Dave Franco onthult waarom hij niet speelde in 'The Rental' met Alison Brie

Dave Franco onthult waarom hij niet speelde in 'The Rental' met Alison Brie
Dave Franco onthult waarom hij niet speelde in 'The Rental' met Alison Brie
Anonim

Dave Franco besprak zijn eerste ervaring met het regisseren van The Rental op CinemaBlend en zijn keuze om zichzelf niet te casten. Zijn blockbuster-hit volgt twee stellen op een uitje dat vreselijk mis is gegaan.

Toen hem werd gevraagd hoe hij besloot een van de hoofdrollen niet te spelen, antwoordde Franco: "De waarheid is dat ik oorspronkelijk niet van plan was de film te regisseren. Maar toen ik besloot te regisseren, wilde ik het gewoon kunnen. focus op mijn verantwoordelijkheden achter de camera."

Josh, het personage dat Dave oorspronkelijk samen met zijn vrouw Alison Brie wilde spelen, ging uiteindelijk naar Jeremy Allen White, die vooral bekend staat als Lip on Shameless.

"Jeremy is zo goed en ik heb het gevoel dat hij niet echt de kans heeft gehad om echt te laten zien wat hij kan", zegt Franco, "ik zweer bij God, elke dag stond hij op de set achter ons allemaal de camera zou naar elkaar kijken en zeggen, 'waarom is deze man niet de grootste ster ter wereld?'"

De debuutregisseur beschrijft White's energie als zowel geaard als onvoorspelbaar. Een van de cohosts was het ermee eens dat White, gezien de denkwijze van iemand die naar de film kijkt, leest zoals iemand die leden van het publiek in het echte leven zouden kennen.

Het gesprek werd vervolgens omgeleid naar het bespreken van de kracht van perspectiefmanipulatie met een publiek.

Franco geeft toe dat hij met een onderbuikgevoel ging: "Het was intuïtiever over wiens perspectief we op een bepaald moment wilden zijn. Als ik praat met mensen die de film hebben gezien, is het echt interessant om te horen wie ze vastgeklikt."

Hij wees erop dat het personage van Alison Brie, Michelle, fungeert als de ogen en oren voor het publiek en daarom contact maakt met de meerderheid van hen.

Franco prees later zijn DP, Christian Sprenger, die furore maakte met zijn werk aan Atlanta.

"Ik heb echt veel op hem geleund tijdens dit hele proces, en hij gaf me het vertrouwen om gewaagde keuzes te maken. We hebben langere shots gemaakt waarbij iedereen tegelijkertijd in de scene is en het voelt bijna als een toneelstuk."

Zijn lonende ervaring met het regisseren van The Rental portretteert de kracht van een sterk team achter en voor de camera. Hoewel ze een kleine bemanning hadden, bleek het een ongelooflijke eerste indruk te zijn.

Aanbevolen: