Dit is waarom Minka Kelly stopt met Friday Night Lights

Inhoudsopgave:

Dit is waarom Minka Kelly stopt met Friday Night Lights
Dit is waarom Minka Kelly stopt met Friday Night Lights
Anonim

Friday Night Lights vertelde prachtige verhalen over inwoners van Texas die absoluut geobsedeerd waren door voetbal en ook sterren maakten van de jonge cast. Michael B. Jordan heeft veel grote filmrollen op zich genomen sinds zijn tijd als Vince Howard en vele anderen, van Aimee Teegarden tot Zach Gilford, zijn ook nietjes op het kleine en grote scherm geweest.

Hoewel FNL volwassen personages bevat, zoals Coach en Tami Taylor, kan het als een tienerdrama worden beschouwd, aangezien de middelbare scholieren de belangrijkste focus zijn. Minka Kelly is vooral bekend door haar tijd als Lyla Garrity, de mooie cheerleader die viel voor Jason Street en later Tim Riggins.

Maar Minka Kelly stopte met de show en fans willen zeker weten waarom ze die beslissing heeft genomen. Dit is waarom ze deze keuze heeft gemaakt.

Het was tijd

Fans zijn altijd verdrietig om te horen dat een favoriete acteur een tv-show verlaat en het was verrassend om te horen dat Lyla niet langer met Riggins om zou gaan of een reis zou maken om zichzelf te vinden.

Waarom is Minka Kelly gestopt met Friday Night Lights? De actrice vond dat dit het juiste moment was om te gaan. Ze werd geïnterviewd door E! en legde uit: "Ik zal waarschijnlijk verder gaan. Ik denk dat het qua verhaal logischer zou zijn dat ik afstudeer en doorga naar de universiteit. Ik denk dat ik zal verhuizen."

Het is logisch dat Kelly besloot dat haar personage vanuit het perspectief van het vertellen van verhalen niet meer op de middelbare school zou zitten, en daarom was het logisch om afscheid te nemen.

Kelly's ervaring met Lyla spelen

Scott Porter en Minka Kelly als Jason Street en Lyla Garrity in de tv-show met vrijdagavondverlichting
Scott Porter en Minka Kelly als Jason Street en Lyla Garrity in de tv-show met vrijdagavondverlichting

Minka Kelly vertelde dat ze "heel hard heeft gewerkt" tijdens haar auditie voor de rol van Lyla. Ze sprak over Peter Berg, een van de uitvoerende producenten van FNL, en zei: "Hij helpt je door het belsignaal!"

Kelly zei dat ze nog nooit eerder auditie had gedaan voor een piloot. Toen haar agent haar op de hoogte bracht van de auditie, was ze verpleegster. Ze was er niet zeker van omdat ze dacht dat het "een sportshow" was en zei: "Ugh, oké." Ze vertelde dat haar mentaliteit was veranderd omdat ze "zo veel geluk" had om Lyla te spelen en die ervaring te hebben.

Toen ze werd geïnterviewd door de NY Post, vertelde Kelly dat ze nog steeds werkte als verpleegster tijdens seizoen één van de show. Ze zei dat ze de show in Austin zou filmen en tijdens de operatie met de andere artsen zou praten. Ze zei: "Ik heb me er echt in geschrobd terwijl ik pauze had."

Als een tv-programma net zo populair is als Friday Night Lights, duurt het niet lang voordat er sprake is van een reboot of zelfs een film met dezelfde hoofdpersonen in een nieuwe en opwindende situatie. Dat geldt ook voor FNL, want er wordt al jaren over een film gerommeld. Volgens de Huffington Post deelde Kelly dat ze open zou staan om in een film te spelen. Ze zei: Ik denk dat mensen nog steeds van de show genieten, dus soms is het beter om meer te willen. Dat wil niet zeggen dat ik er niet vooraan zou staan als dat ooit zou gebeuren. Natuurlijk zou ik nooit niet eren waar ik vandaan kom, maar ik denk dat het perfect is waar het is.”

Hoe zit het met haar gevoelens over Lyla's grote liefdesbelang, Tim Riggins? Wanneer geïnterviewd door E! Nieuws in 2018, Kelly deelde dat haar personage "Vanderbilt runt" en het leek haar mogelijk dat Lyla en Riggins weer bij elkaar zouden komen. Ze zei: "Ik denk dat hij waarschijnlijk de liefde van haar leven is."

Andere grote rollen

minka kelly wit t-shirt zwart vest zittend
minka kelly wit t-shirt zwart vest zittend

Na het verlaten van Friday Night Lights heeft Kelly een aantal rollen in films op zich genomen. Ze speelde Autumn in de populaire romantische komedie 500 Days Of Summer, Joanna in Just Go With It en Jackie Kennedy in The Butler.

Kelly haalde het meest de krantenkoppen toen ze een van de twee hoofdrollen op zich nam in de film The Roommate uit 2011. Ze speelde Sara, een studente die meer krijgt dan ze had verwacht als ze naar haar eerstejaars studentenhuis verhuist en zich realiseert dat haar kamergenoot, Rebecca, gespeeld door Leighton Meester, eigenlijk best gek is.

In een interview met MTV.com zei Kelly: "Er is een zeer intense vechtscène tussen mij en Leighton. We hebben dubbels, we hebben een stuntcoördinator… Ik hoop alleen dat het realistisch is." Kelly zei dat als vrouwen ruzie maken, ze "wild" kunnen zijn en ze hoopte dat dat werd weerspiegeld.

Terwijl fans van Friday Night Lights graag hadden gezien dat Minka Kelly Lyla Garrity speelde voor de duur van de show, is het logisch dat ze voelde dat dit het juiste moment was voor haar om te gaan. Gelukkig kunnen fans de show bekijken wanneer ze maar willen en Kelly's ongelooflijke werk als dit geliefde personage zien.

Aanbevolen: