Deze 'Friday Night Lights'-acteurs hebben een vreselijke carrière gehad

Inhoudsopgave:

Deze 'Friday Night Lights'-acteurs hebben een vreselijke carrière gehad
Deze 'Friday Night Lights'-acteurs hebben een vreselijke carrière gehad
Anonim

In de hele entertainmentgeschiedenis zijn er veel films geweest die later tv-shows werden en omgekeerd. Helaas voor iedereen die bij die projecten betrokken is, mislukken de meeste van die aanpassingen volledig. Aan de andere kant van het spectrum, na de release van de film Friday Night Lights, werd een tv-serie met dezelfde naam, gebaseerd op hetzelfde boek, met groot succes uitgebracht.

Om ervoor te zorgen dat een tv-programma een consistent publiek vindt, moeten er veel dingen direct achter de camera gebeuren. Als een show er bijvoorbeeld slecht uitziet vanwege een mislukte regie of als de verhaallijnen saai zijn vanwege middelmatig schrijven, is de kans op succes extreem klein. Natuurlijk moet het ook vanzelfsprekend zijn dat slechte tv-acteurs ook een show kunnen tanken. Gelukkig voor fans van Friday Night Lights overal, had de show een geweldige cast. Is het daarom verrassend om te zien dat zoveel acteurs van Friday Night Lights een teleurstellende carrière hebben gehad.

7 Taylor Kitsch als Tim Riggins

Aangezien Taylor Kitsch werd beschouwd als het volgende grote ding in Hollywood nadat Friday Night Lights tot een einde kwam, zullen veel mensen verrast zijn om zijn naam hier te zien staan. Bovendien is het vermeldenswaard dat Kitsch een indrukwekkend fortuin heeft vergaard. De waarheid is echter dat de meeste films die Kitsch kopte, commercieel of kritisch faalden, of beide. Hoewel de meeste acteurs dolblij zouden zijn om te schitteren in een kaskraker met een groot budget, schaadden headliners als X-Men Origins: Wolverine, John Carter en Battleship Kitsch's carrière. Na de hoofdrol in een reeks flops, verloren de meeste machten in Hollywood het vertrouwen in Kitsch en het publiek begon hem als een grap te zien. Ondanks dat hij een geweldige prestatie heeft geleverd als David Koresh in Waco, is de carrière van Kitsch nog steeds niet hersteld, maar hopelijk zullen de aankomende projecten van Kitsch de zaken veranderen.

6 Blue Deckert als coach Mac McGill

Als we kijken naar de carrière van Blue Deckert als geheel, is het duidelijk dat hij erin geslaagd is om gedurende vele jaren een lange lijst met rollen binnen te halen, wat behoorlijk bewonderenswaardig is. Het is echter onmogelijk om het feit te negeren dat Deckerts carrière uitsluitend uit kleine rollen bestond. Bovendien, na Blue's laatste Friday Night Lights-optreden, werkte hij een paar jaar, maar Deckert heeft sinds 2014 geen credits op IMDb.

5 Gaius Charles als Brian "Smash" Williams

Een andere acteur die aanvankelijk speelde in Friday Night Lights, maar werd gedegradeerd, Gaius Charles verliet de show volledig na het derde seizoen. Na het vertrek van Charles' Friday Night Lights was het duidelijk dat veel powerbrokers in de entertainmentindustrie veel potentieel in de jonge acteur zagen. Charles kreeg tenslotte verschillende opmerkelijke rollen, waaronder een korte hoofdrol in Grey's Anatomy. Maar sinds het medische drama na slechts twee seizoenen werd verlaten, slaagden Charles 'vervolgprojecten zoals Aquarius, Taken en God Friended Me er niet in een publiek te vinden.

4 Zach Gilford As Matt Saracen

Nadat hij was getikt om te schitteren in de eerste drie seizoenen van Friday Night Lights, kreeg de carrière van Zach Gilford een grote hit toen hij werd gedegradeerd tot een terugkerende rol voor de laatste twee seizoenen van de show. Helaas voor Gilford en al zijn fans overal, speelde zijn grootste post-Friday Night Lights-rol de hoofdrol in The Purge: Anarchy. Hoewel die film een hit was, deed de hoofdrol er weinig toe voor de carrière van Gilford, aangezien de Purge-films aan het publiek worden verkocht als onderdeel van de franchise in plaats van op basis van de mensen die erin schitteren. Aan de positieve kant, Gilford's carrière kan een succes worden na zijn hoofdrol in de show Midnight Mass.

3 Stacey Oristano als Mindy Collette-Riggins

Hoewel Stacey Oristano nooit werd beschouwd als een onderdeel van de hoofdcast van Friday Night Lights, is ze een gedenkwaardig onderdeel van de geschiedenis van de show sinds ze in 45 afleveringen verscheen. Helaas voor Oristano was het feit dat ze niet werd beschouwd als een van de sterren van Friday Night Lights een voorbode van wat komen gaat. Oristano is tenslotte redelijk consistent blijven werken, maar haar enige hoofdrol kwam als onderdeel van een show die snel werd geannuleerd, Bunheads.

2 Aimee Teegarden als Julie Taylor

Net als bij Taylor Kitsch, verwachtten veel mensen dat Aimee Teegarden veel succes zou hebben als Friday Night Lights ophield. Helaas is dat echter gewoon niet gelukt. In plaats daarvan speelde Teegardens meest opvallende post-Friday Night Lights-rol de hoofdrol in een van de beroemdste tv-shows die maar één seizoen duurde, Star-Crossed. Afgezien van die rol speelde Teegarden ook in de vergeetbare horrorfilm Rings, maar ze speelde niet eens de hoofdpersoon in die film.

1 Luke Coffee als Randy

Als de meeste fans van Friday Night Lights de naam Luke Coffee lezen, hebben ze waarschijnlijk geen idee wie dat is. Coffee verscheen tenslotte maar in één aflevering van de show als een personage met maar één naam, Randy. Koffie is het echter waard om hier te worden opgenomen, omdat zijn leven echt op de helling is geraakt. Volgens de politie nam Coffee deel aan de rellen van 6 januari 2021 in de Amerikaanse hoofdstad en sloeg een agent met een kruk. Als gevolg hiervan werd Coffee beschuldigd van verschillende misdaden, waaronder het aanvallen van een federale wetshandhaver met een gevaarlijk wapen.

Aanbevolen: