Adam Devine vertelt Jimmy Fallon over zijn gebroken rib van een sloopderby in 'Bad Ideas

Inhoudsopgave:

Adam Devine vertelt Jimmy Fallon over zijn gebroken rib van een sloopderby in 'Bad Ideas
Adam Devine vertelt Jimmy Fallon over zijn gebroken rib van een sloopderby in 'Bad Ideas
Anonim

In een zeven minuten durend interview op het officiële YouTube-kanaal van The Tonight Show met Jimmy Fallon in de hoofdrol, vertelt Devine aan Fallon over enkele van de wildste prestaties die hij heeft geleverd tijdens het indienen van zijn show Bad Ideas.

Volgens de acteur nam hij zelfs deel aan een sloopderby naast Blake Anderson van Workaholics.

Het paar reed in één voertuig bestaande uit twee aan elkaar gelaste auto's, vertelde Devine aan Fallon. "Dus we deden er een die leek op een dubbeldekker waar twee auto's die op elkaar gelast zijn, en Blake de leiding had over het gas en de remmen, en ik had de leiding over de besturing," Devine onthuld.

Devine verduidelijkte ook dat hij inderdaad gewond was geraakt tijdens het voltooien van de stunt. “We draaiden om en ik stond bovenaan. Dus het kwam naar beneden … Ik zag sterren. Ik heb een rib gebroken. Mijn nek was helemaal in de war, vertelde hij.

Nieuwe soorten risico

In zijn gesprek met Fallon gaf Devine toe dat het soort risico's dat hij tijdens het filmen nam ver verwijderd was van zijn typische routine. "Het is absoluut het soort dingen dat ik in mijn normale, normale leven nooit zou doen," verklaarde Devine.

De acteur was echter niet bang om enkele van de wildste dingen te onthullen die hij deed tijdens het filmen van de show. "We gingen de Amazone op, en ik zwom met piranha's, en… ik reed met een vrachtwagen op een van 's werelds gevaarlijkste wegen. Dingen die ik normaal niet zou doen, "vertelde hij Fallon.

Devine zei ook dat hij precies wist hoe riskant sommige van zijn momenten in de show waren. “Er is zeker een element van gevaar voor de show,” onthulde hij.

Stuntman Dreams

Devine zou ook zeker aan Fallon toegeven dat hij en co-ster Rebel Wilson dezelfde, geheime fantasie delen.

Volgens Devine dromen zowel hij als Wilson ervan de komedie achter zich te laten om iets meer actievol te doen. "We praten altijd over hoe we bekend staan als komische mensen, maar we willen een paar coole actiehelden zijn", deelde Devine.

Om Bad Ideas te bekijken, stem je af op de show die beschikbaar is voor streaming op Quibi.

Aanbevolen: