Herinnert Courteney Cox zich zelfs haar tijd op 'Friends'?

Inhoudsopgave:

Herinnert Courteney Cox zich zelfs haar tijd op 'Friends'?
Herinnert Courteney Cox zich zelfs haar tijd op 'Friends'?
Anonim

Het is lastig om een populairdere sitcom te bedenken dan Friends. Met het vrolijke en pakkende themaliedje "I'll be there for you" en de zes vrienden met eigenzinnige persoonlijkheden, is het geen wonder dat er nog steeds over de show wordt gesproken als puur sitcom-goud.

Jennifer Aniston werd goed betaald voor Friends en de rest van de cast deed het ook heel goed. En het is zeker waar dat in de jaren sinds de show in 2004 uit de lucht ging, de acteurs een aantal interessante en creatieve carrièrebeslissingen hebben genomen. Tegenwoordig is Courteney Cox superfit en voedt ze ook haar dochter Coco op, die nu 16 jaar oud is.

Hoewel Cox tien jaar lang in de populaire sitcom speelde, heeft ze een perfecte herinnering aan haar tijd in de show? Laten we eens kijken of de geliefde actrice, die de nette freak Monica Geller speelde, zich Friends echt herinnert.

Cox's Memory

Cox en Aniston zijn goede vrienden, wat zo leuk is om over te horen. Maar herinnert Cox zich eigenlijk de tijd die ze aan de show doorbracht die haar roem en fortuin bracht?

Cox heeft geen goede herinnering aan haar tijd op Friends. Volgens CNN.com zei ze: "Ik kan me niet eens herinneren dat ik in de show was, ik heb zo'n slecht geheugen. Ik herinner me duidelijk dat ik van iedereen daar hield en plezier had en ik herinner me bepaalde momenten van mijn leven. Ik was daar, maar ik herinner me geen afleveringen."

Het is absoluut verrassend om dit te horen, maar nogmaals, het was lang geleden, aangezien de show werd uitgezonden van 1994 tot 2004. Wat nog interessanter is, is dat Cox een "Quarantine Minilogue trivia-spel" speelde met Jimmy Kimmel en volgens CNN kon ze niet eens vragen over Monica beantwoorden.

Cox zei dat ze afleveringen opnieuw bekeek terwijl ze thuis bleef tijdens Covid-19, wat zeker herkenbaar is, want de kans is groot dat veel mensen troost vinden in dit tv-programma. Volgens Fox News heeft Cox gezegd dat ze besloot de show te gaan kijken om haar geheugen te helpen. Ze zei: "Ik herinner me specifieke dingen die zijn gebeurd, maar mijn geheugen is niet geweldig als het om leuke momenten gaat. Ik herinner me alleen de pijn, denk ik."

Perry zegt hetzelfde

Hoewel het lijkt alsof alle Friends-acteurs een geweldige herinnering hebben aan het filmen van de show, aangezien het tien jaar van hun leven heeft geduurd, blijkt dat Matthew Perry hetzelfde zegt.

De acteur, die de sympathieke Chandler Bing speelde, zei dat hij verslaafd was aan middelen en alcohol tijdens zijn tijd op Friends en dat het dus geen prettige tijd in zijn leven was, volgens Cheat Sheet.

De Reünie

Fans wachten nog steeds om te zien wanneer de HBO Max-reüniespecial beschikbaar zal zijn. Cox heeft daarover gesproken en het klinkt alsof ze heel blij is met die kans.

Volgens E Online zei de actrice: "Dus het opwindende is dat we allemaal voor de eerste keer samenkomen, in een kamer, en echt over de show praten, en het gaat worden op HBO Max, en ik ben zo opgewonden. We gaan de beste tijd hebben. Het gaat geweldig worden. Maar we hebben dat echt niet allemaal gedaan en zaten daar echt en praatten over en haalden herinneringen op over deze ongelooflijke ervaring die we hadden. Het wordt fantastisch."

Cox vertelde ook hoe de cast elkaar had ontmoet voor het avondeten en de beste tijd had, maar ze zagen elkaar niet vaak, ondanks hoe goed ze met elkaar overweg konden.

Bloopers en Cox's favoriete aflevering

Soms bevat de dvd van een tv-programma bloopers of fouten die de acteurs hebben gemaakt tijdens het filmen, en het kan zelfs nog hilarisch zijn dan de show zelf. Het blijkt dat sommige sterren zelfs graag naar bloopers kijken. Volgens Elle.com kijken zowel Cox als Aniston graag naar bloopers van de show. In juni 2020 zei Aniston dat zij en Cox een keer rondhingen en dat ze een specifiek moment in de show wilden vinden. Ze zei: "Deze keer was ik bij Courteney en we probeerden iets te vinden om naar te verwijzen, een oud Friends-ding. En toen stuitten we op - er zijn bloopers online - en we zaten daar achter de computer als twee nerds, kijkend naar deze bloopers die om onszelf lachten."

Volgens Republic World is Cox een fan van een aflevering van Friends die Monica's verleden verkent toen ze wat zwaarder was dan ze nu is. In seizoen vijf, aflevering acht genaamd "The One with All The Thanksgivings", zien kijkers een jongere Monica. De website merkt op dat er enige terugslag is geweest om Monica zwaarder te zien, omdat mensen het erg aanstootgevend vinden.

Aanbevolen: