Netflix's 'Umbrella Academy' introduceert leden van The Sparrow Academy

Inhoudsopgave:

Netflix's 'Umbrella Academy' introduceert leden van The Sparrow Academy
Netflix's 'Umbrella Academy' introduceert leden van The Sparrow Academy
Anonim

Waarschuwing: spoilers voor The Umbrella Academy seizoen één en twee vooruit

Na de adembenemende finale van seizoen twee heeft de streamingdienst de nieuwe castleden geïntroduceerd die hun debuut zullen maken in de nieuwe aflevering.

‘The Umbrella Academy’: wat gebeurde er in seizoen twee?

De serie, gebaseerd op de strips van schrijver en My Chemical Romance-frontman Gerard Way en illustrator Gabriel Bá, begint met een bizar uitgangspunt waarbij de zeven hoofdrolspelers betrokken zijn.

Op 1 oktober 1989 bevallen 43 niet-verwante vrouwen tegelijkertijd, ondanks dat ze de vorige dag geen tekenen van zwangerschap vertoonden. Zeven van de 43 pasgeborenen worden geadopteerd door miljardair Sir Reginald Hargreeves, geïnteresseerd in de capaciteiten van de kinderen, en getraind als een team van superhelden.

Luther (Game of Thrones 'Tom Hopper), Diego (David Castañeda), Allison (Hamilton-actrice Emmy Raver-Lampman), Klaus (Misfits-ster Robert Sheehan), Number Five (Aidan Gallagher), wijlen Ben (Justin H. Min) en Vanya (Elliot Page) worden de disfunctionele superheldenfamilie die bekend staat als de Umbrella Academy.

In de finale van seizoen twee keren de Hargreeves terug naar 2019 NYC na hun Texaanse avontuur om te ontdekken dat hun vader nog leeft. Het is onthuld dat Sir Reginald in deze alternatieve tijdlijn gewoon andere speciale kinderen heeft gekozen die dezelfde verjaardag delen als de Hargreeves: de Sparrow Academy.

Netflix wil dat je kennis maakt met de Sparrow Academy

De streamer heeft vandaag (11 januari) de leden van de Sparrow Academy voorgesteld.

Een van de aartsvijanden van de broers en zussen van Hargreeves is een bekend gezicht bij fans van de show. Justin H. Min keert terug als Ben - alleen niet de Ben-kijkers die ze vroeger kenden.

"Deze Ben is sluw, tactisch en gemeen, vastbesloten om zijn status als leider te krijgen", schreef Netflix in een tweet.

Justin Cornwell zal Marcus spelen. De personages zijn "een geboren leider die vertrouwen uitstra alt en de familie bij elkaar houdt die even charmant is als hij is gebeiteld en kolos."

Britne Oldford is Fei, die wordt beschreven als iemand die de wereld op een speciale manier ziet. "Ze is meestal de slimste persoon in de kamer en bereid om te onderhandelen - maar als je haar eenmaal oversteekt, is er geen weg meer terug", schreef Netflix.

Jake Epstein speelt Alphonso, een misdaadbestrijder met littekens en een bijtend en bijtend gevoel voor humor die ervan geniet zijn vijanden verbaal uit te schelden, bijna net zoveel als hij geniet van een goede pizza en een sixpack bier.

Genesis Rodriguez speelt Sloane. Haar personages zijn een romantische dromer die graag de wereld buiten de academie wil zien. Ook al voelt ze zich gebonden aan haar familie, Sloane heeft haar eigen plannen…

Cazzie David speelt Jayme, een eenling met een angstaanjagende grauw die je ten koste van alles moet vermijden. "Ze zegt niet veel omdat ze dat niet hoeft te doen", schreef Netflix om haar voor te stellen.

Ten slotte tweette Netflix over een mysterieuze 'nieuwkomer'.

"Existential Dread Inducing Pskykronium Cube (Newcomer) speelt Christopher, een telekinetische kubus die de kamer ijskoud kan maken en verlammende angst kan opwekken zonder al te veel waarschuwing", schreef Netflix.

"Het betrouwbare, loyale orakel van de mussen wordt behandeld als gewoon een andere broer of zus."

Seizoen drie van The Umbrella Academy heeft nog geen releasedatum, maar zal waarschijnlijk begin 2022 debuteren.

Aanbevolen: