De 'Party Down'-crew keert terug voor een revival, maar er zijn een paar veranderingen in petto

Inhoudsopgave:

De 'Party Down'-crew keert terug voor een revival, maar er zijn een paar veranderingen in petto
De 'Party Down'-crew keert terug voor een revival, maar er zijn een paar veranderingen in petto
Anonim

Party Down liep van 2009 tot 2010 twee glorieuze seizoenen op Starz. Het was een comedyserie rond een stel wannabe-acteurs die naar Los Angeles verhuizen om het groot te maken en uiteindelijk de kost verdienen door te werken voor een cateringbedrijf. Het is behoorlijk realistisch, want er zijn heel veel acteurs in Hollywood die nog moeten leven van acteerwerk. De show speelde Adam Scott, Lizzy Caplan, Ryan Hansen, Martin Starr, Megan Mullally, Jane Lynch en Ken Marino, met Paul Rudd en Veronica Mars-bedenker, Rob Thomas, vermeld als twee van de vier makers van de serie.

Na meer dan een decennium uit de lucht te hebben gehaald, is Party Down nieuw leven ingeblazen door Starz voor een derde seizoen. De aankondiging kwam in maart 2021 en de productie startte medio januari 2022. De show werd opgepakt voor een kort seizoen van 6 afleveringen, maar veel fans zullen het er waarschijnlijk over eens zijn dat zes afleveringen beter is dan helemaal niets. De originele serie van de serie had 10 afleveringen per seizoen.

6 De 'Party Down'-revival heeft 6 afleveringen

De revival van Party Down kreeg een bestelling van 6 afleveringen. Misschien was dat de hele tijd waar de cast zich aan kon binden vanwege hun drukke schema's. Er is niet veel aangekondigd over wat de 6 afleveringen zullen inhouden, maar fans zijn desalniettemin enthousiast over de revival. Filmen voltooid in maart 2022, nog geen uitzenddatum.

5 Lizzy Caplan komt niet terug

De enige ster uit de originele serie van de serie die niet terugkeert voor de revival is Lizzy Caplan, wiens schema haar helaas niet toestond om in de show te verschijnen. Caplan had al een toezegging om een beperkte FX-serie, Fleishman Is In Trouble, te filmen tijdens de opnames van Party Down en is ook gecast in de aanstaande reboot van de Fatal Attraction-serie voor Paramount+. Dit is jammer voor fans van de romantische relatie van haar Party Down-personage met het personage van Adam Scott, Henry. De serie zal natuurlijk moeten ingaan op de reden waarom haar personage, Casey, niet langer in de show te zien is. Misschien maakte ze eindelijk haar grote doorbraak in Hollywood en mocht ze toch het cateringbedrijf verlaten.

4 6 van de 7 originele castleden keren terug

Megan Mullally, Jane Lynch, Adam Scott, Ken Marino, Martin Starr en Ryan Hansen zijn allemaal teruggekeerd voor de revival. Hansen plaatste op 6 maart een foto van de cast samen met het bijschrift "Party Down seizoen 3 verpakt. Beste cast en crew aller tijden? Ja." Sinds hun Party Down-dagen is de cast doorgegaan met vele geweldige projecten. Adam Scott deed vervolgens Parks and Recreation en schittert nu in de AppleTV+-serie Severance. Jane Lynch werd gecast voor Glee voorafgaand aan seizoen 2 van Party Down en werd vervangen door Will & Grace's Megan Mullally. Ryan Hansen heeft een paar kortstondige televisieseries gemaakt en had een terugkerende rol in een paar shows zoals 2 Broke Girls en A Million Little Things. Martin Starr speelde in de laatste twee Spider-Man-films en Ken Marino speelde in en regisseerde de film Dog Days in 2018, evenals de comedyserie Burning Love van 2013 tot 2014.

3 De opwekking komt voort uit de 'Party Down'-reünie van 2019

Vulture organiseerde in 2019 een reünie met de cast van Party Down. Rob Thomas, een van de makers van Party Down, vertelde Deadline dat ze "zo'n leuke tijd hadden [op de reünie] dat we een manier wilden vinden om het team weer bij elkaar te krijgen. De cast heeft het tegenwoordig zo druk dat het vinden van een venster waar we het kunnen doen misschien trigonometrie vereist, maar we zijn vastbesloten om het waar te maken."

Proficiat aan het team van Party Down voor het feit dat het grootste deel van de cast terugkeert voor het seizoen van 6 afleveringen. De cast heeft het tegenwoordig behoorlijk druk, elk met een behoorlijk fantastische carrière voor zichzelf.

2 Jennifer Garner en James Marsden zijn toegetreden tot de cast

Jennifer Garner, James Marsden, Tyrel Jackson Williams en Zoe Chao hebben zich aangesloten bij de cast voor het nieuwe seizoen. Volgens The Hollywood Reporter is Garner gecast in de rol van Evie, een succesvolle filmproducent die haar levenskeuzes heroverweegt na een breuk. Ze zou ook een liefdesbelang zijn voor Henry van Adam Scott. Williams is gecast in de rol van een personage genaamd Sackson, een wannabe influencer op sociale media. Chao speelt Lucy, een personage dat een beroemde chef-kok wil worden. Marsden is gecast in een terugkerende rol als Jack Botty, de ster van een populaire superheldenfranchise.

1 De creatievelingen achter 'Party Down' zijn teruggekeerd

Het creatieve team achter Party Down is ook teruggekeerd voor de revival. Rob Thomas, John Enbom, Paul Rudd en Dan Etheridge zijn allemaal terug voor de revival. Serie-ster Adam Scott dient als uitvoerend producent voor de revival, aangezien hij een van de producenten van de show werd tijdens het tweede seizoen van de originele serie. Enbom diende als showrunner in de originele serie en heeft zijn rol voor de revival hervat.

Aanbevolen: