Het geheim van Dave Franco & Het gelukkige huwelijk van Alison Brie

Inhoudsopgave:

Het geheim van Dave Franco & Het gelukkige huwelijk van Alison Brie
Het geheim van Dave Franco & Het gelukkige huwelijk van Alison Brie
Anonim

Dave Franco en Alison Brie zijn vijf jaar getrouwd. Ze zijn een van de meest intieme (en meest verliefde) koppels in Hollywood.

En net als Judd Apatow en zijn vrouw Leslie Mann heeft het paar ook samen aan verschillende projecten gewerkt. Brie en Franco schreven zelfs een romantische komedie in slechts twee weken tijdens hun quarantaine in 2020.

Dit is het geheim van hun solide partnerschap.

Hoe hebben Dave Franco en Alison Brie elkaar ontmoet?

De twee ontmoetten elkaar voor het eerst in 2011 op Mardi Gras. Brie onthulde later dat een wederzijdse vriend ze had opgezet. "De twee zijn vrienden en ze had hem uitgenodigd om daar met ons uit eten te gaan," vertelde ze The Tonight Show With Jimmy Fallon in 2020, "hij zat naast haar aan de andere kant van de tafel en… mijn vriend sms'te me onder de tafel en zei: 'Je zou met Dave moeten gaan praten.'" Brie herinnerde zich dat ze met een duim omhoog had gereageerd. "Het was 48 uur drugs en seks, veel vrijen", zei ze over wat er daarna gebeurde. Later dat jaar nodigde Franco haar uit om naar Parijs te komen. Hij had haar een briefje achtergelaten in haar sweatshirt.

In de zomer van dat jaar gaf Brie voor Franco een verrassingsfeestje. "We kenden elkaar drie of vier maanden en toen was het zijn verjaardag en ik wilde iets speciaals voor hem doen", vertelde ze aan Seth Meyers. Ze wist echter niet dat de ster van Day Shift een hekel had aan verrassingen. In een interview met Fallon zei hij: "Alison en ik praten nog steeds over hoe we alles kunnen overleven als we mijn verrassingsfeestje kunnen overleven." In april 2012 zei de Horse Girl-actrice dat ze al vroeg wist dat Franco een goede match voor haar was.

"Er was een semi-onmiddellijke klik. Waarschijnlijk ongeveer een jaar na onze relatie dacht ik: 'Oh wauw, dit ding waarvan ik dacht dat ik het misschien nooit zou doen, ik zou het mezelf zeker met jou zien doen,' "zei ze tegen Metro, eraan toevoegend dat ze voelde dat de relatie na een jaar serieus begon te worden. Het jaar daarop speelden de twee in een Funny Or Die-sketch genaamd Dream Girl. Maar ze maakten hun debuut op de rode loper pas in juni 2015 tijdens de modeshow Dior Homme in Parijs.

Hoe heeft Dave Franco Alison Brie voorgesteld?

Twee maanden na hun debuut op de rode loper, kwam het nieuws dat de twee net verloofd waren. "Gefeliciteerd Davy en Allison!!! Verloofd!!! I WUUUUUUV YOU", bevestigde James Franco destijds op Instagram. Brie vertelde Larry King later dat Franco haar verraste met het voorstel toen ze in Big Sur, Californië waren. Ze schrok zo dat ze begon te lachen toen de Nerve-acteur op één knie ging zitten. Ze vroeg hem zelfs of hij het meende. In maart 2017 stapte het stel in het huwelijksbootje tijdens een "intieme" en "heel leuke" ceremonie. "Het was geweldig, het was echt speciaal", vertelde Franco diezelfde maand aan Entertainment Tonight. "Het was intiem en het was echt leuk."

Drie maanden later werd hun eerste film samen, The Little Hours, uitgebracht. Toen hij met The Hollywood Reporter sprak, onthulde Franco dat de film hen leerde elkaar niet te kijken naar seksscènes. "Brie mag niet op de set zijn terwijl ik seksscènes film met andere vrouwen", zei de acteur.

In september van dat jaar onthulde Franco dat het trouwen met The Rental-ster hem ervan had weerhouden een gekke kattenman te worden. "Ik weet niet hoe ik de eigenzinnige kattenman werd", zei hij tegen Jimmy Fallon. "Op een bepaald moment in mijn leven was ik de alleenstaande man met twee katten van 16 pond. Het onkruid zeker een heleboel potentiële datingpartners. Alison [Brie] houdt van hen, godzijdank. Ze was echt de enige optie [voor een huwelijk]."

Wat is het geheim van het gelukkige huwelijk van Dave Franco en Alison Brie?

Op de vraag hoe ze een gelukkig huwelijk hebben weten te behouden, vertelde Brie aan ET dat het allemaal om communicatie draait. "Communicatie. Het draait allemaal om goede communicatie," zei ze. "Iedereen zegt het, maar ik denk dat dat de reden is waarom we zo eerlijk proberen samen te werken, zodat we meer tijd samen kunnen doorbrengen. Dus we hoeven niet zo veel uit elkaar te zijn." Ze voegde eraan toe dat ze hun drukke schema's niet tussen hen in laten komen omdat ze "zich elke dag inspannen om contact te maken, en dat is belangrijk."

Brie speelt ook de hoofdrol in het komende drama, Somebody I Used to Know, dat Franco regisseerde en samen met zijn vrouw schreef. "Voor mij is het beste deel om al die andere mensen op de set te ervaren en te beseffen hoe ongelooflijk hij is", zei de actrice over het werken met haar man. "Ik weet het al, [maar] het is echt leuk om te zien hoe alle nieuwe ogen hem in zich opnemen. En als regisseur is hij buitengewoon."

Aanbevolen: