The Umbrella Academy' 2: Dit is wat we weten (plus eerste foto's)

Inhoudsopgave:

The Umbrella Academy' 2: Dit is wat we weten (plus eerste foto's)
The Umbrella Academy' 2: Dit is wat we weten (plus eerste foto's)
Anonim

Degenen die wanhopig op zoek waren naar het lot van de broers en zussen van Hargreeves na de cliffhanger aan het einde van seizoen één, zullen blij zijn te horen dat The Umbrella Academy eind juli terugkeert naar Netflix.

De serie verscheen voor het eerst op Netflix in februari 2019 en is geïnspireerd op de gelijknamige graphic novel, een gezamenlijke inspanning van schrijver en My Chemical Romance-frontman Gerard Way en illustrator Gabriel Bá. De tweede aflevering zal vanaf 31 juli beschikbaar zijn op het streamingplatform, maar Netflix heeft geprobeerd het wachten een draaglijker aangelegenheid te maken door eerste foto's van seizoen twee vrij te geven.

Vanya vat haar kracht samen in het tweede seizoen van The Umbrella Academy
Vanya vat haar kracht samen in het tweede seizoen van The Umbrella Academy

Waar gaat ‘The Umbrella Academy’ over?

De serie begint met een ongebruikelijk uitgangspunt. In 1989 bevallen 43 niet-verwante vrouwen tegelijkertijd, ondanks dat ze de vorige dag geen tekenen van zwangerschap vertoonden. Zeven van de 43 pasgeborenen worden geadopteerd door miljardair Sir Reginald Hargreeves, geïnteresseerd in de capaciteiten van de kinderen, en getraind als een team van superhelden. Allemaal, behalve Vanya, die geen bovennatuurlijke gaven lijkt te hebben.

Als Sir Reginald onder verdachte omstandigheden sterft, worden de broers en zussen herenigd en moeten ze de dood van hun adoptievader onderzoeken en de verschillen aanpakken die hen dreigen te verdelen.

Luther, Allison, Klaus, Diego en Vanya in een schuur in het tweede seizoen van The Umbrella Academy
Luther, Allison, Klaus, Diego en Vanya in een schuur in het tweede seizoen van The Umbrella Academy

Seizoen twee van ‘The Umbrella Academy’

The White Violin, Spaceboy, The Kraken, The Rumor, The Seance en The Boy komen allemaal terug voor het tweede seizoen van The Umbrella Academy.

De onlangs vrijgegeven foto's suggereren dat onze favoriete disfunctionele broers en zussen van superhelden in 1963 zullen worden gescheiden en verspreid in Dallas, Texas, aangezien een belangrijke historische gebeurtenis die de Amerikaanse geschiedenis vormde op het punt stond plaats te vinden. De tweede gelimiteerde stripreeks, getiteld The Umbrella Academy: Dallas, draait om Number Five (gespeeld in de show door Aidan Gallagher) en zijn betrokkenheid bij de moord op president John F. Kennedy.

Netflix onthulde een paar details over de plot van het tweede seizoen. Nadat ze terug in de tijd waren gereisd en waren teruggekeerd naar tieners, verstoorden de Hargreeves de tijdlijn die een nucleaire dag des oordeels veroorzaakte. Ze zullen moeten uitzoeken wat de dag des oordeels heeft veroorzaakt en moeten voorkomen dat de Apocalyps in de huidige tijdlijn plaatsvindt, terwijl ze worden achtervolgd door een drietal Zweedse huurmoordenaars.

De hoofdrolspelers, waaronder Page, Aidan Gallagher, Tom Hopper, David Castañeda, Robert Sheehan, Emmy Raver-Lampman en Justin H. Min, hernemen hun rollen vanaf seizoen één. Seizoen twee introduceert ook nieuwe personages, gespeeld door Marin Ireland, Ritu Arya, Yusuf Gatewood, Tom Sinclair, Kris Holden-Ried en Jason Brydenwait.

Klaus in een voorproefje van seizoen twee van The Umbrella Academy, staande voor een auto uit 1963
Klaus in een voorproefje van seizoen twee van The Umbrella Academy, staande voor een auto uit 1963

Hoe eindigde seizoen één?

Seizoen één eindigde met Vanya, gespeeld door Ellen Page, die haar superkracht ontdekte, nadat ze altijd te horen had gekregen dat ze die niet had. Ze is in staat geluidsgolven om te zetten in een vernietigende kracht, een vermogen dat ze gebruikt om haar familiehuis te vernietigen.

Terwijl haar broers en zussen proberen haar moordlust te stoppen, wordt haar verzamelde energie van jarenlang onderdrukken van haar superkracht omgeleid naar de ruimte en vernietigt de maan. De fragmenten van de maan regenen neer op aarde, wat de Apocalyps veroorzaakte die de Hargreeves probeerden te voorkomen. Ze zullen terug in de tijd moeten reizen om de verwoestende effecten van Vanya's kracht ongedaan te maken en als groep proberen samen te werken.

Alle tien afleveringen van seizoen twee van The Umbrella Academy verschijnen op 31 juli 2020 op Netflix.

Aanbevolen: