Seth Rogen breekt af met het spelen van een dubbele rol op 'An American Pickle

Inhoudsopgave:

Seth Rogen breekt af met het spelen van een dubbele rol op 'An American Pickle
Seth Rogen breekt af met het spelen van een dubbele rol op 'An American Pickle
Anonim

Seth Rogen heeft onthuld wat er nodig is om een dubbele rol te spelen voorafgaand aan de release van zijn nieuwe film An American Pickle.

Het regiedebuut van Brandon Trost, An American Pickle schittert Rogen als zowel Herschel, een Asjkenazische joodse arbeider uit 1920 die wordt bewaard in een vat met augurken en wakker wordt in het huidige NYC, en de overgrootvader van de man, Ben.

In een gesprek met Seth Meyers legde de This Is The End-regisseur de redenen uit die hem naar een project trokken met zo'n absurdistisch, hilarisch uitgangspunt. Het scenario is geschreven door Simon Rich, wiens tv-serie Man Seeking Woman met Rogen's vriend Jay Baruchel speelde en ook voortkwam uit een overdreven, ongewone situatie: de ex-vriendin van de hoofdpersoon begint te daten met een oudere versie van Hitler in het huidige Chicago.

Seth Rogen opent zijn "ingewikkelde" dubbele rol

Seth Rogen als Herschel en Ben op An American Pickle
Seth Rogen als Herschel en Ben op An American Pickle

Rogen legde uit dat het filmen veel meer tijd kostte dan welke rol dan ook die hij speelde.

“We deden de hele eerste helft als Hershel en toen gingen we terug en deden de hele andere helft als Ben. Het is niet iets waar ik licht over ben gegaan, 'zei Rogen.

“Ik heb eigenlijk meerdere keren geprobeerd om eruit te komen. We hebben zelfs een tafellezing gedaan waarin Ike Barenholtz op een gegeven moment de rol van Herschel las, en hij was hilarisch en ik herinner me dat ik dacht: 'We hebben me niet nodig!' vervolgde hij.

Hij legde vervolgens uit dat de andere filmmakers hem voor beide rollen wilden hebben, en dat hij uiteindelijk moest toegeven aan deze "ongelooflijk gecompliceerde" ervaring.

“Wat ik wel vond, is dat ik niet graag met andere acteurs werk, ik werk liever met mezelf”, grapte hij.

"Acteurs zijn taai en als je er zoveel mogelijk uit de vergelijking ha alt, wordt het een stuk makkelijker."

Seth Rogen prees zijn stand-in op 'An American Pickle'

Seth Rogen als Herschel en Ben op An American Pickle
Seth Rogen als Herschel en Ben op An American Pickle

Rogen nam toen even de tijd om het werk van de stand-in te prijzen, de acteur die buiten de camera tegenover hem speelde.

"Hij speelde in bijna elke scène tegenover me en ik herinner me dat ik hem specifiek zei: 'Hoe beter je het doet, hoe minder het lijkt alsof je bestaat'", zei Rogen.

“Hij heeft echt geweldig werk geleverd en het was, in sommige opzichten, heel onbaatzuchtig voor hem om te doen. De hele film acteren met dien verstande dat hij er later uit zou worden verwijderd. En hij speelde beide rollen!” Rogen toegevoegd.

"Hij was een geweldige partner", zei de Knocked Up-acteur ook, en legde uit dat het erg leuk was om met een stand-in aan zo'n film te werken en dat zijn prestaties daardoor duidelijk verbeterd waren.

An American Pickle ging op 6 augustus in première op HBO Max en wordt op 7 augustus in de bioscoop uitgebracht.

Aanbevolen: