Elliot Page deelt BTS-foto uit seizoen drie van 'Umbrella Academy

Inhoudsopgave:

Elliot Page deelt BTS-foto uit seizoen drie van 'Umbrella Academy
Elliot Page deelt BTS-foto uit seizoen drie van 'Umbrella Academy
Anonim

Elliot Page heeft zojuist de dag van de fans van The Umbrella Academy gemaakt met een Instagram-bericht rechtstreeks vanaf de set van seizoen drie.

De acteur speelt Vanya Hargreeves in de geliefde superheldenserie van Netflix. Na de adembenemende finale van seizoen twee, plaatste Page een BTS-snap die aangeeft dat seizoen drie momenteel aan het filmen is.

Page's foto toont het logo voor het nieuwe seizoen, een mus en een paraplu met het nummer drie. De vogel is een knipoog naar de tweede seizoensfinale, waar een nieuw team van rivaliserende superhelden wordt geïntroduceerd.

"Omg we zijn weer terug", schreef de acteur op Instagram, en voegde voor de goede orde een paraplu-emoji toe.

The Umbrella Academy Vs. The Sparrow Academy

De show - een bewerking van de strips door schrijver en My Chemical Romance-frontman Gerard Way en illustrator Gabriel Bá - begint met een bizar uitgangspunt waarbij de zeven hoofdrolspelers betrokken zijn.

Op 1 oktober 1989 bevallen 43 niet-verwante vrouwen tegelijkertijd, ondanks dat ze de vorige dag geen tekenen van zwangerschap vertoonden. Zeven van de 43 pasgeborenen worden geadopteerd door miljardair Sir Reginald Hargreeves, geïnteresseerd in de capaciteiten van de kinderen, en getraind als een team van superhelden.

Luther (Game of Thrones 'Tom Hopper), Diego (David Castañeda), Allison (Hamilton-actrice Emmy Raver-Lampman), Klaus (Misfits-ster Robert Sheehan), Number Five (Aidan Gallagher), wijlen Ben (Justin H. Min) en Vanya (Page) worden de disfunctionele superheldenfamilie die bekend staat als de Umbrella Academy.

In de finale van seizoen twee keren de Hargreeves terug naar 2019 NYC na hun Texaanse avontuur om te ontdekken dat hun vader nog leeft. Het is onthuld dat Sir Reginald in deze alternatieve tijdlijn gewoon andere speciale kinderen heeft gekozen die dezelfde verjaardag delen als de Hargreeves: de Sparrow Academy.

Elliot Page zal de rol van Vanya hernemen in seizoen drie

Trans-acteur Page keert terug als Vanya in de komende aflevering van The Umbrella Academy.

Vanya is een cisgendervrouw met het vermogen om geluid om te zetten in destructieve kracht. In tegenstelling tot haar broers en zussen groeide ze op met de overtuiging dat ze geen speciale krachten had. Het personage ontdekt haar vaardigheid pas aan het einde van seizoen één, waardoor per ongeluk de apocalyps wordt geactiveerd.

Nadat Page in december 2020 uitkomt, heeft Netflix de naam van de acteur bijgewerkt in de metadata van alle titels waarbij hij betrokken is en die beschikbaar zijn om te bekijken op de streamingdienst.

Seizoen drie van The Umbrella Academy heeft nog geen officiële releasedatum. Er wordt gezegd dat het begin volgend jaar op de streamer zal verschijnen.

Aanbevolen: