wat ze is. Wie is Nikita Jasmine en wat doet ze? Lees verder om alles over haar te weten te komen.

9 Ze is een 27-jarig model

Naast haar korte periode als reality-tv-ster, werkt Nikita, 27, ook als model voor lingerie- en ondergoedmerk Belle Ragazza. Daarnaast werkt Jasmine naar verluidt ook als verkoopadviseur in County Durham, waar ze woont.

8 Ze is erg (en we bedoelen erg) eigenwijs

Nikita is zo brutaal als ze komen. Een zelfverzekerde koningin, u zult waarschijnlijk merken dat ze niet bang is voor haar gedachten. Ze draagt haar hart op haar mouw en gelooft dat mensen haar verkeerd beoordelen, maar slaagt er toch in om mensen voor zich te winnen met haar vriendelijke persoonlijkheid.

7 Nikita is bi-raciaal

Nikita omschrijft zichzelf als een 'Thaise prinses', aangezien haar moeder uit Thailand komt. De realityster heeft uitgelegd dat ze van gemengd ras is, haar vader is Engels en haar moeder is van Thaise afkomst.

Maar hoewel Nikita trots is op haar beide roots, lijkt ze een moeilijke relatie te hebben met haar moeder met wie ze heeft toegegeven een haat-liefdeverhouding te hebben.

6 Ze wilde dat haar man haar omver zou blazen

Voordat ze door het gangpad liep, zei Nikita dat ze een man wilde die haar zou 'wegblazen'. 'Idealiter willen we allemaal onze charmante prins met wie we zullen zijn tot de dag dat we sterven. Ik denk gewoon dat als ik iemand ontmoet die me omver blaast en we op dezelfde golflengte zitten en de juiste scherts hebben, het geweldig zal zijn, zei ze destijds. Helaas kon Jasmine geen liefde vinden met haar partner Ant, in de aanloop naar haar vertrek uit de show.

5 Ze verontschuldigde zich na de show

Na haar abrupte vertrek uit Married At First Sight bood Nikita openlijk haar excuses aan haar fans aan in een verklaring die op sociale media werd vrijgegeven."Ik kan luid en lui zijn, dat geef ik toe, maar ik probeer een goed mens te zijn en de rug van anderen te hebben. Dit kan mensen af en toe in verwarring brengen. Maar ik denk wel dat ik verkeerd wordt begrepen", aldus de verklaring.

De realityster zei ook dat ze zich bewust was van de gevolgen van haar acties en begreep waarom producenten haar moesten laten gaan. “Het etentje was erg overweldigend en werd stressvol. Uiteindelijk ben ik maar een mens en zal ik nooit perfect zijn. Ik denk niet dat iemand op deze wereld dat is, 'zei ze.

4 Ze is bevriend met veel realitysterren

Voordat Nikita Married At First Sight begon, had Nikita al een heleboel vrienden in de scene. De 27-jarige is schijnbaar vriendelijk met Love Island's Rebecca Gormley en Anna Vakili en ook modellen voor Chloe Ferry's kledingcollectie.

3 Ze is ongeveer $ 100.000 waard

Nikita heeft een geschat vermogen van $ 100K, waarbij het grootste deel van haar inkomsten afkomstig is van haar verkoopbaan, haar modellenwerk en haar optredens in realityshows.

2 'Married At First Sight' is niet haar eerste keer op reality-tv

Nikita dook voor het eerst op in de reality-tv-scène naast haar toenmalige vriend Billy in de derde serie van Comedy Central's Your Face Or Mine. Ze genoot schijnbaar van de ervaring en keerde een jaar later terug, maar zonder Billy van wie ze tegen die tijd was gescheiden.

Tijdens hun tijd samen waren Billy en Jasmine ook te zien in True Love of True Lies van MTV, een show waarin stellen andere deelnemers moeten overtuigen dat ze verliefd zijn om te bewijzen wiens relatie het beste is. Jasmine en Billy werden echter uiteindelijk weggestemd door andere deelnemers aan de show.

1 Ze maakte vrienden uit de show

In termen van hoe het nu met haar gaat, klinkt het alsof Jasmine zeker iets positiefs heeft gehaald uit de ervaring die ze had met Married At First Sight - levenslange vriendschappen.

Ik spreek met alle castleden, ik heb beste vrienden voor het leven gemaakt, inclusief de producers met wie ik elke dag spreek. Ik zou op dit moment niet gelukkiger kunnen zijn en er komen geweldige kansen aan waar ik enorm dankbaar voor ben”, gaf Jasmine toe. Ze heeft ook lang via haar Instagram-verhalen bevestigd dat ze haar meningsverschillen met Jordan heeft bijgelegd nadat ze de show had verlaten.

Aanbevolen: