Stranger Things' Cast Talk over de tegenspoed tijdens het filmen van seizoen 3

Stranger Things' Cast Talk over de tegenspoed tijdens het filmen van seizoen 3
Stranger Things' Cast Talk over de tegenspoed tijdens het filmen van seizoen 3
Anonim

In een exclusief interview met Netflix Queue onthulde de jongvolwassen cast van Stranger Things de ontberingen die ze hebben ervaren tijdens het filmen van seizoen 3.

Vanwege de coronaviruspandemie is de productie van seizoen 4 opgeschort. Castleden Natalia Dyer, Charlie Heaton, Joe Keery en Maya Hawke namen de tijd om na te denken over de uitdagingen waarmee ze in de show werden geconfronteerd.

Het hele seizoen vechten de kinderen in Hawkins constant tegen de Mind Flayer. In één scène proberen Nancy en Jonathan de Flayed in het ziekenhuis te verslaan. Dyer, die Nancy speelt, vertelde hoe moeilijk het was om die scène te filmen.

“Het was zo'n viscerale ervaring. De flikkerende lichten waarin we dagen en dagen en dagen filmden, voelden echt heel desoriënterend aan', zei ze. “De dagen dat we die reeks opnamen, het was rennen, het hijgde, het was zweet dat op je werd gespoten. En het was erg leuk. Je gaat naar huis en je denkt: 'Wauw, ik heb echt iets gedaan. Ik ben uitgeput'.”

Joe Keery, die Steve Harrington speelt, vertelde over de tijd dat hij vastgebonden was aan een stoel met Maya Hawke. Hoewel het een coole scène was om op het scherm te zien, beschreef Harrington de scène eigenlijk als ongemakkelijk om te filmen.

Hij zei: "Je leest een script en je denkt: 'Oh, dat klinkt leuk. Dat wordt echt geweldig om te filmen’. Maar als je op de dag komt opdagen en je acht uur vastgebonden aan een stoel zit, kan het moeilijk zijn om gewoon in en uit de bindingen te komen. De eigenlijke mechanica ervan was ongemakkelijk, maar het was echt leuk om door die scène te werken."

Om het interview af te sluiten, deelde Maya Hawke, die in seizoen 3 als Robin Buckley bij de show kwam, haar angst om een nieuwkomer te zijn in deze immens populaire Netflix-show.

“Ik was zo nerveus. Wanneer je zo'n grote show binnengaat, waar de personages zo geliefd zijn en elke nieuwe aanwezigheid soms een bedreiging kan lijken, is het altijd een risico', zei ze, 'dus ik was echt bezorgd dat fans die reactie op Robin zouden hebben. Ik was echt bang. Ik ben nog nooit op iets geweest met zo'n nauwlettend oog en met zo'n intense fan-investering. Dat was echt intimiderend. De fans die goed reageerden op Robin was gewoon een opluchting."

Het lijkt erop dat de overkoepelende toon van het interview was dat, hoewel sommige aspecten van het filmen moeilijk of zelfs intens waren, de cast genoot van het harde werk en trots was op het product. En als de betrokkenheid van fans een indicatie is, zijn de kijkers ook tevreden.

Stranger Things wordt momenteel gestreamd op Netflix.

Aanbevolen: