Zo ziet Renesmee Cullen van Twilight er nu uit

Inhoudsopgave:

Zo ziet Renesmee Cullen van Twilight er nu uit
Zo ziet Renesmee Cullen van Twilight er nu uit
Anonim

In The Twilight Saga: Breaking Dawn – Part 1 uit 2011 en The Twilight Saga: Breaking Dawn – Part 2 uit 2012 is Renesmee Cullen de dochter van Bella Swan en Edward Cullen. Renesmee werd voor het eerst gezien als een baby en werd tot leven gebracht door een toen 10-jarige acteur genaamd Mackenzie Foy, een acteur die al dan niet genoten heeft van haar tijd in de blockbuster-serie.

Mackenzie Foy als Renesmee Cullen van The Twilight Saga
Mackenzie Foy als Renesmee Cullen van The Twilight Saga

Niet alleen gekozen om een jonge Renesmee Cullen te spelen, Breaking Dawn-regisseur Bill Condon vertelde de fansite Twilight Lexicon dat Foy het personage door de jaren heen zou spelen. Dit werd bereikt door de gezichtsuitdrukkingen van Foy digitaal op de lichamen van acteurs van verschillende leeftijden te plaatsen.“Soms was het moeilijk omdat de andere actrices er eigenlijk gewoon waren. Het zouden altijd alleen de uitdrukkingen van Mackenzie zijn.'

Helaas bleek dit een van de meest huiveringwekkende momenten in de serie te zijn.

Andere kinderrollen

Mackenzie Foy als Interstellar's Young Murph
Mackenzie Foy als Interstellar's Young Murph

Niet alleen gecast als Renesmee Cullen als jongere, maar Mackenzie Foy won ook een reeks andere film- en televisierollen voordat ze volwassen werd. Je herinnert je misschien dat ze in verschillende andere projecten speelde zonder te beseffen dat het dezelfde acteur was.

Met name gecast als Cindy Perron in de populaire bovennatuurlijke horrorfilm The Conjuring uit 2013, heeft Foy uitstekend werk geleverd door een lid van een doodsbange familie te spelen. Alsof dat nog niet indrukwekkend genoeg was, werd Foy ook gekozen om Young Murph te spelen in Christopher Nolans sciencefiction-kaskraker Interstellar. Gelukkig voor haar werken de meeste acteurs graag met de veelgeprezen regisseur.

Mackenzie Foy De notenkraker en de vier rijken
Mackenzie Foy De notenkraker en de vier rijken

Zeer gewilde Disney-rol

Naast Mackenzie Foy's vroege successen, kreeg ze halverwege de jaren 2010 de hoofdrol in een enorme Disney-productie gebaseerd op een geliefd verhaal.

The Nutcracker and the Four Realms, uitgebracht in 2018, is gebaseerd op het korte verhaal "The Nutcracker and the Mouse King" van E. T. A. Hoffmann en het ballet "The Nutcracker" van Marius Petipa en Pjotr Iljitsj Tsjaikovski.

Helaas voor alle betrokkenen presteerden The Nutcracker and the Four Realms ondermaats aan de kassa, ook al kregen de beelden van de film enige lof. Toch, hoewel de dingen niet liepen zoals Foy had gehoopt, zegt het ontzettend veel dat ze werd gekozen om te schitteren in een Disney-film met een groot budget.

Een prachtige volwassene

Ver verwijderd van het kleine meisje dat voor het eerst de aandacht trok op het grote scherm als Renesmee Cullen van The Twilight Saga, is Mackenzie Foy 19 jaar oud op het moment van schrijven.

Hier te zien op een foto die ze op Instagram plaatste, onthulde Foy dat deze foto van haar werd genomen tijdens de eerste dag van het filmen van haar aanstaande bewerking van het boek "Black Beauty". Verbazingwekkend genoeg, hoewel Foy er geweldig uitziet op deze afbeelding, schreef ze dat ze "jetlag had, bedekt met vuil en belachelijk gelukkig" toen het werd genomen.

Allemaal verkleed

In staat om een indrukwekkende 1,4 miljoen volgers op Instagram te verzamelen op het moment van schrijven, Mackenzie Foy slaagt er altijd in om er opvallend uit te zien op haar foto's. Foy is duidelijk een dierenliefhebber en heeft een aantal foto's geüpload waarop haar viervoeters te zien zijn.

Als ze niet mooi genoeg was toen ze op film werd betrapt terwijl ze rondhangt, ziet Mackenzie er gewoonweg fantastisch uit als ze helemaal opgewonden raakt. Foy is geen onbekende in rode loper-evenementen en nog steeds veelgevraagd als acteur, maar Foy zal de komende jaren duidelijk blijven verbazen.

Aanbevolen: