Drew Barrymore herinnert zich de tijd van haar leven op de Keanu Reeves-motorfiets

Inhoudsopgave:

Drew Barrymore herinnert zich de tijd van haar leven op de Keanu Reeves-motorfiets
Drew Barrymore herinnert zich de tijd van haar leven op de Keanu Reeves-motorfiets
Anonim

Keanu Reeves verscheen dinsdag in de aflevering van The Drew Barrymore Show, waar de gastheer een zoete herinnering deelde die de twee decennia eerder hadden gedeeld. Reeves was daar om zijn nieuwe film Matrix Resurrections te promoten, maar een opgewonden Drew Barrymore gebruikte de tijd om zich de ontmoeting met Reeves te herinneren tijdens het filmen van een film en het magische moment dat ze deelden op haar zestiende verjaardag.

Drew Barrymore ontmoette Keanu Reeves op de set van een kerstmusical

Drew onthulde dat ze pas 11 jaar oud was toen ze de toen 21-jarige Keanu ontmoette. De twee werkten samen aan Babes in Toyland uit 1986, dat volgens de presentator een 'obscure klassieker' was.’ Reeves leek niet trots op zijn werk aan de kerstmusical die voor televisie was gemaakt en grapte: “soms is onduidelijkheid goed.”

Na het filmen hielden de twee contact. Barrymore onthulde toen de liefste herinnering die de twee een paar jaar later deelden.

"Kan ik het terugbrengen naar een herinnering die ik bij je heb?" vroeg ze Reeves op de show. "Ik was bij deze club en het was mijn 16e verjaardag. Je liep naar binnen en pakte mijn hand en je nam me mee naar buiten en je zette me op je motor."

“Oh my,” viel Reeves in de rede, terwijl hij zich het moment probeerde te herinneren. Barrymore vervolgde en zei: “We reden met de warpsnelheid van mijn leven. We gingen en je nam me mee op de rit van mijn leven en ik was zo vrij.”

Wat is er meer bevrijdend dan een club achter op de motorfiets van Keanu Reeves achter te laten?

“Ik was zo'n vrij mens en het was dit moment waarop ik me herinner dat ik van het leven hield en zo gelukkig was. Ik koester het zo dierbaar, want hoe ouder we worden, hoe moeilijker het is om dat gevoel te krijgen, 'herinnerde ze zich.

Ze zegt dat Reeves haar na de excursie mee terug nam naar de club. Ze nam even de tijd om op te staan en door haar set te huppelen en voegde eraan toe: "Ik liep letterlijk terug naar het feest terwijl ik sprong. Ik zag het niet eens als een zoete zestien, maar ik realiseer me nu dat je geen beter Sweet 16 dan op je motor gezet worden en het moment hebben waarop je begrijpt wat vrijheid is."

Toen vroeg Barrymore aan Reeves wat hem vrij maakte, en de acteur gaf een verrassend antwoord. Hij zei dat het acteren was.

"Dat gevoel van vrij zijn was spelen. Het was leuk", vertelde hij aan Barrymore. "Ik hou van wat er gebeurt nadat iemand 'Actie!' zegt De regisseur of de eerste AD, soms… en dan beginnen we. We zijn in het moment, het is leuk, dus ik ben echt dankbaar dat ik de kost kan verdienen en een carrière heb."

Aanbevolen: