Jack Nicholson was Hannibal Lecter Bijna

Jack Nicholson was Hannibal Lecter Bijna
Jack Nicholson was Hannibal Lecter Bijna
Anonim

Jack Nicholson is een naam die iedereen kent en, of je hem nu leuk vindt of niet, hij is een acteur die de geschiedenis in zal gaan als iemand met een griezelig vermogen om personages te portretteren die we zo graag haten.

Met een carrière van tientallen jaren heeft Nicholson in verschillende iconische films gespeeld, zoals The Shining (1980), Batman (1989) en Anger Management (2003). Ja, Nicholson heeft absoluut de gave om de slechterik te zijn.

Dat betekent echter niet dat we zijn vermogen om ons aan het lachen te maken, moeten negeren. Hij is in ieder geval net zo grappig als verachtelijk op het scherm - en zijn vele prijzen, waaronder drie Oscars, getuigen van het aangeboren vermogen van deze man om zijn personages op zo'n rijke en echte manier tot leven te brengen.

Afbeelding
Afbeelding

Je weet misschien niet dat Nicholson net zoveel rollen heeft verloren als hij won. Terwijl hij een schoen-in was voor Jack Torrence in The Shining en fantastisch werk deed door krankzinnig te handelen, werd hij ook afgewezen voor de nu iconische rol van Hannibal Lecter in Silence of the Lambs, waarbij hij verloor van Anthony Hopkins.

Hopkins, zo bleek, had ook zijn eigen ongelooflijke carrière. Hij hernam ook zijn rol in het vervolg op Silence of the Lambs, Hannibal, in 2001.

Beide mannen hebben een ongelooflijke carrière gehad en ongeacht of Nicholson nog steeds acteert of niet, zijn fans zullen zijn meest iconische rollen nooit vergeten. En degenen voor wie hij werd afgewezen, of de beslissing nu correct was of niet, zal altijd anders zijn dan ze hadden kunnen zijn zonder Nicholson aan het roer.

Aanbevolen: