De cast van 'Friday Night Lights': waar zijn ze nu?

Inhoudsopgave:

De cast van 'Friday Night Lights': waar zijn ze nu?
De cast van 'Friday Night Lights': waar zijn ze nu?
Anonim

Vijftien jaar geleden reikten de Dillon Panthers vanaf het televisiescherm naar binnen en trokken aan al onze harten. Dit middelbare schoolvoetb alteam was zoveel meer dan alleen een stel spelers en een technische staf. Ze waren een familie, dankzij Coach Eric Taylor die zijn bloed, zweet en tranen in deze jongens heeft gestopt. Velen misten trouwens een vaderfiguur of een mentorfiguur, dus coach Taylor stapte in dat rolmodel. Met de hulp van zijn lieve vrouw, Tami Taylor, werden ze het ultieme dreamteam. Elk personage in de show deed je iets voelen en dat is de reden waarom NBC's Friday Night Lights de televisiedominantie bereikte.

De show liep van 2006 tot 2011 en wordt tot op de dag van vandaag bekeken. Het tv-drama staat momenteel op Netflix omdat het zo veel bij fans aansloeg. Je hoeft niets van voetbal te weten om verliefd te worden op deze serie. Je moet echter wel begrijpen hoe belangrijk het spel is voor de stad Dillon, Texas. Coach Taylor is als de originele Ted Lasso en er is een reden waarom beide shows zo'n enorm succes zijn. Je kunt zelfs stellen dat All American een soort remake is van FNL. Het voelt alleen maar goed om bij de rest van de cast in te checken om te zien waar de Taylors en de rest van de Dillon Panthers vandaag zijn?

11 Kyle Chandler als coach Eric Taylor

Eric Taylor zal voor altijd de eerste tv-coach zijn waar we voor vielen. Chandler won een Emmy voor zijn werk en deze prijs was meer dan verdiend. Nadat de show was afgelopen, was hij in meerdere populaire televisieshows en films te zien, zoals Zero Dark Thirty, The Wolf of Wall Street, Manchester By The Sea, Godzilla en televisieseries zoals Bloodline, Catch-22 en Mayor of Kingstown.

10 Connie Britton als Tami Taylor

De vrouw van Coach Taylor en moeder van dochter Julie was niemand minder dan Connie Britton. Ze bracht Tami een vriendelijke, zuidelijke troost met een vleugje taaie liefdeswijsheid. Britton sprong meteen in de rol van Rayna Jaymes op ABC's Nashville na haar enorme succes op FNL. Die show liep zes seizoenen en zorgde ervoor dat Connie een van de meest geliefde leading ladies van TV werd. Daarna speelde ze in de televisieserie Dirty John, SMILF en momenteel in de hitserie van HBO, The White Lotus.

9 Scott Porter als Jason Street

Jason Street was niet de laatste die we van meneer Scott Porter zouden zien. Porter ging meteen George Tucker spelen in de CW's Hart of Dixie met Rachel Bilson in de hoofdrol. Meer recentelijk verscheen Porter in het populaire Netflix-origineel, Ginny & Georgia als de burgemeester van het dromerige Wellsbury, Massachusetts.

8 Minka Kelly als Lyla Garrity

Minka staat meer bekend om haar datingpool voor beroemdheden dan om haar acteercarrière na FNL. Nadat ze een relatie had met Chris Evans, Derek Jeter, John Mayer en Jesse Williams, verscheen ze kort in de film (500) Days of Summer en Just Go With It en maakte ze ons de stuipen op het lijf in The Roommate. Momenteel speelt Kelly Dawn Granger/Dove in de HBO Max-serie Titans.

Haar romance op het scherm met bad boy Tim Riggins was een liefdesverhaal voor alle leeftijden. Zij was de brave meid die viel voor de beste vriend van haar quarterback-vriendje. Kunnen we haar echt de schuld geven?

7 Taylor Kitsch als Tim Riggins

Texas voor altijd. Tim Riggins was het hart en de ziel van het Dillon Panther-voetbal. Hij was de belichaming van hoe het was om meer van een spel te houden dan van jezelf. Ook al was hij een fictief personage, de fans werden verliefd op Tim Riggins.

Taylor Kitsch kreeg een krachtpatser van een acteercarrière nadat de serie was ingepakt. Kitsch was in de films Lone Survivor, Battleship, American Assassin, Savages en 21 Bridges met in de hoofdrol wijlen Chadwick Boseman. Hij was ook de hoofdrolspeler in de tv-miniserie Waco, die de confrontatie in 1993 tussen sekteleider David Koresh en de FBI uitbeeldde.

6 Gaius Charles als Smash Williams

Waar is de all-star running back Smash Williams vandaag? Gaius Charles legde de voetbal neer en pakte een scalpel in 2012. Zijn tijd bij Grey's Anatomy werd uiteindelijk afgebroken toen hij de show verliet met Dr. Christina Yang, het personage van Sandra Oh.

5 Aimee Teegarden als Julie Taylor

Aimee speelde de dochter van Eric en Tami Taylor. Ze kreeg een romantische relatie met een van de sterspelers, Matt Saraceen, en haar vader was niet zo dol op de combinatie. Uiteindelijk leerde hij van de twee samen te houden en wij ook!

Aimee speelde in een sci-fi televisiedrama naast 90210's Matt Lanter genaamd Star-Crossed. De CW-show werd na één seizoen geannuleerd vanwege de lage kijkcijfers. Nu omarmt ze haar nieuwe naam als een Hallmark Channel-ster. Nadat ze in meerdere films verscheen, Once Upon A Christmas Miracle en A New Year's Resolution, heeft ze misschien haar plekje gevonden.

4 Zach Gilford As Matt Saracen

Matt won al onze harten als de verlegen jongen die van de back-up quarterback naar de ster ging. Sinds zijn QB-dagen was Zach Gilford in NBC's Good Girls en speelde hij mee in de film The Purge: Anarchy. Het afgelopen jaar speelde hij in de Netflix-horrorserie Midnight Mass.

3 Jesse Plemons als Landry Clarke

Plemons' carrière is omhooggeschoten sinds zijn doorbraak als de oubollige beste vriend van Matt Saracen. Hij was in Breaking Bad, Fargo, en de aflevering "USS Callister" van Black Mirror. Hij speelde onlangs de schurk, prins Joachim, in Disney's avonturenfilm Jungle Cruise.

2 Adrianne Palicki als Tyra Collette

Adrianne Palicki pakte haar cheerleading-uniform van Dillon Panthers in en ging verder met Agents of S. H. I. E. L. D., en de sci-fi comedy-dramaserie The Orville.

1 Michael B. Jordan als Vince Howard

Last but zeker not least… Michael B. Jordan! Er was eens een tijd dat hij gewoon een voetballer uit een kleine stad was die probeerde het groot te maken. Na het winnen van het staatskampioenschap voor de East Dillon Lions, speelde Jordan samen met wijlen Chadwick Boseman Erik Killmonger in Marvel's Black Panther. Hij speelde ook Donnie Creed in Creed uit 2015 en speelde die rol vervolgens opnieuw in Creed II. Hij werd genomineerd voor een Emmy en stond op nummer 15 in de New York Times-lijst van de 25 beste acteurs van de 21e eeuw.

Met al deze opmerkelijke rollen onder zijn riem, is het moeilijk om zelfs maar een tijd te herinneren waarin Michael B. Jordan slechts een middelbare schoolvoetballer uit Texas was.

Aanbevolen: